61

Ристе Лодкаря

преди 9 месеца

Да, но ядем говежди ангжло-краварски стекове за по 600 лв.- пържолите."Кой не скача е червенлл" Наскачахте ли се вече!?Ако не сте,много скоро ще се наскачате,като ви принудят да ядете брашно от ***,скакалци и плужачи.Много били полезни за българина.

60

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

КОМУНИСТИТЕ ЯДАТ САМО ПЕТОЛЪЧКИ ЗАТОВА СА ТАКА ФАНАТИЗИРАНИ.

59

Анонимен

преди 9 месеца

Бееее ква държавна политика за здравословен живот????? Тия дето мофат гледат кво да окрадът. А да изчезнем - ЕТО ТОВА Е ДЪРЖАВНАТА ПОЛИТИКА!

58

Токо Токов

преди 9 месеца

Парите биха му стигали, ако си преглътне селсската чест, и се откаже от втория таралясник в семейство.

57

Ганя и спорт?

преди 9 месеца

За българина качеството на храната е на последно място. Той с 2500 лв заплата иска да купи поне два апартамента в София. От едният ще печели от наем. Като плати кредитите, остават едни хиляда лева да гледа семейството. С тях каква качествена храна за 4 човека да купи за 30 дни? Само лоша храна, няма пари и време за спорт, той тича от задача към задача и мисли, че света ще остане за него. Е това е, българина. Като се огледа, остарял, болен и с единият крак на оня свят. Ама то вече свършило.

56

Анонимен

преди 9 месеца

Бачкерът с Е60ката и 3к запалта в склада както е форумният лаф какво искате да яде?! Гордост за него е закуска вафла с кафе и 10 цигарки. Супер живот си живее...

55

Анонимен

преди 9 месеца

Нищо ново. Гледам сутрин се редят по баничарници да хапнат канцерогенна баница с палмова мазнина, вместо на половин цена да си направят домашна с топ продукти. Не знаят какво да купуват от магазина, хапват колбаси с нитритни соли. Не е до липса на пари. До липса на манталитет и култура е. А за пърцуцата да не говорим- еликсир била, налива се до откат, пукне на 60, докато европеецът пийва качествено вино и уиски и живее до 95. Да не говорим за пресолените туршии, дето били много полезни...

54

Евро-Атлантик

преди 9 месеца

С глупости ни занимават ! Кажете за Украйна какво ядът клетите украинци ? Те поне се движат ! Ами арабите горките ? Само движение не върши работа ...трябва да им се осигурни хубава , качествена храна ! Да пращаме за Украйна всичкото произведено месо тук .....в знак на солидарност пък на нас ще ни пратят резервите си от 10-20 годишна мръша ! Зеленски кога ще изготви новия списък с искове от България ?

53

печалбарство и ток

преди 9 месеца

и по висок стандарт, а вредните храни и алкохол на народа са от хитрост и глупотевини . да живеем 100 години с кеца азис боко, пеески, зелиски, паси, плевелев, а и други егоисти на държавна хранилка

52

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

НУТРИЦИТЕ, ТЕ СБИРАТ ДВАМА МЛАДИ ПОД ВИРТУАЛНИ ЗВЕЗДОПАДИ... НИТО ДЕН БЕЗ НУТРИЦА, ВСЯКА НУТРИЦА ЖЪЛТИЦА.. И ДРУГИ МОТИВАЦИИ НА НУТРИЦИОНИЗМА.

51

Анонимен

преди 9 месеца

Гражданоите на ЕС все повече ще обедняват.

50

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

Както казал шамана на канибалското племе по време на световния форум на диетолози и нутриционисти: Ние препоръчваме следното - за отлично здраве, яжте доктори! A doctor a day, keep doctor away!

49

Аня от Горна Баня

преди 9 месеца

Каквото можете да сварите да купите от някоя баба или дядо от некое село- все файдичка ше е ! Ама не от тез , дето отглеждат продукция за продан , а от тез , дето го гледат за себе си! Или да купувате от чужбина ! Българско ( т.е. от България , щото у нас почти няма българско)- само в краен случай ! Тогава що-годе храната може да се каже здравословна ...

48

Анонимен

преди 9 месеца

Плюскането вечер е вредно, до 16.00 - 17.00 трябва да сте приключили с яденето. После само водичка и почивка

47

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

С ПЪРЖОЛИ ЗА 500 ЛЕВА ПАРЧЕТО ЗАГИВА И ФИНАНСОВО.

46

селянин

преди 9 месеца

5 кила месо бъклица вино и кило ракийка са таман тревките не ги уважавам

45

една жена

преди 9 месеца

Казаното е вярно. Ще добавя и борбата със стреса. Трите стълба на здравословния начин на живот - възможно най-естествено хранене, добра физическа активност и преодоляване на стреса.

44

Анонимен

преди 9 месеца

*** не знае и не е учил че при всяко ядене първо се ядат зеленчуците ( фибрите ), после месото ( високо протеиновата храна ) и най накрая се яде хляб, сладки и разни други прости въглехидрати. Алкохола, пушенето, соковете и подсладените напитки са вредни и вместо тях повече вода. Захарта е отрова и колкото повече блъскате захарни храни толкова повече ви се прияжда.

43

СТРАНДЖАТА

преди 9 месеца

НУТРИЦИОНИСТ - ТОВА Е ЧОВЕК КОЙТО ВИ УБЕЖДАВА ДА ЯДЕТЕ НУТРИЦИ!

42

Ушков

преди 9 месеца

Друзя, аз така и не разбрах защо кремълския гном не отиде на срещата на брикс. нали това беше най-супер пупер дупер организацията която да наложи новия световен ред.