159

Анонимен

преди 10 месеца

Движа се в компания на лекари , ами ядат и пият повече от другите , всички да един пушат . Казват , че когато им се отвори възможност правят много секс , обясняват ми че както и да живеем , един ден свършва , така че по добре да си отземем от всичко

158

Реалист

преди 10 месеца

Ама как така, нали сме най-умната и най-спортната нация?!

157

двоен стандарт

преди 10 месеца

Сорос ,фармазмията и кемтрейлс са конспиративни теории. А самия термин конспиративна теория е създаден от ЦРУ с цел демонизирането на всеки който има различно мнение от моето.

156

пловдивски

преди 10 месеца

щангистки - отиват на Лидъл . Ками им прави селфи да ги видим . И вав Варна хората са по едри . Голем . 3 стола в рейса виетнамския. по един през двоина врата минава . пъшка като сяда . секс неправят . това ако е живот камиии

155

тласти

преди 10 месеца

деляни и боко, каракач, мазен , потен, ками има на в предвид и е снимала барбарони от пловдив . един сумист яде 8 пъти денем и три пъти нощем . красйо черния пие и крадне и орежда ресторанти, съдии, грамажи и чалготъпня.

154

...

преди 10 месеца

Отиваш на плаж и около теб само тюлени и хипопотами. Тюлените с диагоналки. Хипопотамите с бански на леопардови принтове. От там съдете за интелекта им. И да, вадят кренверши спек салам от торбите и плюскат с наслада. Мила родна картинка.

153

истина е

преди 10 месеца

Едини и пиенИ . Това е най-големият кеф за българина ,защото за нещо повече е много беден !

152

Анонимен

преди 10 месеца

хахах ем с тея заплати, българите трудно ще се угоят ве днес бг, разходете се по улиците къде са затлъстелите българи

151

ъц

преди 10 месеца

Снимкта е на американски Хипопотами! Що се касае до българите..., ядем най-некачествената храна и месо от фризерите на Западна Европа на по 15-20 години.

150

Анонимен

преди 10 месеца

Младите борим стреса с канабис, дъртите с ксанакс. Само нapкоси в тая държава..

149

ВИЦ

преди 10 месеца

Имаме съседи, чичо Вельо и леля Катя. Чичо Велю е много слаб мъж, към 60-65 кила, а леля Катя е една цоцолана, сигурно има 120 кила и се базикаме - вечер кат правят кекс в леглото сигурно отдолу с блокчета го подпират, пхаха

148

Анонимен

преди 10 месеца

Тия цоцолани от снимката не са българки - особено пък тая с африканския тен! То и тука ги има неимоверно разплути - що не снимате нашенски ...

147

Анонимен

преди 10 месеца

Моят дядо беше много здрав, много работеше ,не пушеше, само малко пиеше, на 89 г. почина, лекарят му казваше - дедоу само движение, залегнеш ли ша умреш. Па много слаб беше, сигурно нямаше 60 кила.

146

Панчо

преди 10 месеца

Еми какво да прайм друго я... То един живот. И тия неща да ни забранят, евавам ти и живота...

145

Анонимен

преди 10 месеца

Ханъмите на снимката определено не са българки. От Обединените афромерикански щатистани са.

144

Анонимен

преди 10 месеца

Да идва Костов на власт отново и българина ще отслабне понеже ще настъпи голяма криза.

143

Ванката

преди 10 месеца

До 118 - Храните винаги са били достъпни, гладуващи не е имало в България, освен по военно време. Сега нацията консумира по-малко в сравнение с преди 40г. Съставът на храните е проблем + стреса.

142

някой

преди 10 месеца

До: номер 119 Имах предвид и още нещо. И навремето е имало дебели хора, пример за това е героинята баба Цоцолана от "Патиланско царство" на Ран Босилек (истинско име Генчо Станчев Негенцов) издавани от 1926 г. до 1942 г.Дебела баба. Захари Стоянов пише в "Записките по българските въстания" как в едно село го карали да работи, и му се присмивали че бил изнежен, като на една от селянките задните и части били огромни като "кундурджийски тезгях".

141

149

преди 10 месеца

Щото па мъжете им сигурно са аполоновци. Толкова грозни и неподдържани мъже, колкото тук, трудно могат да се видят някъде. Дебели, шкембета, цици, Джапанки и анцузи, отврат.

140

Анонимен

преди 10 месеца

И моите братовчедки са набъбнали, майката си ибалло. Викам им, па отслабнете, па вижте се какви торби сте станали. Викам им - Джакови торби, щот фамилията им е Джакови, белким се хванат в ръце, па са млади, на по 40. Как ги търпят мъжете им, не знам.