285

тъпак

преди 15 години

*** нали знаеш че се разкурвявате от ранна дестка възраст така че много добре знаеш кой се тъпче а за развратните жени няма да казвам нищо и аз ги обичам наистина се стараят разбра ли ***

284

преди 15 години

Наскоро бях на почивка в провинцията-хижа ''Трещеник'',на влизане в тоалетната не можах да си отворя вратата и чух зад себе си:''абе тия прасета мръсни един *** не могат да отворят''.Е да ме прощавате ама тез долни фанатица изобщо не се изживяват като българи ,какво првят у нас,и те и *** много ни идват.Не съм комунист,ама тогава беше по-спокойно

283

преди 15 години

Не търся конфронтации, но май ще е по-добре да се изказвате по-подготвени по темата. Всеки споделя някакви свои виждания, но е грозно, когато са нискоинтелигентни и пълни с омраза. Всъщност, разбирам ви много добре. Не се очакваше друго ниво на интелигентност след дълги години комунистическа инерция и погубване на националния интелект. Не се очаква друго и от обърканите години на нереализиран преход, ограбване на народа и чалга. Що се отнася до Исляма в България, нищо никога не се е възраждало! По време на комунизма и Коран се четеше и пет пъти на ден молитви имаше и се постеше, само че скришом. Сега просто всичко е явно. И вас това ви обърква.. щото повечето от вас дори не знам дали сте кръстени, не сте запознати с религията си и не я изповядвате дори умерено! Иначе е факт, че Ислямът се разраства в глобален мащаб. За причините можете сами да гадаете, но ако това не ви харесва просто останете си такива каквито сте!

282

Заро

преди 15 години

Що бе не са мръсни е*ал ли си мюсюлманка? Доста чистички са - но се е*ат само наказателно ;) тъпчете туркините яко

281

браво-351

преди 15 години

съгласен съм с теб 351 аз съм и тук се гнуся от коментарите на някои недоносени *** защо трябва да се смесват религии аз например имам приятели и то много добри от почти всички религии и това изобщо не ми пречи какво но явно на други някой трябва да е виновен че да има по кого да зблобеят и да е виновен за нещо хванете за работа и стига сте се дръфчили

280

преди 15 години

и сега ако това което е написано под 349 ми го изтрият, както ми изтриха това което пишех за българската история и държави, ще ви питам това български сайт или е *** НЮЗЩото ако е така кво правим ние тук в тоя сайт.и ако е *** НЮЗ дето си публикува платените статийки на нарочно с полско име турски писач Юлиуш Висожински, явно трябва да им се напомни че българите разбираме доста от компютри, софтуер и неговите плюсове и минуси, нали :))

279

аз

преди 15 години

Така! Писна ми да ви слушам тъпите и безмислени коментари! Единствено 345 пиши верни факти! Но и аз да ви светна с някои неща:1. Най-бързо нарастващата религия в света от 11. 09. 2001 е ИСЛЯМА! Затова не се учудвайте толкова!2. Исляма и християнството си приличат много- но повечето от нас гледат само разликите. Аз съм изучила трите свещенни религии в Дания и мога да Ви светна, че не трябва да ви е страх от мюсулманите а от политиката на българското правителство! Това е най-големият ни враг!3. Обикаляла съм почти всички арабски страни и мога да ви кажа, че там не гледат религията- а човека! Никой не ме е питал каква религия изповядвам- но когато разбираха че съм християнка са ме водили по църкви и са ме изнинадвали като са ми правили напр. коледно тържество- което се падаше на техният АИД!Възмущавам се от хора, които не разбират, но бързат с хвърлянето на камани!Аз и мъжът ми сме християни, дъщеря ни е възпитаваме като християнка и не искам да взима никой от друга религия- не заради друго, но както казват моите приятели от арабския свят: трудно е да се смесват различни вери!

278

преди 15 години

МЮСЮЛМАНИТЕ - НАЙ-МРЪСНИТЕ ХОРА НА ПЛАНЕТАТА !

277

приличате си като 2

преди 15 години

добре плюете по всички защото някой трябва да ви е виновен че все ви пречи нещо я се огледайте и се ослушайте искам да ви попитам *** скапани има ли българска сватба без да мине с *** музика и гюбеци та даже и по масите се катерите и се събличате голи до кръста и ви се пее Джелем-Джелем и умирате от радост и щастие тогава защо плюете другите като вие сте най големите *** а за кражбите и другите неща няма да споменавам галфончета

276

Една готина БЪЛГАРКА

преди 15 години

Хора осъзнайте се...аз съм от малък град..последиците от Турците:1. Вече не чувам българска реч по улиците на града в който живея2.Повечето предприятия (заводи) в града наемат перво турци и ако няма кандидати тогава наемат българи или ***.3. В единствения университет,който имаме в града (спонсориран он Доган и сие) приемат туркини от селата дето не знаят как да се представят на български, а камо ли да говорят на български....и изкарват 6 на изпита.....а българите , който знаят български им занижават оценките и не влизат....влизат само ако нема достатъчно кандидати от *** и забулените...това са малко от последиците , които идват от това че все повече и по-нагло турците ни завземат тихо мълком....ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!!! България над всичко и всички...!!!

275

Жоро

преди 15 години

"избирахте правилините хора"... защо се делиш? Не виждаш ли, че избирателната система е направен за да са винаги правилните хора на власт? Точно за това ГЕРБ много бързат за изборите, да не би някой да я промени...

274

:)

преди 15 години

...ама "да живее България" със Азис или без Азис?... е, хайде той е *** - ти ще изселиш *** на Луната, това е много хубаво, обаче нали Азис го пускат българи да си предава *** номер?..А България как сте живее с чалгата? 80% от българите въртят кореми в чалгатеките на ***, турско, сръбско, албанско, арабско и занзибарско:)))))

273

преди 15 години

То България няма отдавна.И не знам какво разбираш под всичкоп, то вече няма нищо, всичко го окрадаха и на хората им остана една вяра, понеже се разочароваха от всичко.

272

az sam balgar4e

преди 15 години

az si obi4am rodinata i sam gotov da dam i pislednata kapka krav tq da se o4isti ot tezi bokluci(turci,***,evrei).togava БЪЛГАРИЯ 6te e nai-hubavoto mqsto za jiveene,nqma da se nalaga da izdarjame tazi *** s 4esniq si trug.da jivee БЪЛГАРИЯ

271

България над всичко

преди 15 години

до 357-ти си един глупав резак.вие *** не ставате за нищо друго освен за ..... като се замисля,за нищо не ставате.съжелявам опитах се да се сетя но немога,ааа и внимаваи да не ти падне фесчето с главата.

270

Rumi

преди 15 години

и ще дойде ден............дано е по-скоро, че този народ са като рак за държавата ни, яде ни отвътре.........

269

b0rislav

преди 15 години

Уважаеми сънардоници:).... Исляма настъпва - юруш сега всички комплексари да пишат тъпите си истерични коментари под тази новина :))))Точно към тях ми е забележката..:) Ех драги ми сънародници - фенове на чалгата, на Нова телевизия, на хвърлянето на фасове зад борда (т.е. през прозореца) и на 12-годишните BMW-та....То за това скоро ще завъртим двадесет годинки от разграбването на родината, защото сте много умни и през цялото това време си избирате правилните хора да ви управляват. Сега първосигналните ви мозъци са се събудили и алармират за голяма грозяща опастност, а именно да ви сложат ***, да ви обрежат немитите , да ви нае|бат жените и децата и Милен Цветков да бъде задължен да води невероятните си предавания на турски! Няма да ви го сложат турците уважаеми комплексирани българи, ами ще ви го сложат както и до сега са ви го слагали отзад и то на два ката родолюбивите ви политици, съдии, администратори и обикновени бандити. Те ви управляват (т.е. манипулират) тъпите мозъчета и ви се подсмихват от джиповете вече от доста време.. За много неща се тревожите вие скъпи ми сънародници, но за едно-две само е потребно, за съжаление обаче на вас не ви е до това... И какво сега, исляма идва, завлядяват ни, а? :) И какво знаете вие за исляма? Колкото за християнството знаете, толкова и за исляма. ***!

268

Nedovolen

преди 15 години

Че ви... гадове!

267

преди 15 години

siglasna sam sas teb......hora sivzemete se kakvo pravite,vsi4ki nie jiveem vav edna edinna darjava....BALGARIYA

266

Българин

преди 15 години

Хайде не на мене тия, а? Много добре знаеш, че точно турски емисари и агенти заплашваха цели турски семейства, че ако не си вдигнат парцалките към майка Турция, ще им изгорят къщите. Това са ми го разказвали познати турци и приятели, които имат други турци познати. Престанете да ми се правите на света вода ненапита и решете какви сте и за коя родина милеете. После си търсете правата от нея. Аман от вашата наглост!