51

Анонимен

преди 10 месеца

Светът се нуждае от пренареждане. Какви са тези игри - този ще участва, този няма участва? Нали спорта е над всичко, там е мястото което събира всички. Губи се смисълът на олимпиадата. Колко олимпиади пропуснаха САЩ и европейските им васали, които само за 30 години затриха една камара държави, народи, етноси. Милиони жертви и нищо, явно едни са повече хора от други. Лицемерието ще убие запада, то вече го убива.

50

Анонимен

преди 10 месеца

Страх ги е от руските и белоруските спортисти. Като немогат да ги победят в състезания, така ги елиминират. Преди десетина години ги бяха изманипулирали с допинговите проби. Жалка работа.

49

Анонимен

преди 10 месеца

Супер, писна ми от тия руснаци и беларуси. Да вървят по дяволите всички блатници!

48

Анонимен

преди 10 месеца

До 41 и 42 - България е държава в ЕС, изповядваща европейски и християнски ценности. Както видяхме на последните 5 избора, подкрепата за Русия е не повече от 5% от населението, така че стягайте куфарите за Москва и се правете на мъже там.... Ама там няма да сте толкова отворени, защото за коментар против джуджето, отивате в затвора - при добро стечение на обстоятелствата, че може и да ви намерят починали от инфаркт

47

Анонимен

преди 10 месеца

Демек да няма конкуренция и всички медали отсега ги връчете на американците. Може тук-таме и някой англичанин да се вреди. Уж спорта беше, за да обединява, но уви, вече не и спорта стана война.

46

Мдаааа

преди 10 месеца

Елена Исинбаева, двукратна олимпйска, многократна световна и еврропейска шампионка и рекордьорка на висок скок, трайно е емигрирала в Испания. А беше такава фенка на Путин ....

45

Анонимен

преди 10 месеца

Какъв е смисълът от тая олимпиада ? От сега се знае между кои ще бъдат разпределени медалите. Всеки занимаващ се поне малко със конкретен спорт ще направи прогноза с над 80 % достоверност.Корените на олимпиадата са в робско порно-спортно шоу където участниците са показвали уменията си голи или полу-голи а победителите са били сексуални прислужници на разни разглезени аристократи които са си ги поръчвали подобно на сегашните мъже и жени в разни еротични сайтове. Грозно но факт.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Къде са децата на руските олигарси? Всички пратени да учат и да живеят в лошите западни държави. Дори Кимчо от Северна Корея е учил в Швейцария.

43

Тошо

преди 10 месеца

Жалко е , но е знак, че нещо не е наред с тези 2 държави!Нямало как, има, как да няма как, ...който натисна копчето първи в тоя конфликт, лично той треба да постави на масата картата на мира!Иначе.....няма как!

42

Някой

преди 10 месеца

До Анонимен39Всички подкрепящи Украйна да хващат куфарите и в Киев.

41

До 39

преди 10 месеца

Не мажеш да кажеш на 70% от Българите да се махат по скоро обратното ще стане много скоро.

40

Анонимен

преди 10 месеца

Ако БРИКС си направят Олимпиада и Световно то другото ще бъде Европейско с Канада и сащ хаха. Не помня американски спортисти да не са участвали заради това, че сащ водят война. Нищо Руснаците ще минат без Олимпиада ама Европа все повече и повече се нуждае от Руските ресурси.

39

Анонимен

преди 10 месеца

Всички подкрепящи Русия да хващат куфарите за Москва, да ги видим там дали ще са толкова смели

38

Мдаа

преди 10 месеца

Другаре, не се притеснявайте, руските спортисти ще могат да се състезават в Северна Корея, Еритрея и Иран. Иран поне стана шампион по волейбол!

37

Да

преди 10 месеца

Мога ли да знам защо се възхищавате на руснаците?Какво сме видели от тях?

36

Христо Христов

преди 10 месеца

Искам да гледам канадеца Rachel McKinon как печели медали в женското колоездене!

35

Анонимен

преди 10 месеца

време е олимпийските игри и световните първенства да са без BRICS, те да си правят отделни първенства и игрички

34

Офффф

преди 10 месеца

Чудо голямо. Да пукват!

33

Анонимен

преди 10 месеца

Ха хааа! Ще играят на шашки с Путин, ако не са го самоубили дотогава.

32

Обаче

преди 10 месеца

Всички американски спортисти са участвали на Олимпийски игри когато сащ са водили войни. Та питам къде е тук демокрацията или тя е на принципа всичко американско е демократично останалото според зависи. Само, че много скоро това ще се промени.