297

Анонимен

преди 10 месеца

В Лвов са унищожени голям брой полски и немски наемници. По потвърдени данни на 6 юли в резултат на групов удар с далекобойно високоточно оръжие с морско базиране са били унищожени голям брой полски и германски наемници на територията на Академията на сухопътните войски на Въоръжените сили на Украйна в Лвов. Общо по време на специалната военна операция са унищожени около 4990 чуждестранни зомбинацита. Други 4910 зомбинаемници избягаха от районите на бойните действия, напускайки територията на Украйна.

296

Анонимен

преди 10 месеца

В Германия знамето на ЛГБТ е издигнато над Райхстага. Берлин активно се подготвя за ЛГБТ парада, който се очаква на Деня на св.Кристофър (CSD). Това е ежегодно шествие в чест на успехите срещу дискриминацията срещу членовете на г;е;й общността. "Знамето на дъгата вече се вее и над Райхстага", написа в Туитър Катрин Гьоринг-Екард, вицепрезидент на германския Бундестаг.

295

Анонимен

преди 10 месеца

Зомбинацита на БМП влетяха в цистерна за гориво. В Константиновка (временно под контрола на въоръжените сили на Украйна) украински войници влетяха в цистерна с гориво. В резултат на това бяха унищожени запасите от гориво и бойният личен състав в БМП-то.

294

Анонимен

преди 10 месеца

Типичен укронацист по софийските улици. Българските социални мрежи са пълни със снимки на "Азовец", който се разхожда из столичните улици с тениска на терористична организация. Прасеца на бандериста е с татуировка с нацистки символи - 88 и изображение на свастика под портрета на хитлериста Рудолф Хес. "Така си представяхме един типичен украинец", пишат българи в социалните си мрежи. Някак си отдалеч той започна своята контраофанзива. Покажете му бърз път до своето куче Хес.

293

western!

преди 10 месеца

абе те с Украйна не можаха да се справят та ще ми идват тук?!п..ро,шл.ци!!

292

Morski

преди 10 месеца

2024 - Русия Умре!

291

Хм

преди 10 месеца

Не знам какво кроят руснаците в бъдеще, обаче американците са тук, сега и вършат пъкленото си дело-пазят властта на националните предатели.

290

до 320

преди 10 месеца

В България никога не е имало фашизъм, имало е див болшевишки комунизъм благодарение на предатели като теб и родителите ти.

289

Анонимен

преди 10 месеца

Путин си дири Бункер из Сибир,какви Балкани,какви пет рублей ...

288

Ккк

преди 10 месеца

Радев и копейката ще ги посрещнат с питка и сол!

287

Анонимен

преди 10 месеца

Истината е, че никой няма интерес да напада държави в упадък и разруха, каквито са балканските. Нали после трябва да хвърляш умопомрачителни ресурси да възстановяваш ифраструктурата и да интегрираш аборигените населяващи новопридобитите територии. Едва ли Путин проявява интерес.

286

Анонимен

преди 10 месеца

Че за какво са и на Русия вмирисаните Балкани, къде сал едни роми от всякакви разновидности, живеещи в срач, както много точно определят руснаците? Я се огледайте-живеем в гето, а членуваме в разни съмнителни организацийки като НАТО и ЕС и им се подчиняваме безрлекословно. На кого сме притрябвали с нашата мизери?

285

Анонимен

преди 10 месеца

Украйна така плющи ***,че пушек и дреб се вдига.Избиха зъбите на Мечката.аа...

284

Анонимен

преди 10 месеца

Дай Боже! Дай Боже!

283

ЕЗИКОВЕД

преди 10 месеца

РУСКИЯТ ЕЗИК Е ВЪЗНИКНАЛ,КОГАТО МОНГОЛИТЕ СЕ ОПИТВАЛИ ДА УЧАТ БЪЛГАРСКИ

282

прая е

преди 10 месеца

За съжаление е прав човека. Зашото бг няма население и бг бега към София и чужбина. Е като няма бг население то става чужда държава.

281

Кравар

преди 10 месеца

Ураааа , освободителите - братушките идват ! най после ще станем официална задунайска губернийка !! Слава на император джуджан освободител !

280

Анонимен

преди 10 месеца

За създаване на гърмящ газ от кислород и водород е нужна електрическа енергия от АЕЦ Белене. Електролизата на водата се учи в училище, нищо не е изобретил Юл Браун.

279

Анонимен

преди 10 месеца

България е втората фашистка държава в Европа от 1923 година, след Италия през 1922 година. Хитлер още е бил само ученик на Мусолини, когато Кървавият професор Цанков сваля народната власт и въвежда бял терор и фашизъм от 1923 година. България и Хитлер копират Мусолини през 1923 година, но Хитлер е неуспешен превратаджия, а България успява да стане фашистка държава още 1923 година.

278

Анонимен

преди 10 месеца

Путин щял да дойде в България.Какво ще дири тук?Москва кара македонците да ни ненавиждат,чрез сърбите.За какво му е да идва?Угрите също слушкат Кремъл,иначе няма газ!В България турците разпределят порциите.Руснаците само преработват нефт и пускат газ.Ядреното гориво също е тяхно.