11

от БГ форумите

преди 10 месеца

Рублен Гадев е ужасно озлобен, че световните медии отразиха начина, по който Зеленски обърса пода с фуражката му и му я изцеди на главата. Дребната му фатмашка душица не издържа това публично унижение и трябваше да изгони репортерите, за да не предават на живо. Но те бяха заснели достатъчно. Светът видя контраста между един ДЪРЖАВНИК и един ПЛЪХ.

10

Анонимен

преди 10 месеца

Зиг Зеленски и Зиг Зиг Лаурел и Харди! Хилядолетен Клоунски Райх! Един такъв народ! Един такъв Райх! Айн цу Цвайн цу Драйн цу Фюрера!

9

???

преди 10 месеца

ДъПъСъ нормална партия?!?!?!? WTF? Ти побърка ли се,Пеги Бънди?

8

Анонимен

преди 10 месеца

A Елайджа защо вика на Зеленски дрък адикт, а? Зеленски е световен лидер, а не дрък адикт, защо му вика дрък адикт!

7

скрий са МА !

преди 10 месеца

Срещата Зеленски - Радев още веднъж показа как се излагаме пред НАТО и ЕС. От едната страна бяха наредени зелените чорапи от сл. кабинет начело с Радев, а срещу тях президента Зеленски с достойнство от което Радев трябва да вземе пример! Как сме били заблудени да изберем Радев втори път?? Това е пример, че от БСП не може да излезе нищо смислено като предложение и въобще, а само интриги и двуличие. Добре че Н. Дренков, М. Габриел и Тагарев ни измиха очите пред света!

6

Анонимен

преди 10 месеца

Радикализиран си е откакто Решетников го птробута

5

хм

преди 10 месеца

бе йотова напълняла ли е или така ми се струва ?

4

Анонимен

преди 10 месеца

Посещението на кой? Кой е тоя, заради който ки заклеймихме собствения президент? Нещо да имаме чест и достойнство да ни е останало? Кого защитаваме? Някакъв украински евреин милиардер, когото много скоро ще свитнат собствените му покровители.

3

Анонимен

преди 10 месеца

само е психясал и е за лудницата. Импийчмънт за фигуранта

2

Анонимен

преди 10 месеца

А аз мисля че е време да се радикализира, хората мосово са с президента, време е да излезем тройната коалиция Пеевски- боко- киро

1

Анонимен

преди 10 месеца

Тоталкриг срещу президента на СССР! Слава Месечина! Да живее новият химн на Чалгария Месечина Месечина йой йой йой йой!