109

преди 15 години

Сайтът "Опасни новини" пак е пуснат. Този път се хоства в Америка и ченгенцата не могат да го затворят.http://opasninovini.wordpress.com/ Там четем например:Георги Първанов хвана трипер от 15-годишна ученичкасептември 9, 2008Президентът Георги Първанов пипнал трипер от 15-годишна девойка. Болестта била диагностицирана от лекари в правителствена болника в кв. Лозенец в София преди около два месеца. Екипът медици изпаднал в паника, защото не знаел как да съобщи на държавния глава неприятната новина. Наложило се първо да се посъветват с началника на канцеларията на президента генерал Никола Колев, бивш началник на Генералния щаб. Именно на него се паднала честта да уведоми върховния главнокомандващ, че е заразен.Като научил лошата вест Първанов се разпсувал като каруцар, разказвали по-късно свидетели на реакцията. Поведението му нямало нищо общо с образа, който хората са свикнали да виждат по телевизията.Всички доктори, които били в течение на опасната тайна, били предупредени да си държат устата затворени, ако искат да не им се случи нещо много неприятно. Лично генерал Колев раздавал заплахи из правителствена болница сякаш е военно поделение.

108

преди 15 години

Прав си ,103.Но кажи ми колко от тези,които тук се възмущават от един наистина варварски акт,се възмутиха от побоя над евродепутата Стоянов?Или просто защото той е от Атака може да бъде бит.Вижда се,че обществото не реагира на тази явна проява на беззаконие,тъй че защо да не пребиват и убиват.

107

АЛЕКСИЙ МАКСИМ

преди 15 години

Предлагат св. Александър Невски за покровител на руските спецслужби и БългарияСъюзът на православните граждани в Русия предложи на Федералната служба по безопасност (ФСБ) да направи свой покровител княз Александър Невски, а неговото послание "Който извади меч срещу нас, от меч ще загине " да стане девиз на всеки офицер от контраразузнаването, съобщи "Интерфакс".Според православните граждани, ако спецслужбите приемат Александър Невски за свой закрилник и на България , може да бъде възстановен й паметникът на Феликс Дзержински на известния Лубянски площад. За духовен покровител на службите за външно разузнаване руските християни предлагат архиепископа на Шанхай и Сан Франциско Йоан Максимович.Идеята за възстановяване на паметника на Дзержински на Лубянка бе предложена неотдавна от депутата от проПутинската "Единна Русия" и бивш заместник главен прокурор Владимир Колесников .Да се впише в Новия бълг.-руски Устав на Българската Православна Църква на Негово Светейшество патриарх Максим , от заседаващите "експерти " в Рилският манастир ; Велислава дърева-БСП , Борислав Цеков , Гиньо Ганев-ОФ , агент Гоце Първанов

106

преди 15 години

Къде е сега коментара на ББ,нали знае всичко в тази държава?Защо сега не излезе да осъди един варварски акт ,или го е страх да не натопи някой бивш или по-скоро настоящ приятел

105

преди 15 години

АЗ НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА ? ХОРА, НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ И АКО ИМАТЕ НЕЩО ДА КАЖЕТЕ НАПРАВЕТЕ ГО ПУБЛИЧНО В ЕФИР, КАЖЕТЕ ГО ДИРЕКТНО В ОЧИТЕ НА ЦЯЛА БЬЛГАРИЯ. НЯМАТЕ НУЖДА ОТ ДОКАЗАТЕЛСТВА. КОГАТО Е ИСТИНА, ТЯ СЕ РАЗБИРА.НЕ ПИШЕТЕ ПО МЕДИИТЕ РАЗНИ ИНФОРМАЦИИ, ЗАЩОТО ЩОМ ИНФОРМАТОРА СЕ КРИЕ, НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРИЕМЕ НА СЕРИОЗНО. ПО-ДОБРЕ ПУБЛИЧНИ ИЗЯВИ, ЗА ДА ИЗБЕГНЕТЕ ЗАПЛАХИ И ПОБОИЩА. ЗАЩОТО ЕДИН ПЬТ СЬОБЩЕНО В МЕДИИТЕ,ВИЕ СЕ СПАСЯВАТЕ ОТ ЗАПЛАХИ, ПОБОИЩА И СМЬРТ.ТАКА ЧЕ ВСИЧКИ КОИТО ИМАТ ДА КАЗВАТ НЕЩО ДА ИЗЛЕЗАТ СВОБОДНО ПРЕД МЕДИИТЕ И ДА ГОВОРЯТ.

104

преди 15 години

Предлагат св. Александър Невски за покровител на руските спецслужби и БългарияСъюзът на православните граждани в Русия предложи на Федералната служба по безопасност (ФСБ) да направи свой покровител княз Александър Невски, а неговото послание "Който извади меч срещу нас, от меч ще загине " да стане девиз на всеки офицер от контраразузнаването, съобщи "Интерфакс".Според православните граждани, ако спецслужбите приемат Александър Невски за свой закрилник и на България , може да бъде възстановен й паметникът на Феликс Дзержински на известния Лубянски площад. За духовен покровител на службите за външно разузнаване руските християни предлагат архиепископа на Шанхай и Сан Франциско Йоан Максимович.Идеята за възстановяване на паметника на Дзержински на Лубянка бе предложена неотдавна от депутата от проПутинската "Единна Русия" и бивш заместник главен прокурор Владимир Колесников .

103

EU депутат

преди 15 години

Е какво сте се развикали , че те в Русия = България си бият. Не само журналисти , а и Евродепутати бият . Дето се вика страх нямат ...На кой не му харесва , може й да го позастрелят... :(

102

преди 15 години

"Операцията" по пребиването на Стефанов е дело на ДАНС и е разпоредена лично от Алексей Петров заради изнесените факти, уличаващи Алексей Петров в изнудване и заплашване на митнически служители, по-специално началници на митнически пунктове, които са били принуждавани да отделят суми и да занижат контрола на трансграничния поток чрез поверените им структури. Това Алексей Петров е постигнал с помощта и съучастието на Румен Божинов, зам-началник на Агенция "Митници".Шефа на ДАНС Петко Сертов е просто маша и кукла на конци на мутрите, управляващи задкулисно нашата страна. Истинския шеф на ДАНС е Алексей Петров, нека ви напомня, че заради него си отиде цял министър!Такава е истината, читатели!

101

Алексей Петров

преди 15 години

Всички журналисти да знаят че ще бъдат ликвидирани до крак от славните ни шампиони по борба ако прдължават да коментират трипера на Президента и хомосексуалната ориентация на министер председателя и на шефа на ДАНС Петко Сертов.Долу свободната журналистика!

100

преди 15 години

Б К П НАПРЕД !

99

преди 15 години

СТАТИИ И ИНФОРМАЦИИ ?????не знам колко са вярни,но могат да се използват с най-различни цели. ще ви дам за пример проф. Вучков.той говори убедително,информиран е добре, успял е да открадне доверието на доста бьлгари, тьй като говори истини,народа започва да му вярва....и изведньж хоп, започва да манипулира общественното мнение и да води част от народа в заблуда и вьв льжа,защото в един момент се вьзползва от гласуваното му доверие и да надьхва народа, вьобще както му изнася на него. Бьлгарите много да внимават, и да не му вярват, като кон с капаци. даже не е нужно да го гледат хората.,нещата които говори ги знаеме. МОЕТО МНЕНИЕ ЗА НЕГО ЧЕ УМИШЛЕННО МАНИПУЛИРА ПУБЛИКАТА И ЧЕ ТОЙ НЕ Е СЛУЧАЕН В МЕДИЯТА.

98

maqgeorgieva

преди 15 години

да би кротко седяло, не би чудо видяло.....

97

преди 15 години

А трипера кво го е бъркал Първанов, че да проверява?Или не знаеш, че СПИН селови, макар и по - трудно и от орална любов?

96

манго

преди 15 години

ДА ЖИВЕЕ БЕЗПЛАТНИЯ ТОК, ВОДА и ХРАНА. ЗА БЪЛГАРИТЕ САМО КОНСКИТЕ !!!

95

Zmee

преди 15 години

А СПИН-a какво го е бъркал Клинтън, че да го проверява?

94

преди 15 години

Ми и на 18 да е била, и на 35, какво значение има. Да не мислиш, че някой ще има време да я проверява от какво е болна? Ще го спрат един охраняван човек (който и да е той) некви си прости охранителчета, на които е господар и ше му кажат кво да праи като той е шефа и ако някой му се опъне по - здраво от утре не е на работа.

93

X

преди 15 години

Мисля, че моята теза-фикция е по-вероятна от това да му заведат петнадесет годишна с трипер.

92

преди 15 години

Брей, ами СПИН-а как са й го проверили на Моника като може да се види само за няклко месеца назад? Сигурни и наште девойчета отлежават по резиденциите с по няколко месеца, за да се види със сигурност, че са чисти. През тва време който там си ги е поръчал кърши празни ръце и чака. Но виж - хитро е - цял инкубатор за девойки - всеки ден излиза по една, проверена, чиста като ангел, почти девствена станала за няколко месеца. *** така па цяла резиденция не мож ги побере...

91

преди 15 години

ТОВА СИ Е ЧИСТ НАЦИЗЪМ

90

преди 15 години

Аре бе,къде е това сдружение за Ана Политковская които реваха колко убийства на журналисти има в Русия.Къде се крият сега тези мишоци а не надигнат глас за осакатените и убити български журналисти.Защото като се вземе предвид територията и населението на Русия и България,май тук стават повече посегателства над журналисти.И после пак ми говорете за независимост на медийте.Които са независими ги трепят,другите ги купуват и използват за пропаганда.