99

Русофил

преди 10 месеца

до 107 И що да се бием за Русия , като тя няма нужда от нашата помощ ве, маааалоумен кравар? Муахахахахаха...ти си за смях!

98

Цървул от Възраждане

преди 10 месеца

Сега е време да се зададе въпрос към Копейкин - НА ЧИЯ СТРАНА СА ВОЮВАЛИ ЗАГИНАЛИТЕ И СРЕЩУ КОГО? После да обяснява как и защо любимата му "освободителка" убива българи!

97

Анонимен

преди 10 месеца

Нормално да загинат двама при хиляди българи на фронта, биещи се за ВСУ. смешното е, че няма 1 русофил нашенец бедняк да се бие за РФ.

96

Анонимен

преди 10 месеца

до 105 Ако бях на Радев, наркомана нямаше да го приема в президентството. Няма такъв нагляр като наркомана. Радев ако беше на 4 очи само с него щеше да му изгърми един юмрук. Така го гледаше.

95

Анонимен

преди 10 месеца

Зеленски дойде тука да проси оръжия и боеприпаси и си позволи да държи тон на българския президент. Какво повече да говорим. Беше по тениската. Ай си.

94

ясно

преди 10 месеца

*** все повече осзнава в каква каша забърка Русия и какво огромно гавно изходи.Очаква го вътрешен преврат и изстрел в тила или отрова но съдбата на Ягода Сталин и пр. не му мърда.Лицето му издава ужасяващ страх -има защо чака го международен съд в Хага за военни престъпления.Тябва само да обявт няколко милиона долара нагада и някой ще го излови по бели ***

93

Анонимен

преди 10 месеца

Басаев, кога Донбас е бил украинснски че да си го бранят украинците ве, маааалоумен кравар? Както и Крим? Кажи вее, мааааалоумник?

92

Кек

преди 10 месеца

До Привикаха ме военни - най-много от лудницата да са те 'привикали' аххахаха

91

Анонимен

преди 10 месеца

до 97 Кравар маааалоумен, не Путин иска помощ от нас, а наркомана. Понял? Аре в този ред на мисли бягай в Украйна да помагаш на украинските фашисти, мааааалоумен кравар!

90

Шамил Басаев

преди 10 месеца

Според нашенските Копейки , не са българи , щом бранят земята си от окупаторите на Путин. Драги ми Копейки , нито сте българи , нито сте мъже. Скоро ще ви се наложите да търсите политическо убежище в Рашастан или поне в това , което остане от нея.

89

Анонимен

преди 10 месеца

А бе какво става с великата украинска контраофанзива? "Вагнер" си тръгна, а украинските австралопитеци не мръдват и сантиметър. Муаххахахахахахахаа...

88

Анонимен

преди 10 месеца

Копейките ни пращат в Украйне всеки ден и ето че ходим. Айде копейки, даваме ви пример! Айде в Украйна да дундуркате руснетата!

87

Анонимен

преди 10 месеца

Това са путински опорки, украйна не изпраща българи на фронта.

86

Анонимен

преди 10 месеца

Политиката е била да се подтиска голямото руско малцинство/мнозинство защото е около 20 млн. А малките малцинства са били фаворизирани и това е довело до част от проблемите и заблудите. Но всеки си носи кръста.

85

Анонимен

преди 10 месеца

Ако са убили поне 10 руски фашисти, значи са герои...

84

Анонимен

преди 10 месеца

Може от лудницата да са те извикали.

83

Привикаха ме военни

преди 10 месеца

На 50 съм! Привикаха ме в местния наборен център. Готвят ни за месо! Пушечно месо! Ще ни пращат.

82

Анонимен

преди 10 месеца

Колкото и да си пишете путинските опорки, сте малцинство в България. Болшинството от българския народ е с евроатлантлантическа ориентация. Вижда се по всички проучвания и избори. Боли-не боли, това е истината.

81

ФАЩ ИСКАТ ОЩЕ

преди 10 месеца

Поне няколко хиляди! А защо не и няколко десетки хиляди Българи да загинат на фронта. И веднъж завинаги да си смеазим отношенията с Русия. Това е мечтата на фашистката клоака ФАЩ. Кирчо Кокорчо Ицето Мравояда и Пожарникаря гьон за това работят!

80

Анонимен

преди 10 месеца

Контранастъплението на Украйна ще доведе до поражение на останалите части от въоръжените сили на Украйна и последващи нови териториални загуби, заяви бившият съветник на шефа на Пентагона полковник Дъглас Макгрегър в YouTube канала Judging Freedom . "Въпросът не е какво ще се случи след т. нар. контранастъпление, а какво ще остане от Украйна след него. Когато Русия започне да настъпва, нейните сили спокойно ще преминат без забавяне през цялата територия на изток от Днепър и ще да стигнат до Одеса, обясни той.