6

до 7

преди 9 месеца

Баце, аз имам златен талон, шофьор от 20 години без нито едно нарушение. Превишената скоротст не е забранена, ако пътят и обстановката го позволяват, тя просто е платена. Иначе съм комплексар- с 800 коня комби на 1 година кола. Фукам се :) А златният талон не ме интересува.

5

Анонимен

преди 9 месеца

И аз си го искам златния талон. Да се знае, че съм по-примерен от 99% от комплексарите на пътя. Примери- 98% карат с превишена скорост, 70% при изпреварване не оставят безопасно разстояние от мен, а 50% от тях ме засичат при прибиране в лентата. Над 40% отнемат предимството ми за да се шмугнат някъде. Над 50% карат таралясници и не си дават сметка, че колата ми струва няколко пъти техните каручки, и че аз мога също да съм "тарикат" на пътя, но майка ми ме е възпитала не като провинциал!

4

Анонимен

преди 9 месеца

"9 години, откакто съм шофьор, нито веднъж не ми е потрябвал, сподели тя." На теб, но на тези които те спират им е трябвало. Егати и шофьорката

3

Анонимен

преди 9 месеца

Аз пък си искам златния талон!

2

Анонимен

преди 9 месеца

Всичко в КАТ трябва да стане онлайн. Божанов им го каза колко е лесно, правят си оглушки, че има едни канцеларски плъхове на заплатка там. Вярно, че заплатката колкот на чистачка на 2 седмици в модерен офис, ама държавна служба- не се напуска, че друго не можем да вършим. Относно синия талон- прекрасни новини!

1

Анонимен

преди 9 месеца

Хубав ден!