91

До 101

преди 10 месеца

"Съчувствам на всички, които са потърсили убежище в България" ---------- Аз пък съчувствам на работещите бедни българи и на пенсионерите, с чиито доходи изхранваме навлеците от Украйна и им плащаме безсрочната почивка на първа линия на морето.

90

анонимен

преди 10 месеца

Като четеш немалка част от коментарите тук и виждаш как нагледно се разбива митът за толерантността и гостоприемството на българина. Злобата, дребнавността и абсолютна липса на емпатия са водещи. Напълно вярна е поговорката - Не е важно аз да съм добре, важното Вуте да е зле. Уж европейци, ама не съвсем.

89

Срамота

преди 10 месеца

Ако бяха роми щяха ли да им скочат на бой? Защо скачат на беззащитни старци? Биячите са за доживотна присъда без право на обжалване.

88

Анонимен

преди 10 месеца

Съчувствам на всички, които са потърсили убежище в България.

87

първо

преди 10 месеца

руснаците не питат кой е украинец кой българин трепят наред особено деца

86

Анонимен

преди 10 месеца

Почна се,всички урки които са на държавна хранилка вън от България

85

в списака

преди 10 месеца

на миротворец са сигурно като белослава и галв . нищо им няма . на морето има хулигани и дроги - вчера хванаха толкова много - бравоо .

84

Ами да, национална

преди 10 месеца

неприязън е. Вие направихте така, че да ви мразим. Когато започна войната ви съчувствахме и ви посрещнахме с отворени сърца, но после видяхме що за стока сте.

83

Анонимен

преди 10 месеца

Когато дойдат руснаците с войската на Путин и почнат да ги пердашат е такива като тия биячи-бабаити,ще се чудят какво става и защо ги бият,като са ги защитавали!?!Е така се чудеха и украинците и не вярваха,че Русия ще ги нападне.Ама то трябва да дойдеш на мера,за да хванеш завера!

82

Ибъ руски сфине

преди 10 месеца

Те руcоробите могат да скачат само на възрастни и беззащитни хора, то е ясно това иначе аз се разкарвам нон стоп с анти-рашистански тениски цяла година вече, само гледат злобно и жалко като помери дори гък не могат да кажат. Тотални *** са тия направо ги съжалявам и мястото им е на полето като рoби или в Белене. Скоро ще си избират. Защото да са роби отдавна са си го избрали.

81

Гиб Мелсън

преди 10 месеца

То реално нашето черноморие стана част от украинското черноморие.навсякъде са по брега,но не искат навътре в страната

80

Стига Фейкове

преди 10 месеца

Ние с приятели бихме едни руснаци наскоро в София - Руснаците не идват в София нито в България като държава... Няма какво да правят в границите на територията.

79

Лейтенант от запаса

преди 10 месеца

Най-вероятно агресорите са били от феновете на фашистката, прокремълска, античовешка уродлива партийка на кафевия фюрер от Максуда!

78

Анонимен

преди 10 месеца

Сигурно без да искат са попаднали в изпълнителния списъка на сайта Миротворец.

77

Анонимен

преди 10 месеца

Ееее, ама и тия българи, как може да не са разбрали, че щом са украинци всичко им е позволено. Включително и да крещят и вилнеят посред нощ.

76

Анонимен

преди 10 месеца

Дано има повече такива случаи, та наглеците да разберат, не че не го знаят и сега де, че са нежелани тук.

75

Анонимен

преди 10 месеца

Малко са ги били.

74

Анонимен

преди 10 месеца

Когато росия изгуби войната, форумните плъхове първи ще се отрекат от нея, запомнете. Деня, в който росия приключи в БГ няма да има нито един русофил.

73

до 84

преди 10 месеца

Били сте ама не руснаци, а украинци. Те също говорят на руски. В България руснаци не идват от поне 2 години.

72

Стига Глупости

преди 10 месеца

Болшинството Българи не мразят хората по етнически признак. Ако е имало некакви скандали те са на битова основа... Колкото до "езика на омразата" тази дефениция се използва с цел да се наложи политкоректното говорене и да се премълчат някои очевидни истини. === Тази новина е фейк. Ако е имало побой щеше да има и медицински удостоверения и прочие...