37

хмм...

преди 9 месеца

Господин Киров, Вие прекрасно знаете, че при този парламент, при тая измислена от външното посолство правителствена сглобка няма как да се случат нещата! Всичко в правораздаването ни смърди, та се не трае г-н Киров! Ако сега тръгнем да отстраняваме, какво Вие предлагате, то следва да се отстранят и доста прокурори, съдии, съдебни лекари и прочие ангажирани лица, защото голяма част от тях са корумпирани и замесени в закононарушения. Върхът следва да бъде изчистен и после всички по веригата!

36

Анонимен

преди 9 месеца

Не трябва да бъде освободена, трябва да бъде осъдена и затворена

35

РУСЕНЕЦ

преди 9 месеца

ХА -ХА, ТИЯ СЪДИИ НЕМАТ КИНТИ ДА СЕ ИЗБРЪСНАТ, ИЛИ ПОНЕ ДА СЕ ИЗКЪПЯТ ЕГА ТИ ПРОСТАЩИНАТА И НЕЧИСТОПЛЪТНОСТТА КОЯТО ИЗЛЪЧВАТ И ФИЗИЧЕСКА И МОРАЛНА.

34

Анонимен

преди 9 месеца

Обвинението е в прокуратурата, прокурора е за бой. Съда само решава. Съда решава само веднъж, прокуратаурата може да те държи за топките с години.

33

Анонимен

преди 9 месеца

ГьОНСУРАТОВА ли се казваше съдийката?

32

R

преди 9 месеца

Браво на проф.Киров,не случайно е такова име в правото. А смешниците от Старозагорски съд, просто.....

31

анонимен

преди 9 месеца

В наказателния кодекс трябва да се въведе термина изтезание с най-високи присъди .

30

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва,ама надали.Като ги гледам как взаимно се защитават,нямам големи надежди за справедливост.

29

Анонимен

преди 9 месеца

Не си наясно с това какво може да направи един съдия , тъй че недей да говориш. Проблемът е при всички участвали в неглижирането на случая и допринесли за несанкционирането на престъпника.

28

Анонимен

преди 9 месеца

А съдбният лекар кво? Той добричък, свършил си е работата? Като й напише лека телесна повреда, съдийката кво да прави, освен да действа по това, което са й дали. Затова ни насочват вниманието към нея, защото лесно може да се оправдае! А всъщност съдебният лекар трябва да се разпита и ще лъснат връзките и зависимостите в системата! Случайно ли е, че минава между капките?!?

27

Анонимен

преди 9 месеца

съдът и прокуратурата са превзети от криминални елементи, също така полицията и всички държавни органи и институции до една. при такива брутални нарушения от страна на правоприлагащите органи трябва да се освобождават на минутата отговорните лица и да се разследват до дупка, яко глоби, съд, затвор който си позволи да действа по такъв начин срещу закона и срещу гражданите от такава позиция.

26

Анонимен

преди 9 месеца

в тоя случай най-виновен е прукорора, неможе при такъв случай да подкрепяш искането на защитата за освобождаване, защо веднага не е поискана разширена експертиза, 1 месец не им стигнало да отворят комуникациите та да прочетат заплахите, ама всичко яко ссммърди

25

Анонимен

преди 9 месеца

а прокурора пуснал рецивиста КОГА - и той е за площада - той е този който не си е свършил работата

24

Hh

преди 9 месеца

Платени са съдийката, съдебният лекар, всички по веригата на взимане на решение. Всички те трябва да бъдат уволнени и съдени за некадърността си и за това че са корумпирани

23

Съдийка и докторица

преди 9 месеца

Съдийката Гьонсуратова няма ли да излезе пред медиите, за да даде обяснение? Снощи гледах по телевизията как някаква пишман-докторица обясняваше, че нямало как да определят телесната повреда на момичето като средна, защото животът й не бил в опасност! Значи според тази лекарка да те накълцат на 21 места, от които обилно тече кръв, да те ръгат с нож в гърдите, не представлява опасност за живота? Кой й е дал дипломата на тази?

22

Анонимен

преди 9 месеца

А нещо разследване за корупция или злоупотреба не следва ли?

21

Бай Х

преди 9 месеца

Браво проф. Кировнавсякъде е така .... хващат се за дребен детайл и решават по същество

20

Анонимен

преди 9 месеца

Трябва да се разбере защо са го пуснали. Това с леката телесна повреда не е отговор. Друга е причината и ние искаме да знаем каква е. Иначе законите са си в ред, ако има кой да ги спазва.

19

Анонимен

преди 9 месеца

то поне за назидание на другите съдии, да взематат да я овалят в катран и перушина и да я оставят на площада в Стара Загора

18

Анонимен

преди 9 месеца

колкото е виновна съдийката, 10 пъти повече е виновен прукорора, недопустимо е да подкрепя в такъв случай позицията на защитата