39

Анонимен

преди 9 месеца

Определиха обезобразяването на момичето като лека телесна повреда, значи не е средна, не е и тежка, тоест кандидат мутричката ще излезе чист :)))

38

Анонимен

преди 9 месеца

Нима едни 400 шева на лицето не оставят жертвата душевен инвалид за цял живот?? На този изверг трябва да се лепнат 20 години, без право на обжалване!!

37

до 31 Ще ти отговоря

преди 9 месеца

веднага на въпроса. Икономическо насилие е, когато принуждават страната ти да внася безмитно Украинска СС стока, а върху домашните такива има един куп ограничения и изисквания. Емоционален тормоз е да четеш новините в българските медии, как някакви сульовци решили да сменят националния празник. А психически тормоз е, когато сутрин направиш грешката да си пуснеш радиото в колата с идеята да чуеш някоя песен, но вместо това чуеш 5 реклами за хазарт, алкохол, цигари и новини за Украйна

36

Анонимен

преди 9 месеца

Закона ше важи само ако си бял мъж. Ако си швед, феминистка или третополово дори не те задържат

35

Анонимен

преди 9 месеца

Сега ще завалят дела от разни меркантилни леки женички, за цитирим "психическо, емоционално или икономическо насилие", защото балъка с който е излизала й казал че не й отива новата поличка, тя много се разтройла, останало й травма за цял живот, а той най-нагло отказал да й купи нова - 8 година за тежка повреда. Добре дошли в новия по-добър свят в който си виновен по презумпция.

34

Уличницата с

преди 9 месеца

Хилоронови Джуки, Силиконови Кубили, Филъри за Скулите, Татуси, като Я нарязяха и цялата Държава под Команда на Козяк - Пощуря - то не са Протести, не са Закони, не са Уволнения, а Отличничката - като я Изнасили и Убиха - Нищо!

33

Очаквайте Скоро

преди 9 месеца

и Закон за Защита на Държавата - койта каже нещо Против Кики, Коко, Ристу и т.н. - Публична Екзекуция!

32

Анонимен

преди 9 месеца

До 31. Никак!

31

Анонимен

преди 9 месеца

за да няма домашно насилие - бийте жените си в двора. Или в градинката пред блока.

30

Анонимен

преди 9 месеца

Какво означава психическо, емоционално или икономическо насилие и как се доказва?

29

Анонимен

преди 9 месеца

Магистратите пак си оставиха вратичка, да смекчават вината за подкупи!!

28

До 28

преди 9 месеца

Сервитьорката няма 400 шева по лицето. Уж били по тялото.

27

Анонимен

преди 9 месеца

Щом 400 шева на лицето са средна телесна повреда, то каква ще да е тежката телесна повреда??

26

Анонимен

преди 9 месеца

Мафията неможе сама да си наложи строги наказания.Тя е навсякъде и чадъра слагат политиците. Оправия няма!

25

Анонимен

преди 9 месеца

Това не е наказание. За такива трябват наказания рязане на ръка/крак, кастрация и тн. Голяма работа като Гошко влезе в затвора - там ще си е сред аверчета, и ще излезе още по-агресивен.

24

ПАРОДИЯ

преди 9 месеца

Мен ме блъсна преди много години дипломатическа кола изпреварваща на пешеходна пътека, направи ми комоцио, хематон с белег до днес 20+ години, пукнат пръст, коляно ждреб от удара, което не се счупи, а само подуто и ми го писаха лека телесна. Вуйчо ми беше втори в СОТ тогава и на висока позиция в МВР, не е да сме нямали връзки. Дипломат не можеш го съди, пуснахме гражданска и понеже е лека телесна НИЩО. Дете на 12 блъснато не пешеходна от изпреварваща кола. Нищо не се е променило, пак ще е за ден

23

Пременил се Илия и

преди 9 месеца

кът се погледнал - Истанбулска Конвенция.

22

Анонимен

преди 9 месеца

Тоя дето псува Тагаренко в нета го глобиха 1000 лв. колкото за лека телесна повреда. Да беше отишъл да го ошамари за същите пари.

21

До 21

преди 9 месеца

Не , ще ти го натикат за 8 лета в трол0ската ППДБШГБТ входна врата

20

Аз

преди 9 месеца

Значи за лека телесна повреда до 1000 лв глоба, а познайте колко е глобата според КЗП за непоискано спам съобщение по е-мейла... Пак толкова. Законите са топ!