126

Анонимен

преди 9 месеца

Хъхъхъ, няма пари за това . БРИКС е само на хартия за балъците

125

Анонимен

преди 9 месеца

Да го кажем по-простичко за БКП матрялаа :) Китай показва един голям и много тлъст среден пръст на руската кочииина :))))))))) Пари нема, действайте :))))))

124

Анонимен

преди 9 месеца

Ах как неудобнинка палучилос, хахахахахаха

123

Факт

преди 9 месеца

Нашето момиче знае какво прави.

122

Анонимен

преди 9 месеца

XaxaxaБедното джудже остава без парички

121

До плюещите Русия

преди 9 месеца

На ваше място бих се загрижил повече за положението на Укро Вермахта на Източния фронт. "Мащабният" Контра наступ изглежда тръгна на..Обратно !

120

Анонимен

преди 9 месеца

За русороба всичко е лъжа и фалшива новина, което не му отърва, хахахахахахаха. Промити, бедни и мизерни *** пенсионери.

119

Колко смешно..

преди 9 месеца

И какво спечели България от това ?

118

Анонимен

преди 9 месеца

Руcoробите са инфантилна и брутално глупава част от обществото. Много по-глупава от американците, които вече поумняха сравнение с това до какво падение са достигнали гaньoвците, а това е доста трудно постижение. Не е лесно да си т.ъп все пак.

117

анонимен

преди 9 месеца

такива лъжи не бях чел никъде,това нашият народ се залива с фалшиви новини

116

Откачено заглавие

преди 9 месеца

Истината е, че БРИКС създава банката за да се избегне употребата на долари (и евро). Целта е да се предотвратят незаконните санкции на САЩ и ЕС, чиито валути засега са основните резервни валути и на държавите от БРИКС. Русия, Китай, Индия и др. нямат нужда от инвестции. Те ще инвестират и то с националните си валути. Санкциите от незаконни ще станат невъзможни.

115

НЕудобен въпрос

преди 9 месеца

Как върви Контра наступа ? Нещо май тръгна на обратно !

114

До Юесей фенчетата

преди 9 месеца

Залъгват ви със манипулирана статия от Козяк и вие..А ха..ще свършите от кеф. Нещо май спряха добрите новини от Източния фронт и сега Днес Беее Ге ще ви "информира" за поредната болест на Путин или как Русия умира от глад и как Европа разбираш ли процъфтява а руските войници се бият с лопати защото нямали автомати и руските ракети вече свършили и....А всъщност Контра наступа тръгна на Обратно ! Хааа..ха..

113

Анонимен

преди 9 месеца

В БАНКАТА НА БРИКС ОТ СКОРО И ХОНДУРАС- АБЕ С ДВЕ ДУМИ ВСЕ СИЛНО РАЗВИТИ СТРАНИ-И МАДУРО ОБМИСЛЯ ВЛИЗАНЕТО В БРИКС- ТА И НАШИТЕ ЧЕРЕПИ НА ТАМ НИ ДЪРПАХА АМА ЗА СЕГА СЕ ОТКАЧИХМЕ ТЕ ЗА ТОВА ЛАЯТ- НЯМА ДА ИЗПЪЛНЯТ ДЕКРЕТИТЕ НА ТАТКО ПУТИН- АМА ВИЖ КАКВО СЕ СЛУЧВА С НЯКОИ - ПАДАТ ОТ ТЕРАСАТА, ПО СТЪЛБИТЕ, УМИРАТ ОТ СЪРДЕЧЕН АРЕСТ- МАСОВО...

112

Анонимен

преди 9 месеца

145 000 000 ЖИТЕЛИ НА РУСИЯ- ОКОЛО 35 000 000 РУСНАЦИ ЖИВЕЯТ ИЗВЪН РАША-В КОЯ ДРУГА ДЪРЖАВА ИМА НЕЩО ПОДОБНО....АМИ ТО СЕ ПОЛУЧАВА РУСИЯ ПОЛУЧАВА ПОМОЩ ОТ ЦЕЛИЯ СВЯТ.

111

Статия пропаганда

преди 9 месеца

Русия не е искала подкрепа от банката на БРИКС. Самата банка е създадена със съвсем друга цел. И един от основните акционери е именно Русия. Просто евтина фалшива пропаганда целяща да очерни Русия. А момиченцето Росен ще получи този месец грант от Козяк. Още малко ще се радва на грантове за нищоправене. Като дойде Доналд Тръмп ще им резне кинтите на сбирщини като Америка срещу България Хелзинският комисиарат Атлантическия пъб Затворено общество и други подобни п.аразити !

110

Дон Кикот

преди 9 месеца

Само иБРИКС в БРИКС хаха.

109

АнонимеН

преди 9 месеца

ПУТИНАРНИЦИТE ОБИЧАТ ДА ИМ ГО СЛАГАТ И ЗА ТОВА ЩЕ ИЗГУБЯТ ВОЙНАТА В УКРАЙНА! А БРИКС Е ПРИЯТЕЛИ ПО ИНТЕРЕСИ НО КОГАТО СТАНЕ ДУМА ЗА ПОМОЩ ТАКАВА НЯМА! БРИКС РЕАЛНО ВЕЧЕ ГО НЯМА :D

108

Анонимен

преди 9 месеца

И България няма да получи. И Южна Корея.. И Франция... И всички, които не са искали помощ, вкл. Русия.. И САЩ няма да получи... А на тях наистина им трябва. Ако не налагат нищо неструващите си хартийки по света с бой, отдавна да са фалирали!..

107

Елементарно Уотсън

преди 9 месеца

Но все пак има подкрепата на сибирските вълци и косатките от Камчатка.