161

Радослав

преди 1 година

До 121: чл. 84 точка 1: НС приема, променя, допълва или отменя закони! Бюджета се приема, променя и допълва чрез гласуване в НС. Чл. 106: министерски съвет ръководи ИЗПЪЛНЕНИЕТО на държавният бюджет! Ясно ли е вече? НС приема, служебния кабинет изпълнява!

160

Българин

преди 1 година

До ПроСоТо И от тези, за които говориш, 80% нямат един чифт здрави обувки на краката, карат с по една шепа ориз на ден и добре, че живеят на топло, защото щяха и да умират от студ в колибите. Та, като "рекламираш" прекрасните "алтернативи" извън ЕС и НАТО може би мислиш за неща, които можеш да "препоръчваш" само защото ти лично не си потърпевш. Нещо повече, ако ТИ нямаш амбиции в живота, нито цели и ти е все едно къде живееш и какви са ти перспективите - умните и кадърни хора не сме така.

159

Анонимен

преди 1 година

КАТО НЕ ВИ ХАРЕСВА ОТКАЖЕТЕ СЕ БЕХЕМ СТЕ МАЛЦИНСВО ХЕМ ГЕРБ СИ ОПРАВЯ ГОЛОВАТА СМЕТКА С ВАС ИДВАТ ИЗБОРИ АКО НЕ ЗНАЕТЕ

158

Анонимен

преди 1 година

Още ли има наивници , които да вярват в тези предатели ?

157

Анонимен

преди 1 година

Божкееее, гасят с пожарникаря Бойко с големия маркуч! Що лъжеш, бе Денков? Не те ли е срам, бе на дъpти години да лъжеш и да мажеш? Вие с на Кирчо правителството потопихте България. Свалиха ви като да не казвам какво, че ще ме изтрият. Лъгахте електората си, че никога с ГЕРБ щото ГЕРБ били мафия. Разнасяхте ковчези, мятахте свински уши, домати, пъдпъдъчи яйца.Търкаляха се по палатките по цяла нощ оpгии правиха вашите платени протестъри.Запалиха със слама полицаи на 2.09.2020 пред МС. Измамници!

156

Анонимен

преди 1 година

Може да се оправдае за некадърността си и с 45 години комунистически режим. За съжаление не виждам да има нещо построено за вече 33 години демокрация. С изключение на молове Лидъл, Кауфланд и додтрояването на 1 магистрала. Само грабеж и разруха.

155

ПроСоТо

преди 1 година

до "истината" :...-Смехурко,на земята има над 8 милиарда човешки същества !..ВСИЧКИ те преживяват по един или друг начин БЕЗ ДА СА "членове" на ЕС !!!!..БЕЗ да са натовски държави !..Ферщееш ли,бетроле?!...Нито ес,нито отан са единствените варианти за съществуване,ОСОБЕНО ЗА ХИЛЯДОЛЕТНА България !!!...А,и не надзъртай в канчето на руснаците!..Защото немаш представа какво има в него и от какво всъщност се нуждаят те ..

154

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен"Абе трооле, колко ти дават на инсинация, за да дразниш тука? И какво можеш да купиш с нашите "повече" пари? Важно е какви са цените, а не каква е минималната заплата" , това е вярно, но и заплатата е важна, не само цените, а заради ниските заплати, населението избяга по чуждите държави и имаме демографска катастрофа!Никой не иска да работи за толкова малки заплати, вече и в България е проблем, да си намерят работници!

153

Мнение

преди 1 година

Ама чакайте малко, Гълъб Донев си клати краката и имитира работа поне от десет години. Не е свършил нищо нито в МТСП, нито в президентството, а като министър председател пък съвсем. Това е едно съветско протеже и бивш любовник на другарката масларава, който българския народ изхранва с много добра заплата, за сметка на пенсиите на нашите родители. Лазар Лазаров е същото скъпо нищо

152

Анонимен

преди 1 година

До Истината 149 абе трооле, колко ти дават на инсинация, за да дразниш тука? И какво можеш да купиш с нашите "повече" пари? Важно е какви са цените, а не каква е минималната заплата

151

Анонимен

преди 1 година

До Въпрос? Отворко, я свери цените първо и после ни будалкай. Цените на храните у нас са в пъти по-високи от тези в Германия, а заплатите ни в пъти по-ниски. Това ли те кефи???

150

Анонимен 11

преди 1 година

145,при цена за парно и топла вода,за 7 вро,защо не.

149

Внимание!

преди 1 година

Електоратът на партия Възраждане искат да дестабилизират България, искат да ни извадят от ЕС и Българите да получават по 313 лв. Минимална заплата като в Русия!

148

ПроСоТо

преди 1 година

иначе:..-Знаете поговорката "С какъвто се събереш,такъв ставаш"...Е,това СЪЩЕСТВИТЕЛНО се събра с Пожарникаря и стана..ПОЖАРНИКАР !!!...И той фанал да гаси пожари..

147

Анонимен

преди 1 година

Викайте Неволята! Отзад ще дойдат Карадайъ и Пеевски и ще ви оправят.Долни предатели - за власт се продадохте на Боце и Доган - сега се оплаквате.Вие не сте мъже а ПП / нали се сещате /

146

С. Радева шефката

преди 1 година

При никое управление досега не са плъзвали похватите на мексикански картели, както се случва последните дни вссеки ден! Явно управлението е такова, подобно на това в Мексико и други латино държави от 5-тия свят! Денков да се остриже 0 номер , засега може да не се самопребива!

145

Истината

преди 1 година

Минимална работна заплата Русия 313 лева ! Като Руснаците ли искате да живеете? В България Минималната заплата е 780 лв. благодарение на това, че сме в ЕС !

144

ПроСоТо

преди 1 година

над 12 години мутро"правителството",дирижирано ЕДНОЛИЧНО от Банкянския "интелектуалец" бърка чутовните каши и престъпления,но о чудо!..-За всичко било виновно "служебното" ?!?!...А уж щеха да "чегъртат" герп,да вкарат Тиквата в панделата...Па се прегърнаха в любовен екстаз....Сложете ръка на сърцето си и си признайте:..-Чували ли сте,не питам "видяли ли сте" подобно БЕЗМОРАЛНО ПОВЕДЕНИЕ на ..човешки същества ИЗОБЩО,да не говорим за "политици" ?! Невероятна гнусота !!!..Невероятна!

143

Въпрос?

преди 1 година

Минимална работна заплата Русия 158,53 Евро ! Като руснаците ли искате да живеете???

142

В.

преди 1 година

Денков, ваш министър потроши Чаира! Милиард! Платете щетите!