46

Анонимен

преди 9 месеца

нема се оплаквате, че Алибегов че ви съди за оронване на престижа

45

Анонимен

преди 9 месеца

некой шеф нема ли да се изтъпанчи и да ни обясни как 7-9 лв. за таратор е нормална цена, даже много ниска

44

Пепи

преди 9 месеца

У Испания на плажа е най евтино . Паркирате на Estepona - има galp там. Плажа ви е на 50 метра а лидл на 200 метра .

43

Анонимен

преди 9 месеца

демек да апнеме по едно тараторче с жената и децата и малко лебец и айде 45 лв. ако взема да пия и 2-3 бири още 20, сакън децата да не поискат сладолед че отиваме на стотарка..... не мерси, при тия цени че ми излезе по евтино да си направя басейн на вилата

42

До заблудените овци

преди 9 месеца

Тъй като съм от по старото поколение, си спомням многодобре, че когато съм ходил в Несебър първо отивах да хапна рибав някое капанче на кея. Плащах два лева за порция пържена прясначерноборска риба, бутилка Бургаско пиво и четвъртинка фунаджийскихляб. Билетът със самолет от София до Сарафово ми беше 18 лева.Билетчето ми за автобус до Слънчака бе 1 лев.Заплатата ми беше тогава 220 лева.Хайде, сега бъди доволен от скапания си живот, човече !

41

Анонимен

преди 9 месеца

До 28 : Opъфляk, с бунтове и народен съд тръгнал да плаши! Кой ще ги прави тия бунтове? Изнежените татуирани хлапета, с химически мускули, дето не знаят къде да сложат пълнителя на калашника ли? "Право" имахте през комунизма. Сега това е привилегия, и трябва да си я заслужиш. В комунизма даваха на всекиму според нуждите, сега - на всекиму според приноса. Просто ти е нисък приноса, и привилегията не ти се полага.

40

Анонимен

преди 9 месеца

за пържолите вече не пишете, щото ги разбрахме че са по 150 лв. народа вече не смее и да погледне за тех;)

39

така е

преди 9 месеца

До До 15Всичката храна в БГ е внос- от Турция, Гърция, Китай, Египет, Македония, Румъния и пр и пр. Български продукти, особено месо, плодове и зеленчуци могат да покрият не повече от 20% от нуждите на пазара. Кой произвежда тук-почти никой. Само прекупвачество и консуматорство. после- в Гърция било по-евтино? Ами като им ядем техните домати по 6 лв килото...даже картофите ни са внос, пипера, краставиците..Къде ни е животновъдството, зеленчукопроизводството, ХВП, къде са!? Само внос!

38

Анонимен

преди 9 месеца

по 1000% надценка слагат, па седнали се пазарят за 20 % ДДС, не 20, а 50% ДДС за тия шарлатани

37

Анонимен

преди 9 месеца

Капанче на Лозенец това лято - шопска салата, порция цаца, кола и бира САМО срещу 58.00лв... Не, мерси! Никога повече!

36

Анонимен

преди 9 месеца

За българи има друго меню, ама отде да го знаят селяните от провинцията :)))

35

Тодор

преди 9 месеца

Който иска да ходи да яде полуфабрикати, замразени храни, палмово олио несменяно седмица и всякакви други гнусотийки за по 500-600 кинта. Пожелавам успех на бг хотелиерите и ресторантьорите, но без мен и тази година. Има далеч по-готини места, по-нормални цени и условия, на далеч по-красиви и неурбанизирани територии.

34

Анонимен

преди 9 месеца

леко да ви не дам 7 лв. за таратор и 5-6 лв. за наливна бира

33

Анонимен

преди 9 месеца

Рботете по черноморските курорти и тогава давайте акъл провинциалисти, смешковци, отивайте в Гърция и не се връщайте изобщо :)))

32

Анонимен

преди 9 месеца

До 28 : Ще си почиваш в къщи пред телевизора. Нямаш работа по скъпите места! И бунтовете и народният съд си ги правете онлайн.

31

Анонимен

преди 9 месеца

Къв плаж?! Русия ни спря газта, Путин напредва мощно, а българите гладуват и студуват. Как могат въобще да си позволяват плажове па и да сравняват цени?! Питайте русофилите, така е!

30

@23

преди 9 месеца

Цените на плажните мебели на Ахтопол, поне там където сте били, ми се струват приемливи. Яденето обаче, не. Поне за повечето хора. При все това че явно заведението в което сте се хранили едва ли е било с повече от 2 звезди. Не ми се ще да питам колко би струвало, ако бяхте избрали не толкова обичайно меню. Включително с ястия с месо в него, или деликатесни.

29

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 26 Отивай в Гърция да ядеш таратор, какво толкова мрънкаш, отивай на каменистите плажове :))) Там колко ти взимат за таратор, по-евтино ли, или просто е модерно да кажеш че си бил в Гърция, не че на некой му пука за това... :))

28

До 19

преди 9 месеца

Правото на почивка трябва да е за всеки без значение богат, беден. Ако не е, очаквай недоволство, бунтове и в краен случай народен съд.

27

az

преди 9 месеца

Кой обядва на плажа? Той да не е свинарник?