79

J

преди 11 месеца

Всички тук дето прокламират каквито и да е военни намеси, разберете, че при всяка от тях, да УМРАТ близките ви. Не разбирам що за м**умници сте се събрали

78

мафиот

преди 11 месеца

Вие продължавайте да играета по свирката на америка,и ще се видите в голямо ПРИКЛЮЧЕНИЕ!

77

Анонимен

преди 11 месеца

По принцип Вагнер се би с цялото НАТО през няколко месеца от войната.Тук много хора пишат и разчитат на НАТО.Какво НАТО бре хора?.Когато искате да разберете какво е НАТО просто се сетете за нашата армия, сетете се за онази Европа в която са останали старци, хора с наднормено тегло и хомосексуалисти, сетете се за онази държава отвъд голямата вода на която само лихвените плащания по дълга са вече в размер на 1 трилион долара.НАТО е една отломка от миналото.Нищо не може да направи вече НАТО.

76

До 72

преди 11 месеца

Подобни приказки много ме радват..казваш го все едно, ако тръгне там конфликт, з*дника ти няма да е на фронта..

75

Е

преди 11 месеца

Те поляците непрекъснато нали се дуят. И те и Литва. Това щели да направят или онова. Нали все подстрекават, а после ходят да се крият зад САЩ. Сега защо реват. Техните политици твърдят, че войната трябва да продължи.

74

Представям си сцена-

преди 11 месеца

рия, в който "Вагнер" нахлуват в Полша, саботират ремонтните предприятия, пленяват кмета на някое погранично село, развяват някакъв измислен байряк и снимат изявление, представяйки себе си за полски борци за свобода, които се борят срещу режима на Анджей Дуда, а предводителят им с позивна "Кайзер", се заклева в жената и децата си (които са на сигурно в Русия), че няма да миряса докато не събори Дуда от поста. Бива ли? ;D

73

Име

преди 11 месеца

Дон33, винаги има нюанс! Но едно е да влезеш в Украйна, съвсем различно е в територия на НАТО! Прав сте, не съм запознат в конкретика, но както казах нещата са много различни. Не толелирам агресоята в никква форма.

72

Анонимен

преди 11 месеца

Цялата българска армия около 35000 човека е по-малка от Вагнер. С разликата, че в нашата армия е пълно с хора, които са само за заплатата и никога няма да отидат на война, ще дезертират. А при Вагнер армията воюва нон стоп.

71

Анонимен

преди 11 месеца

Това е начина да се приключи тази война. Както каза ген. Бен Ходжис около 3 дена са нужни,може и само от въздуха.

70

Красимир Петрофф!!

преди 11 месеца

да опраскат зеления и малко да се смират укрите и нещата ще приключат.

69

До 61

преди 11 месеца

Вагнер била най-силната военна групировка на света!?! Майко мила, копейките са блокирали всички умствени апарати! НАТО трепери от Вагнер! Хахаха! В САЩ има над 50, частни военни армии, всичките са по различни мисии по света, Израел е нон стоп във война, Англия има втората в света частна армия! Въобще какво да ти обяснявам, чети малко!

68

Анонимен

преди 11 месеца

Преди малко Путин каза, че правителствата на поляците и литовците са следващите в списъка и ще изпратят своите народи срещу руснаците без да им мигне окото.Просто хората в Украйна почнаха да свършват.

67

Анонимен

преди 11 месеца

Вагнер са щурмови отряди - само нападат и не взимат заложници. Едва ли са ги пратили там за отбрана.

66

Анонимен

преди 11 месеца

Е, те късмет да имат да ударят по Полша... Ще си го получат.

65

селянин

преди 11 месеца

аз мисля че не съм много сигурен кое пръво кое второ както и да е Путин и Байдън ке си поделят Полша и след тва ке сключат договор за ненападение после Япония ке влезе у тристраната ос саш нато япония и ке нападнат китай

64

Анонимен

преди 11 месеца

Ами Вагнер не са шега работа. Около 70 хиляди са, добре екипирани, тренирани, обучени, бивши затворници, готови да убиват. Не е шега работа. Така че поляците е нормално да ги е страх.

63

az

преди 11 месеца

Хахаха много са забавни пу.тинофилковците тука...големи мозъци, големи мисли се леят направо четеш и ревеш. Ще си помисли човек, че раша наистина е превзела Украйна за 1 седмица и сега целият свят трепери от тях :)))))

62

До Анонимен 61

преди 11 месеца

Ще ми се да видя, как наемническа групировка би нападнала страна от НАТО, пък нека е и най-боеспособната!

61

Анонимен

преди 11 месеца

Ремонтните бази, две страни се бият за ремонтни бази. Германия иска, но и Полша се натиска да ремонтира на 10 пъти по-висока цена. Пиндостан залага на поляците.

60

Анонимен

преди 11 месеца

Има защо да ги е страх.На 500 метра от тях се намира може би най-боеспособната армейска част в момента на планетата.Вагнер вече има няколко години реален боен опит и има изключително добра екипировка.