160

Анонимен

преди 10 месеца

До Даа А, ясно - значи тук според тебе е отходно място за САЩ?

159

Анонимен

преди 10 месеца

До Комунистите Същото като твоите предшественици и прародители - фашистите, които избиваха хора под път и над път, превърнаха България в месомелачка за прогресивни хора и човешки съдби. Кръстиха улици на Хитлер и Мусолини, обявиха война и в резултат САЩ ни бомбардираха столицата многократно. Преди комунистите, България също беше концлагер за цялото и население, а властите лакействаха на Хитлер, както сега на САЦ

158

Анонимен

преди 10 месеца

В Берлин и във Виена има огромни паметници на съветската армия. Когато немците махнат, паметниците, тогава и ние. Нека да не се правим на по-католици от папата.

157

Анонимен

преди 10 месеца

Който не познава историята си, ще я повтори. Тия ще върнат комунизма. Нека да стои паметника, за да знаят младите какво е комунизъм. Това е част от историята на България. Не бива да се пипа. Ставаме като макетата.

156

Анонимен

преди 10 месеца

До Прав си - И от неграмотни нЕмаме нужда, ама на - има те!

155

Даа

преди 10 месеца

Тук не е Москва. И няма и да бъде.

154

Анонимен

преди 10 месеца

Боже, тези поомиияри, понеже сме цъфнали и вързали, се заемат с най-важното - бутане на паметника??? Сигурно и това е наредено от Посолството и прислужниците на чужди интереси бързат, ще си счупят краката. Абе ние сме затънали в тор до ушите, уж пари нямало за нищо, обаче за тази пропагандна акция са намерили.

153

Прав си

преди 10 месеца

195 Нямаме нужда от фълшива памет и бутафорни руски паметници!Тук Е България!

152

Комунистите

преди 10 месеца

Превърнаха държавата в един голям концлагер!С размерите на държава!!!

151

Лейтенант ФонВицланд

преди 10 месеца

Тук не е Москва!

150

Анонимен

преди 10 месеца

ЧОС има и още едно свойство - може да се продаде на публичен търг. Докато публичната общинска собственост не може.

149

Анонимен

преди 10 месеца

Като не могат да строят и да градят, рушат, че е по-лесно. За нищо не стават нашите управляващи.

148

Анонимен

преди 10 месеца

Махайте и Шипка. Махайте всички паметници. Нямаме нужда от памет и от паметници.

147

20 април

преди 10 месеца

За мен не е национален празник 3 март трябва да бъде 20-ти април.В България трябва да се празнува на 20 април, защото тази дата символизира независимостта на България a He на Русия както на Трети март .На 20 април България придобива независимостта си, затова тази дата е важна.

146

Я, па Я

преди 10 месеца

Хайде най накрая да се махнат капищата и маркировките на матушката, че сме за срам пред света. Калпав народ. Едните си мислеха, че строят светлото бъдеще но се оказа, че са строили концлагер с размерите на държава. Днес ние техните наследници не можем да съборим концлагера и още живеем по правилата на шпиц-командите пазещи концлагера, че се и кефим и си искаме телта, бича и изтезанията. Калпав народ сме и това си е...

145

20

преди 10 месеца

За мен не е национален празник е 3 март трябва да бъде 20-ти април.В България трябва да се празнува на 20 април, защото тази дата символизира независимостта на България a He на Русия както на Трети март

144

Не е изненада

преди 10 месеца

Той Коста Късия ще дава дежурства и на Морска Гара, ако Русия окупира Варна... национален предaтел. ВАРНА Е БЪЛГАРСКА! ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!

143

Анонимен

преди 10 месеца

До Гай *** Нали имаш гугъл, с него търсиш рузката пропаганда в телеграм каналите (срам, пак с прогнилите западни технологии). Напиши "частна държавна собственост" и излиза за 2 секунди.

142

Гай Баньо

преди 10 месеца

Ако не е тайна : какво е частна държавна собственост????

141

Естествен Интелект

преди 10 месеца

Ако някой от укроидиотите е чел Чудомир,ще се припознае в неговия Хаджи Петър пред паметника Völker-schlachtdenkmal,издигнат в Лайпциг в чест на победата над Наполеон:"Хм,три кила пироксилин му е майката..."!