73

Анонимен

преди 9 месеца

Варят ви на бавен огън. Обират ви парите, за да дебелее един или друг дебелеевски и да си кара кола за 1 милион еврака и да се плацика задните части в отопляемия си басейн и джакузи, а вий стойте на студено и тъмно и плащайте тройни сметки за една трета от нормалното си потребление. Само масови протести, стачки и раздухване на случката може да ви намали сметката. В испания сметките бяха двойни юни 2022. Но се надигна як вой и оттогава до сега са ми по-ниски от лреди украинския проблем!

72

Избирател Пп

преди 9 месеца

Важно е да има помощи за тока на бизнеса - хората трябва да го плащат - справедливо е

71

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 9 месеца

Имаше едно време една страна, НРБ! В нея тока бе 7 стотинко за киловат - цена на себестойност. Енергетиката бе под 100% държавно управление и хората бяха довлни . Безплатно образование, здравеопазване ! Ниски цени на истински хранителни продукти без ГМО и оцветители. Но нямаше банани целогодишно. И портокола също. Хората реиха да негодуват - Исаме банани и портокали целогодишно. Елита тогава им каза - Добре, ще ги имате, но ще бъдете бедни. Хората се съгласиха и станах бедни. Но имат банани !

70

Хаха ха

преди 9 месеца

Баце и кире имат паре да си плащат тока , вие му мислете зимьска като сняг и студ - забръска

69

Анонимен

преди 9 месеца

И аз викам всички у Кире и у баце баа

68

Хаха ха

преди 9 месеца

Макетата не излязоха глупави като всеячески се стараят да не влязат в - ес

67

Анонимен

преди 9 месеца

Айде бракяо хотелите то инак няма живот или у Кире и Баце и у ПЕЕВСКИ

66

Анонимен

преди 9 месеца

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ВСИЧКИ ДА СЕ ПИШЕМ УКРАЙНЦИ И ДА ОТИДЕМ В ХОТЕЛИТЕ ЗИМАТА ХЕМ ТОПЛО ХЕМ ЯДЕНЕ И ПИЕНЕ БЕЗ ПАРЕ МИ КЪ ДА ОЦЕЛЕЕМ ИНАК

65

пенсионер

преди 9 месеца

е и кво толко , некви 35 на сто !

64

Анонимен

преди 9 месеца

Думата "борса" върви заедно със "спекула". Познайте по чие указание бяха приети промените в закона за енергетиката. Правилно! Под егидата на ЕК и цялостна визия на ЕС. Само нашите се опитаха да представят нещата като "борса" - ефективност при разпределението, съответно по-ниска цена. Както е казал Хр. Стоичков - Айц, цу Цвай цу Дръннннннн!

63

Украйнка из слънчака

преди 9 месеца

это Путин виноват!

62

81

преди 9 месеца

Моля на популистите, на които не им харесва в ЕС, да се преместят в Санкт Петербург или поне Нигер.

61

Еврогейец

преди 9 месеца

Браво,гърч за неблогадарния българин,да отива да де дупки за Ковид ако не му стигат парите и да отива да тегли един бърз кредит.

60

Ужас

преди 9 месеца

Почвам да купувам жито отсегаДогодина хляба сигурно ще е на -6 лв като вдигнат яко тока

59

Анонимен

преди 9 месеца

точно си сложих соларна инсталация, дето може да ми поддържа цялата къща на батерии с дни. Нарочно я надух да има двоен капацитет. Привилегията на богатите - да не плащат ток. А вие се оправяйте :)

58

Анонимен

преди 9 месеца

Цената на тока не е важна. Важното е да има банани и тоалетна хартия.

57

леля чичо

преди 9 месеца

урана до другата година ще е 100% по скъп пък вие си мечтайте да е само 35% увеличението на тока, поне 100% ще е увеличението

56

Анонимен

преди 9 месеца

Защо аз да копувам ток от холандската борса а не директно от АЕЦ. тия ше ни затрият за справка в Санкт Петербург 60 лв. излиза ток парно и вода януари месец да ти еб.. и европейски саюз.

55

Анонимен

преди 9 месеца

Честита ни коалиция ППДБ ГЕРБ ДПС яко ще ни садерът кожите гнусни .....

54

Анонимен

преди 9 месеца

Азе викам да им спретнем ние един СЮРПРИЗ,като вземем,че им наритаме 3адниците на цялата самозабравила се пасмина,нарекла себе си политици!