62

Да

преди 10 месеца

Нищо ново....

61

Вишо Културков

преди 10 месеца

търся статията, че гиркин-стрелков е арестуван от руските власти. некой да ми помогне с навигацията във сайта.

60

Нане Вутов

преди 10 месеца

Mда, и на това некои му верват. Хора всякакви, ментално увредени също.

59

Анонимен

преди 10 месеца

Въй, сакън, не думай! Да не повярва човек! Аз ги мислех за бели и добри, пък те просто били поръсени с бело.

58

АнонимеН

преди 10 месеца

РЕПУБЛИКАНЦИТЕ ВИЖДАТ, ЧЕ ГУБЯТ ИЗБОРИТЕ В ФАЩ И , ЧЕ ОРТАКА ИМ ПУТЪНА ГУБИ ВОЙНАТА В УКРАЙНА И СА МНОГО ОТЧАЯНИ!

57

хахахаааа.....

преди 10 месеца

Откъде идва белият "прах"......

56

АнонимеН

преди 10 месеца

СЕНАТОРА КАЗВА, ЧЕ ГО ОПОВЕСТИЛ ЗА ДА НЕ СЕ СКРИЕ ! НЯМА ПРОБЛЕМ! САМО, ЧЕ АКО НЕЩАТА НЕ СА ИСТИНА ТОВА СЕ НАРИЧА ОРОНВАНЕ НА ПРЕСТИЖА И ОСВЕН ТОВА ОПОВЕСТЯВАНЕ НА КВАЛИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ! МЯСТОТО НА ТОЯ СЕНАТОР Е В ЗАТВОРА ЗА ОПОВЕСТЯВАНЕ НА КВАЛИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ ! ТОВА, ЧЕ Е СЕНАТОР ИЗОБЩО НЕ ЗНАЧИ, ЧЕ НЕМОЖЕ ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА! АКО АЗ СЪМ НА МЯСТОТО НА БАЙДЪН ТОЗИ ВЕЧЕ ЩЕШЕ ДА Е С ПОВДИГНАТИ ОБВИНЕНИЯ В КЛЕВЕТА И ОПОВЕСТЯВАНЕ НА КВАЛИФИЦИРАНА ИНФОРМАЦИЯ!

55

Анонимен

преди 10 месеца

Хахах обществена тайна.Животът на украинците има значение,готин филм.

54

IQ 3.14

преди 10 месеца

тръмп и половината републиканци ако не захлебят от парите за украински самолети, ще требва да си плащат адвокатите с дyпе. нещо да се чува за обещанието на тръмп "да намери работа" на стотиците единици техника, стояща на склад от войната в ирак? не, тва е друго, вие не разбирате.

53

До 56

преди 10 месеца

Документите са от ФБР не си ги е извадил сенатора от задния джоб. Цялата фамилия Байдън я разследват от няколко месеца и шефа на ФБР даде изявление, че докажат ли се всички обвинения един от фамилията няма да остане на свобода. Та ти си прави сметка за какво крадене и корупция се говори. Наще 240 сатрапи могат само да им завиждат.

52

Чефо

преди 10 месеца

Нее това няма как да е вярно. Oh wait...https://youtube/watch?v=UXA--dj2-CY

51

Белия дом

преди 10 месеца

поръсен с бЕл прашец...

50

читалище заря

преди 10 месеца

след такава статия, пълна с достоверна информация се чудя американското посолство как не са изшили самодейците от мсат с дело за клевета.

49

Bai Dun

преди 10 месеца

Памперсите по колко са ?

48

IQ 3.14

преди 10 месеца

добре де, меди соколов и гоце първанов като вземат е консултация, двете кметици са невинни, а дедо бара подкупи. разяснете малко новата опорка

47

АнонимеН

преди 10 месеца

НАЙ-МИ ХАРЕСА ЧАСТТА КАК БАЙДЪН ЛИЧНО Е ВЗЕЛ ПАРИТЕ :D ТОЯ СЕНАТОР ЗА РАЗПРОСТРАНЯВАНЕ НА КЛЕВЕТНИЧЕСКИ ДОКУМЕНТИ БИ ТРЯБВАЛО ДА ВЛЕЗЕ В ЗАТВОРА АКО НЕ СА ИСТИНА! ДА СЕ ПРОВЕРЯТ НЕЩАТА ТАКА ЛИ СА И АКО НЕ СА ДА СЕ ВКАРА В ЗАТВОРА СЕНАТОРА ЗА ОРОНВАНЕ НА ПРЕСТИЖА!

46

Hose

преди 10 месеца

Това неможе да е истина ,*** пропаганда от кумонистити...

45

Вангелия

преди 10 месеца

... и вервайте Сибир е много голем, ке има место за сите ...

44

ахаха

преди 10 месеца

Свършва вашата укронацисти , тоя път Путин няма да отслаби хватката , а след изборите догодина байдън-младши ще има много черни дни , татко му и сега не знае на кой свят и не помни дали е получил пари от украинците или от "иракчаните" хахах

43

Мда

преди 10 месеца

На фона на застоя в контраофанзивата на Въоръжените сили на Украйна (ВСУ) европейските съюзници на Киев оказват все по-голям натиск върху САЩ да разрешат реекспорта на изтребители F-16 за ВВС на Киев. Но министърът на отбраната на САЩ Лойд Остин остава скептичен относно ефективността от доставките на бойните самолети, коментират в редакцията на американското издание Military Watch Magazine.