33

Анонимен

преди 10 месеца

Не е дал на наркоманчето!

32

Анонимен

преди 10 месеца

Арестували са го, че не дал на зеленото човеченце. Тук е същото...Мафия.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Когато завърши така наречената СВО ще има бесилки не само на Червеният площад , но и на Крешчатике (централна улица в Киев ) .

30

Анонимен

преди 10 месеца

През март 2023 се появи информация, че петролни продукти с произход от Русия са достигнали Украйна през Латвия. Схемата с участието на латвийска държавна петролна компания, както съобщават местни журналисти, вероятно е в нарушение на антируските санкции на ЕС.Според Хърш Зеленски е отговорил на обвиненията, като е уволнил десет от най-показно корумпираните министри, регионални губернатори и други украински правителствени служители, за да прикрие корупционните схеми.

29

Анонимен

преди 10 месеца

Не е за първи път украинското ръководство да харчи нецелесъобразно даренията от ЕС, които на нас ни струват много ! За тях обаче са дарения !

28

Анонимен

преди 10 месеца

200 000 eвро или почти 400 000 лева е цапцаросала министърка на Денков, като ги е харизала на фондацията си. Сумите са едни и същи 200 000 евро изчезват в Украйна също. Това да не е пандемия, бре! Прилича на зараза 200К. Арестувайте министърката на Денков! Цял ден се крие от мисирkите на телевизора.

27

Анонимен

преди 10 месеца

За тези които не знаят, отдавна стана известно, че няма абсолютни никакъв начин ЕС да се разпадне.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Не ме разсмивайте моля ви се. Военния комендант на одеса си купи къща за 4 милиона евро в испания само за няколко месеца от подкупи . Иначе събират бедняците и болните от улиците , че в къщите им влизат . Този човек още е военен комендант може да се окаже и българин името му е евгени борисов

25

Анонимен

преди 10 месеца

За тези които не знаят, отдавна стана известно, че няма абсолютни никакъв начин Русия да спечели в Украйна.

24

Анонимен

преди 10 месеца

А кога в територията зовяща се "България" ще арестуват социалната министърка, която е превела 200хил. евро на собствената си фондация, зовяща се "За нашите деца" ????

23

Анонимен

преди 10 месеца

A какво става с контранастъплението?

22

Василев

преди 10 месеца

Щом в Украйна взеха да се борят с корупцията по време на война, то и за България е добре да бъде във война, за да се отървем от крадливата шайка политико-икономическа мафия, която е завладяла всички сектори на обществения живот!Агент Арчи Бенинг!ЦРУ!!!

21

Предложение

преди 10 месеца

За назидание, трябва да последва участта на този клетник,пък 200 000-те евро да ги харчат роднините на Зелебоба: https://disk.yandex.ru/i/EwGT6z0wk5kN0A

20

риболов на рибки

преди 10 месеца

за назидание, докато хищните акули от бункера копират общ поръчки механизъм оттук щом запада знаейки но си мълчи им отпуска милиарди

19

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 10 месеца

Не е платил такса "уважение" и за това го вкарват у панделата!

18

Анонимен

преди 10 месеца

Украинската държава,трябва да започне от Зеленски борбата с " корупцията"!

17

Ха ха ха

преди 10 месеца

Украйна се пребори с копупцията.

16

Анонимен 11

преди 10 месеца

Сега,е ред,на съпругът на оленка.

15

Сиймур Хърш:

преди 10 месеца

"Украинският президент Володимир Зеленски и неговите висши служители са присвоили 400 милиона долара от американските данъкоплатци чрез корупционни схеми." Хърш цитира втори източник от разузнаването, според когото на януарската си среща със Зеленски директорът на ЦРУ Уилям Бърнс му е връчил списък с 35 украински генерали и министри, за които ЦРУ е знаело, че са корумпирани. Сега отново оправдават липсващите пари от помощите със счетоводител. А истината е някъде там....другаде ще се разкрие.

14

до 12

преди 10 месеца

Поне двама съм засичал с Порше-та в града. Във Варна е бъкано с украинци и само един съм виждал с Лада Самара, тоя вероятно е единствения без връзки, който е успял да се измъкне от Украйна. Всичко останало с джипове последен модел.