81

Анонимен

преди 10 месеца

Кравaрските лизaчи трябва да бъдат мачкани и унижавани , винаги и навсякъде. Еднoгласните имат право да cкимтят.

80

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин Соросе, аз за разлика от тебе съм пътувал много по света и не съм си вадил изводите от цензурираните източници в България и на запад, а съм говорил с хората на място. Хайде намери си друга тема извън "благоденствието" на латинска Америка, защото ставаш смешен вече. Ти латино американец не си виждал и на снимка. Предполагам, че и САЩ не си виждал дори на снимка, ама се напъваш, пишеш измислици.

79

Народе

преди 10 месеца

Европа е окупирана от САЩ...това и децата го знаят.

78

тя

преди 10 месеца

Русия няма да се съобразява с твоите интереси !

77

Анонимен

преди 10 месеца

До Историк Вземи се скрий вече с измислиците си. Аз се съмнявам да имаш и средно образование, а история едва ли си чел задълбочено някъде. Надъхан си и с помит мозък от Сорос и ако не ти плащат за десетките тъъпи постове, трябва да си някакъв манияк. Разбрахме ти ограничения кръгозор и липсата на интелигентност, хайде стига повтаря своя рефрен. Понеже си "историк" дай тука инфо коя от "демокрациите" на запада е нямала колонии и не е богатеела от робство? После дай същото и за Русия.

76

Българин

преди 10 месеца

До Анонимен 74 "Говорил съм лично и познавам" Какво е правил някакъв, който се е докарал да е привърженик на руския фашистки режим не е никакъв атестат за нормалност или достоверност.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Имат, предлагат. Да предлагаме и ние.

74

Историк

преди 10 месеца

До Анонимен 71 Когато с ракетите, които има унищожи храната на другите и малкото храна, която има, става оръжие. Путл еристкия фашистки режим ще взлезе в историята на Света не само като геноцидален, но и като най-всеобхватно човеконенавистния и безскрупулен, който някога се е появявал. Това не е изненада, от Империята на Злото всеки път все по-големи из роди се повяват.

73

Анонимен

преди 10 месеца

До Българин Ти си българин, колокото аз съм китаец. Говорил съм лично и познавам латиноамериканци. Не могат да поннасят Грингос и само като се сетят за тях се нервират. Те понеже си толкова силно отворен, знаеш ли кой е генерал Сандино? С кого и защо, кога се е сражавал? Но не ми се спори с дървени философи. Цялата история на латинска америка е борба с грабежа и нахаството на САЩ, които са направили почти навсякъде кървави преврати и налагали грабеж и терор в различни периоди.

72

Непукист

преди 10 месеца

Анонимен 67, загубена душа си ти, но чети повече и се научи да мислиш. И най-вече, не губи перспективата на България. Тя е различна от тази на Русия и на САЩ и не винаги е тази на ЕС. Но в случая на Украйна, перспективата на Русия е пагубна за всяка малка и независима държава. Ако ти пука за България де.

71

Историк

преди 10 месеца

До Анонимен 67 Няма нужда да се занимавам с хроничните лъжи на руския терористичен режим, които драскаш. Всеки, който иска, може да провери откъде са дошли и защо се пробутват.

70

Анонимен

преди 10 месеца

Бензиностанцията имала и храна..

69

тя

преди 10 месеца

Деде ,деменцията е нелечима !

68

Историк

преди 10 месеца

До Аз Основната му цел е каквато винаги е била - да постави под руския ботуш колкото се може повече хора и ресурси. Зърнения тероризъм е традиционен метод на организацията от която произлиза - КГБ, наследник на НКВД, за такъв контрол. Сталин е използвал същото за свои цели - избил е 6 милиона украинци с глад, защото са се противопоставили на колективизацията му. Пу тлер е същия кръволок, с тази разлика, че се появява в 21ви век, което прави престъпленията му още по-тежки.

67

Анонимен

преди 10 месеца

Тя Украйна е в 100% зависимост от Борел и сие, при нулева зависимост от Русия и като гледам хич не са харосали. Явно тоя пак лъже нещо... То и ние тука, понеже не сме под руска зависимост сме го закъсали като никога.

66

Анонимен

преди 10 месеца

До Историк Воната я започна Борел и аверчетата му, още с "гаранциите" които дадоха на Янукович, докато му спретнаха преврат, с опит за ликвидацията му. После под топлите им грижи на Борел и сие 8 години украинските фашисти избиваха населението на Донбас. (избиха над 27 000 мирни граждани там за това време). През това време въоръжиха и обучиха ВСУ, сложиха им начело свои съветници и разработиха план за ликвидация на Донбас, обаче ден преди да приложат плана си, Путин ги превари.

65

Анонимен 11

преди 10 месеца

Според мен,изобщо,трябва,да се забрани,на у крайна,всякакъв износ,поне трябва да минат 150г.докато се оправи,заразената земя,от аварията в чернобил.

64

Анонимен

преди 10 месеца

Браво западни моралисти, всеки момент чакаме санкции и осъждане на Израел, Саудитска Арабия, Турция и Мароко. Все пак никой няма право до води войни на агресия.

63

Аз

преди 10 месеца

Сега вече ясно се вижда целта на тази война. Джуджака няма за цел да освобождава Донбас и подобни глупости! Основната му задача е да краде. Примери - ядрената централа, Бахмут и Соледар където има залежи на сол за 1000 години, сега обстрелва силози с жито..нали уж само военни обекти целеше..

62

Българин

преди 10 месеца

До Анонимен 58 Обазалагам се, че не знаеш абсолютно нищо за "Гватемала". Никога не си чел нищо освен някоя случайна новина за там или си гледал някое "шоу".