159

Анонимен

преди 10 месеца

Абе копейки какво става бе? В Маскве са арестували видния деец на ДНР Игор Гиркин! Гиркин е ваш герой, задочно осъден на доживотен затвор от Международния наказателен съд в Хага за свалянето на малайзийския бойнг през 2014г.! Абе вашите сами се самоизяждат бе копейки??? Май настана времето за новия лов на врагове с партиен билет??? ХАХАХАХАХА

158

Teo

преди 10 месеца

Ще им се на американците, но ... цък! Ей сега Подоляк заяви, че Русия е бременна с нова революция. Надяй се либе ...

157

До ЦРУ?!

преди 10 месеца

Да бе, не трябваше да им вярваме, когато предупреждаваха, че Русия ще нападне Украйна , а трябваше да вярваме на Путин, Лавров и Захарова, които твърдяха, че това е лъжа, и дори саркастично призоваваха американците да обявят точната дата и час на нападението ! Абе... я кажи колко ти плащат във фабриката на Пригожин, друже !

156

Е

преди 10 месеца

Те тогава ще му дойде краят !

155

Анонимен

преди 10 месеца

Най-високоточното оръжие на Русия е телевизорът.Поразява мозъка точно дори на тези,които го нямат!

154

ЦРУ?!

преди 10 месеца

Да вярваме на ЦРУ е проява на лош вкус и наивност. Все едно да вярвате на дявола, който е най-добър в това да убеди всички, че не съществува!

153

Анонимен

преди 10 месеца

Това е много добре. Вижда се, че май ще отмъсти и на Гиргин-Стрелков, който започна всичко през 2014. Това също е много добре. Изобщо, добри новини.

152

Анонимен

преди 10 месеца

Пригожин и Гиркин всеки ден създаваха скандали. И двамата ще бъдат приключени, за да бъде войната мирна и тиха като войната в Сирия. Не искаме да ни информират за войната в Украйна. В Сирия войната беше мирна и тиха и без да ни информират, измряха 200-300 хиляди цивилни. И там пращахме оръжие. Нашият мирен живот е в строежа на АЕЦ Белене от Франция.

151

Анонимен

преди 10 месеца

За какво е изобщо тази война?Защо продължава,като вече се заринаха с поръчки оръжейните заводи?Ако приемем,че до момента каквото е завладяла Русия,остане за нея,какво печели от това?Даже днес чета,че източна Полша била подарена на поляците от Сталин.Каква е крайната цел на Москва?!

150

Анонимен

преди 10 месеца

Що се излагате?? Късоумни пишман-селяци коментират тук, какво била казала или направила някоя от империите! Всичко казано и направено от империя има и скрит смисъл и важност от видимите за простолюдието! Айде,хващайте си мотиките и не ми се правете на разбирачи!Те ще си се разберат и без вас и вашите съвети!

149

Параноидов

преди 10 месеца

Пригожин вече е на концерт на Кобзон йа крайсера мацква. Никой не го е виждал черно на бяло след преврата. Само неясни клипове с неясни гласове. Най-вероятно има негов двойник който се появява чат пат насам натам , за да не се напрягат останлите вагнеровци.

148

Дедо

преди 10 месеца

Много сме изпростели горките ,интелект и мислене сведено до средностатистически западняк ,полирано и затлъстяло .... мислите си само за Неа перамос и Неа потидея да лапате калмари по 7 евро ...едно е сигурно 1990 бяхме народ с силно образовано ,здраво и работещо общество .....хора с идеи а не хора препускащи за евтин салам в чужди вериги

147

Тийн

преди 10 месеца

Силвестър Сталоун избива по 200 руснаци на ден, сред които има и танкове. Ако дойдат няколко като него да помогнат на Украйна, е свършено и с Путин и с Пригожин и с още 198 като тях!

146

Властелин на бункера

преди 10 месеца

Е уплашеното джудже.

145

Бонго Бонго

преди 10 месеца

Деса Радева като жули румбътъ си мисли за Слави как я е опъвал на задна....ху ху хууууу

144

Кака Корни

преди 10 месеца

Преди години с Деса Радева Президеншата много мислихме и накрая изпратихме децата да живеят и работят в САЩ.Чи кво да правят в бедна Русия?

143

Анонимен

преди 10 месеца

Някой виждал ли е монета на блатното тресавище Руска Федерация от преди 1991г?

142

Анонимен

преди 10 месеца

На колата ми има буквите на операция ZOV. За Рамзан и за Киркоров! ! Хайл Путин Да живее нациска рассия

141

Анонимен

преди 10 месеца

Това просто джyдже се оказа абсолютен аyтсайдер който беше направен за посмешище от един бивш затворник (престъпник) в очите на милиони руснаци... Всяка една нормална държава щеше моментално да отстрани това нищoжecтво от мястото му.

140

Анонимен

преди 10 месеца

Големи глупости се изписаха и казаха на Запад - Пригожин бил въстанал!? Таратанци! Путин намери елегантен повод да прати няколко десетки хиляди елитна руска армия в Белорусия за постоянно! За какво ще я ползва - тепърва ще разберем!