29

А Вижте в Нигер Кво

преди 9 месеца

Става - Народа Каза - Ние НЕ Сме Колония, че да Живеем като Р0бе, Арестуваха Премиера и Президента и взеха Властта в Свой Ръце и Спряха Износа на Злато и Уран на БезЦеница към Франция - в случая Урана е по-важният и Ценният щото с Него Франция си Захранва АЕЦ-ите и без НЕго - остава без Ток! Мисирките и Купените Медии - Мълчат, а се говори, че Франция ще Започне Бомбандировки над Мирен Нигер с Изстребители, за да възстанови Отново Окупационното Предателско Правителство и Продължи - Кражбата!!

28

Нормално

преди 9 месеца

В целия ЕС цените растат, доходите намаляват, населението обеднява.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Харесва ли ви промяната?

26

Ххс

преди 9 месеца

Доста *** и безсмислена статия, като автора й

25

Анонимен

преди 9 месеца

В България не съм видял някъде някой да коментира истинската причина за високите цени на петрола. А тя не е във вашата любима фашистка русия. Картелът ОПЕК нарочно няколко пъти съкращава добива на петрол за да намалят доставките на международните пазари и за да качат цените. Това не са санкциите срещу русия, а е отмъщението на арабите които решиха да се гаврят с нас и да правят услуга на новия Хитлер в Кремъл. Ако ОПЕК не бяха съкратили добива, цените щяха да са съвсем други.

24

Анонимен

преди 9 месеца

До Ха хаТова са 10 лева само от гориво, а още колко други по 10 лева има. Обидното е че въобще коментираш хората дали имат или нямат. Всички сме наясно с повишаването на цените, и дори "най-кадърните" са недоволни от това, но ти си ясен.

23

Измамата на Века

преди 9 месеца

Долара падна до Преди Инфлационни Нива, Цените в Сърбия и Румъния, т.е. Съседите ни - 2-3 пъти по-ниски, тука всичко продължава НаГоре! Гарантирано от Дебелото Ококорено Момче със Гушка като ***-Ш0пар на 3 години!!

22

Ха ха

преди 9 месеца

10 стотинки на литър На сто литра-10 лева.Че този, който е закъсал за тези 10 лева значи е некадърник, някакъв.

21

Анонимен

преди 9 месеца

На мен ми е все тая.Скпо е само за гладните копейки.Те пък къде,ли пътуват,цървуланковците?

20

Анонимен

преди 9 месеца

Това е резултата от "добрата" работа на правителството. Сега като премахнат дерогацията за руски петрол, чакайте още повишение. Но от къде ще внесат нефт за Нефтохима, нашите юроджейлиберасти не мислят. Как ще мине танкер през проливите не ги интересува.

19

Анонимен

преди 9 месеца

Абе нали дебелото момче от ромски произход от село Банкя твърдеше, че ни крадяли ППтата с левче на литър? Сега какво стана, делкат ли си левчето?

18

Анонимен 11

преди 9 месеца

Къде е онзи "голем политик"баш десантчика ,от "росенец"ивайло Мирчев,който ни навиваше,на .....червен конец,че горивата нема да поскъпнат,но така ще бъде защото ги търпим.

17

Анонимен

преди 9 месеца

А долара доста падна, скоро беше 1.74, явно това няма значение обаче ако беше минал пак 2 лева и щяха да ударят 3 лева нали?

16

Дебел(O)(O)кият к0к0

преди 9 месеца

по 1 левче поне на Литър, че имаме Частни Острови в Тихият Океан да Купуваме!

15

Pen

преди 9 месеца

И все по-скъпо ще става ! Това е само началото.

14

Цените растат, а

преди 9 месеца

народа намалява. до към 2030-та ще сме паднали под 5-те милиона.

13

Анонимен

преди 9 месеца

Горивата нагоре защото трябва да плащаме компенсации за Росенец!!!

12

Анонимен

преди 9 месеца

Санкците срещу Русия явно работят, хвала!

11

Анонимен

преди 9 месеца

Китайците обляха Европа със студен душ. Европа безразсъдно се намеси във войната за чипове между Вашингтон и Пекин. Всичко приключи с това, че Китай забрани износа на редки земни метали, ключови за микрочиповете. ЕС изисква да създаде собствено производство. Но металурзите вдигат рамене: имаме нужда от огромни инвестиции, държавна подкрепа и накрая суровини, които не са налични. В Брюксел се хванаха за главите: цените на галия вече скочиха с една трета, а според германската "Фрайбергер" запасите в складовете са почти изчерпани.

10

Анонимен

преди 9 месеца

Цените ще растат и населението на ЕС все повече ще обеднява.