155

българина

преди 10 месеца

гневът на укрите расте, другите ги чакат

154

Анонимен

преди 10 месеца

... Бавно, но неумолимо и методично Украйна унищожава живата сила и техника на руските фашисти. Единствено минните полета създават проблем за скоростта на контранастъплението, но въпреки това украинците освободиха територия която чебурашките окупираха половин година....... С касетъчните снаряди ще има значително ускоряване на пълненето на черните чували за Русия.

153

Анонимен

преди 10 месеца

Тая статия е стара и се повтаря всеки ден, пък някои си мислят, че всеки ден окрите настъпват...

152

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен ОТНОВО ИТ ПИША За 6 седмици Украйна е освободила територия колкото фашистка Русия е окупирала за 6 месеца... Това са фактите русофилчета нeвмeняеми..." КАКТО ОБИКНОВЕНО ДЯВОЛА Е В ДЕТАЙЛИТЕ... РФ е превзела един от най-силно укрепените обекти на ВСУ - БАХМУТ - средно голям град създаден около градо създаващо предприятие а Ъкраинските сили са превзели с цената на 26000 жертви по някои данни еквивалентно по площ селскостопански поля и няколко бивши нюнюйски населени места(сега руини)..

151

Анонимен

преди 10 месеца

.. Загубите на Украйна са"огромни", а тези на фашистка Русия са в пъти повече... Ха-ха-ха!Нали така русофили?

150

Анонимен

преди 10 месеца

С.мърт на фашизма и на всички фашистки ***.

149

Анонимен

преди 10 месеца

... Много се напъваш Бобчо, но не можеш да докажеш абсолютно нищо... Сам си прави извода дали това е умно... Ха-ха-ха!

148

Анонимен

преди 10 месеца

Фашистка *** отдавна е умряла. Бележи м.ъдя. Фашистите тука дето се напъвате да драскате тъпотии, Не вървите. Умирате, продажни ***. Я идете да защитавате идолите си там на терен, не само да лаете по коментари. Страхливи овце фашистки. Повръща ми се от вас.

147

Анонимен

преди 10 месеца

... Лъжете по-безочливо и елементарно дори от Конашенков, русофили продажни...

146

Боби

преди 10 месеца

До Антифашист дроновете са пуснати от ДРГ от примерно затворена за ноща строителна площадка някъде в Самата Москва. Разберете какви са размерите на Москва - Малое Колцо е с диаметър 25-30км и това си е Баш центъра Большое колцо с диаметър 75-80км е основна част на Москва има още едно което се изгражда като вътрешно околовръсно(СОФИЯ от Музей Врана до Божурище са 27 км от Бояна до края на Илиянци 16 км)

145

Анонимен

преди 10 месеца

За 6 седмици Украйна е освободила територия колкото фашистка Русия е окупирала за 6 месеца... Това са фактите русофилчета нeвмeняеми... а вие продължавайте да си фантазирате и пишете дежурните глyпости!

144

Чугунолеяр

преди 10 месеца

До USASUPER КИРО НОФ Ти глей сеира Рашистан да не стане на парчета и на 100 съветски рэспублики, както върви войната в "полза на Рассия".

143

Анонимен

преди 10 месеца

... За да бъде истински русофил един индивид... просто трябва да му липсват мозък и съзнание... Това е задължително условие...

142

Анонимен

преди 10 месеца

"Още два курника и един краварник превзеха безстрашните войни на демокрацията" - А великата червена армия даже и толкова не е превзела от 2 месеца. Само се отбранява и пълни гащите.

141

Анонимен

преди 10 месеца

Всеки път се получава много комично защото медиите цитират нон стоп киевската пропаганда с "успехите" на ВСУ и изведнъж някой техен град пада :D

140

До анонимен 148

преди 10 месеца

Остави русофилчетата да си пишат и творят уйдурмите, да си праскат плюсове за успокоение на изнурените душички, но запомни, че с това ще си останат. След като ги успокоява да се самозалъгват - нека го правят. К'во ти пука. Влизам от време на време из форума, за да се радвам какви глупотевици може да роди една кухакратуна.

139

Боби

преди 10 месеца

До Анонимен 159 - Кой по света и у нас и изобщо в Русия си помисли че има истински преврат??? Хорица това беше прах и пепел вдигнат артистично във въздуха - в историята няма изобщо подобен "преврат" аз бих го нарекъл ХОРЕОГРАФИЯ... Ето ти един пример намериха в Гаража на Вагнер Уазка с милиони рубли налични дори данъчните само ги преброиха и след това върнаха на Пригожин...

138

Анонимен

преди 10 месеца

Още два курника и един краварник превзеха безстрашните войни на демокрацията,за другата седмица плановете са да се превземат един свинекомплекс и три люпилни за бройлери...всичко е съгласувано със щаба на НАТО и директно одобрено от американският президент..

137

Анонимен

преди 10 месеца

... Тепърва предстоят бедите и неприятните сюрпризи за руския башибозук в Украйна и за нашите изветрели русофили.

136

укро преводач

преди 10 месеца

"сочи военен доклад на Киев".....................Ясно, значи имат нулев напредък с много жертви.