64

Анонимен

преди 10 месеца

До да поясня както и ЕС и САЩ ще се распадне.

63

Анонимен

преди 10 месеца

До да поясня....Демек това го чака и обора, така ли?

62

Анонимен

преди 10 месеца

Югославия е творение на сатаната със страшна антибългарска пропаганда. Създадена е на антибългарска основа. Всички хора от бивша Югославия не стават за нищо. Трябва да минато поне още 100 години, за да станат нормални хора. Хората там са с изтрити мозъци.

61

България

преди 10 месеца

има нов съсед - Велика Албания..................кога ще го разберете??С.Македония е една изкуствена държава без собствен език(македонският език е диалект на българския език)..............с малка територия, имат две албански партии в парламента, 2 милиона население..............но де юре се водят държава, за мен РСМ е масонски проект, целта е отслабване на България................защото България има много врагове-външни и вътрешни!!

60

Анонимен

преди 10 месеца

РСМ- Русия, Сърбия, Македония

59

да поясня

преди 10 месеца

така става при разпадането на империите...............Югославия беше една мини-империя, нещо като СССР в малък вариант...............различни народи и етноси в една държава.............в един момент империята се разпада и започват войни.............има кръв, борба за власт и територии!!!

58

Анонимен

преди 10 месеца

Тикво4 в случея ясно трябва да осъдиш заплахите от фенове на левски за саморазправа

57

Анонимен

преди 10 месеца

Югославия е творение на Коминтерна, възниква 1929 година когато Айзенхауер е бил лейтенант в американската армия

56

РСМ

преди 10 месеца

е една изкуствена държава и като такава няма бъдеще................като не искат да признаят българските си корени...............албанците ще ги оправят, хак да им е ...............на тъ@@паците.................дебелите дървени глави , ще ядат яко шамарите!!!

55

Анонимен

преди 10 месеца

До Между другото А уточни се. Преди Ленин сега Азйземнхау. Утре ще кажеш Батман,

54

Анонимен

преди 10 месеца

До до 51 Всява НАТО в куха главата ти нешо.

53

Между другото

преди 10 месеца

Не, Югославия е дело на трима масони. Сталин, Тито и Айзенхауер. После 1991 започнаха да я разпатчетосват същите масони от двете страни на барикадата. Югославия е изкуствено създадена.Колкото Ролята НА мАсква.Създаване на конфликти в старите монархии и техните производни. В България спонсорират БКП и лявото крило на ВМРО. В Испания подкрепят каталунците и баските. Във Великобритания подкрепят с пари оръжие ИРА. Не че им пука за каталунците, баските, ирландци или мЪкедонци. Разделяй и владЕЙ

52

Анонимен

преди 10 месеца

Това са аверите на Коцето- Русия, Сърбия и Македония!

51

до 51

преди 10 месеца

Да те допълня: Руските интереси всяват раздор и в РСМ, и в РБ, тоест у нас!Техните патрЕотЕ са надъхгвани че са по-по-най от нашите, и нашите патрЕотЕ също (от Русия пак) са надъхвани че са по-по-най от техните!Насъскват ни едни срещу други като при бой с петли и гледат отстрани сеир!Това което ние трябва да искаме от тях е, изпълнение на споразуменията досега.Основно българския етнос да бъде вписан в тяхната конституция.И да не се поддаваме на долни страсти.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Хахаха Бойко уж не разбира това, не разбира онова, ама така извърта нещата, че свят да им се завие на всички, където рипаха срещу него.Да,де щото не разбира направо ги качва на ските и ги пуска под лавината. Само стойте и гледайте какво ще стане след голямото пране. Накара ги да го изперат за всички леkета,където му лепнаха шарлатаните.Само да мине центрофугата и ще се развихри за РСМ. Не разбира, ама дръжки.Много добре знае кой подклажда огъня на омразата, но сега не е момента да каже.

49

Анонимен

преди 10 месеца

До Между другото Коя е линията на НАТО за западна Тракия подарена на Гърция от САЩ и Англия на 1945 г.

48

Анонимен

преди 10 месеца

Щом не са справят значи оставки на Лойко и Гарвиел.

47

Анонимен

преди 10 месеца

До Между другото РСМ идва от Югославия, която беше направена от Франция и Англия за съсипе България.

46

Петров

преди 10 месеца

язе примерно га одим у Барцелона при мойта бикинка никогаш не пцуем по отбора им, ништу дека сум левскар, коментира Боката от Банкя скорошния инцидент

45

Анонимен

преди 10 месеца

след поредните избори, Борисов и ДПС ще управляват с копейкините!