134

2

преди 9 месеца

Действията на САЩ са разбираеми, те принуждават украинското ръководство да се къпе в кръвта на собствените си войници с надеждата да предотвратят евентуални бъдещи отношения между Киев и Москва след излизането на НАТО от Украйна. Това е груба грешка, защото как отношенията се определят от икономиката. Ако са печеливши, те съществуват и се развиват. Не можете да съживите икономиката с омраза. Накратко, виждали ли сте някога състезание по дърпане на въже? Десет силни дърпат въжето на своя страна. Победата изглежда така: последният изстрел на победителите и губещите падат на пода с целия отбор.

133

1

преди 9 месеца

Сладков: ЗА КАКВО ГОВОРЯТ УКРАИНСКИТЕ ВОЙНИЦИ И МОРЯЦИ? Прочетох публикация за украинските морски пехотинци, които настояват да ги спасят. Четох радиопрехващанията на войници от ВСУ в Запорожкия участък на фронта, те са изключително трагични. ВСУ бедстват, украинските военни масово загиват. Когато превзехме Берлин през 1945 г., също имахме тежки загуби, но това беше последният напън, но как да нарека самоубийството на ВСУ... Аз, честно казано, се опитвам да разбера логиката на военното командване на Украйна , но не мога. Със сигурност има логика, но на фона на такива доброволни загуби не мога

132

Анонимен

преди 9 месеца

Много смотана пропаганда ! Всички знаем как напредват !

131

Анонимен

преди 9 месеца

Форумната VPN крава, моля за прошка, но трябва да внеса уточнения: Екипажът на руския танк /трима души/. Командирът е "Ласка". Наводчикът е "Льоха". Самият танк е известен като "Дед Мороз".

130

оракул на боб

преди 9 месеца

Новина отпреди седмица.Пушилин вчера каза,че са си върнали маалата и са превзели съседното село от няколко къщи.Геолокация гледах нейде и според нея откъм Киев е на Украйна,по средата на маалата нищо и отсреща сепаратистите.

129

Форумната VPN крава

преди 9 месеца

Екипажът на руския танк "Альоша", който спря бронетанковата група на противника от два танка и седем бронирани машини, беше награден за /проявленное мужество и героизм

128

Анонимен

преди 9 месеца

Тук няколко конашенковци трепят укри, напук на фактите!

127

Име

преди 9 месеца

Украйна е дълбоко изгубила, искаха някакво дразнене да водят такава политика, но Русия не обича да я обкръжават. Крим е важен заради морето и т.н.

126

Анонимен

преди 9 месеца

До Анонимен 139 Затова ли Медвежанка пак рИве за ядрено оръжие?

125

Анонимен

преди 9 месеца

Какво ти контранастъпление, те руснаците направо им напукаха *** точки, седят си в окопите и ги чакат. Ония идват през голото поле без никакво прикритие, ми много ясно, че ще ги изтрепят като фазани. Ми да не са развявали байраци със свасики и да не са марширували с факли докато викат зиг хайл. Фашистите и терористите нямат място в съвременното общество.

124

Анонимен

преди 9 месеца

До АНГЕЛговориш така, все едно от първа линия си следял военните процеси! Едва ли си си поместил "Д" -то от дивана, така, че много ми е интересно от къде черпиш информация за тези данни.

123

Христо Христов

преди 9 месеца

Урките ги пращат напред, та да не се излагат леопардите....

122

Анонимен

преди 9 месеца

Ще ревем заедно за Мариупол.Не е реалистично нищо там и към Донбас.Дано са реалистични Бердянск и Мелитопол,смилете се сили над изстрадалата Украйна .

121

Владо

преди 9 месеца

Е много ясно, че ще чакат те да не би да са очаквали посрещане с хляб и сол

120

Българин

преди 9 месеца

Украйна напредва, руските фашисти бягат.

119

Анонимен

преди 9 месеца

Умните хора следят и знаят точно какво се случва на фронта. Не толкова умните хора е крайно време да си извадите главите от дирниците и да спрете да четете местните медии и спонсорираните от ЕУ телевизии. Совите не са това, което са.

118

Анонимен

преди 9 месеца

Българските БТР-и трябва вече да са стигнали до фронта, 'щото ще трябва да заменят Брадли-тата, че те не останаха вече. Много ги гърмат хеликоптерите.

117

Българин

преди 9 месеца

Зад този конфликт стоят основно американските военни корпорации. Ще принудят източния блок на ЕС да си раздаде старото оръжие за сигурно унищожение и после естествено ще трябва да купуват от САЩ, на цени, които САЩ определи. Просто няма да имаме друг избор. Ще бъдем принудени да даваме не 2%, а 3% от бюджета си за оръжие. Като свърши оръжието за Украйна, просто Украйна ще бъде разпарчатосана между Русия, Полша и Унгария.

116

Анонимен

преди 9 месеца

До нищо такова нямати си много объркан човек . В тази ужасна кръвавва война- украинцзите безсмъртни, а руснаците умирали още преди да ги срещнат....

115

нищо такова няма

преди 9 месеца

тва е няква платена рушистка глупост, украйнците не губят никаква налична сила и техника руснаците губят на ден по над 1000 души и много техника която ползват от съветско време, единственото което забавя украинците това са минните полетя които руските плъхове са нацвъкали но прочистването им върви с бърз темп скоро ще бъдат избити и новите 100 000 окупатора пуснати на фронта от московийските престъпници в кремъл, в същото време се подготвя и освобождаването на Крим да живее Украйна!!!!