132

Анонимен

преди 10 месеца

Давайте последните си запаси от оръжие, давайте пари на украйна, настанявайте украинците в 5 звездни хотели по морето без пари, а те ще ни включват в списъци за ликвидиране. Така е демократично.

131

мак

преди 10 месеца

Според мен е възможно укродържава да знае всичко. Просто някои българи се осмелиха да говорят срещу украйна, или пък немного ласкателно, затова трябваше да бъдат сметнати за врагове. Нали не може да си против многострадална украйна, защото според някои това означава, че си за русия.

130

ъц

преди 10 месеца

""Посолството на Украйна у нас: Държавата няма нищо общо с "Миротворец""""" --- Което е поредното доказателство, че уКропия е Недодържава!!!!

129

Антон

преди 10 месеца

Дори и животът на един българин да е в опасност,трябва да се реагира и да бъде защитен със силата на закона,каза Президента Радев!Дори това да е Тагарев,бих допълнил аз!Сега видяхте ли кой живее,кой на кого пречи и кой е иска да кара влака на бъдещето у нас!Е,не е БДЖ,не са и тези 240 празноглавци в Парламента,нито родното и жалко правителство,най-вероятно актьорът Фостър от...."Миротворецът"!

128

Дядката

преди 10 месеца

До като нашите управници се мазнят на укронацистите , те си правят черни списъци за ликвидация на будни български учени , журналисти и будители!Стигнаха до там , че включиха и зам.председателя на Народното събрание!Нашите национални предатели с фашистки уклон забравят , че срещу фашиския терор винаги се изправя червения терор!Кой ще изпревари?

127

Киев

преди 10 месеца

Всички от Варна защо Ви е сайт и комисия?

126

Анонимен

преди 10 месеца

Правят се на умрели лисици от посолството на украинския Левски! Много добре знаят и този сайт не е създаден от Пенчо Тарабата със сигурност!

125

Анонимен

преди 10 месеца

Оскотели българи ръкопляскаха на убийството на Дугина, без въобще да знаят коя е. Слатински написа цяла ода за Хитлер. Затова у нас украинците се чувстват като у дома

124

Анонимен

преди 10 месеца

До 124 И защо да чакаме,че не е ясно.Щом една държава има законодателство,което не осъжда такива сайтове и те нямат закон с които такива да не се противопоставят на такива съществуване,значи ние не трябва да имаме нищо общо с такива държави.

123

Анонимен

преди 10 месеца

Хайде сега ще се баламосваме!

122

Анонимен

преди 10 месеца

## Европа, малък континент населен с големи(велики) народи, дали на света всички технически изобретения, блага! Гордея се да се нарека ЕВРОПЕЕЦ! А ВИЕ? ## Е кво нецeнзypно има в това? Този, който изтри преди малко тоя коментар, не е ЕВРОПЕЕЦ и се срамува да се нарече такъв! Идите в Азии, пожалуста!

121

Анонимен

преди 10 месеца

Е според тяхното посолство.А според нас България няма нищо общо с държава Украйна и престоя на всички граждани на Украйна трябва да става с визи.А щом някой свързан с държавата Украйна проявява враждебност,визите да се издават след щателна проверка.

120

Международното кое?!

преди 10 месеца

Сайт с хроника и списък на "мишени" за ликвидиране? И това дори не е в даркнет-а. Ако действително нямат нищо общо със сайта нека възразят срещу неговото съществуване. Представете си сайт, в който открито да се агитира за насилие срещу и премахване на Зеленски или пък Фон Дер Лайен, Олаф Шолц, Риши Сунак или други обществени личности от САЩ примерно. Каква щеше да е реакцията тогава? На лице са двойни стандарти.

119

Анонимен

преди 10 месеца

Не вярвайте на нищо в политиката освен ако не бъде официално отречено.

118

Анонимен

преди 10 месеца

До 126.Да ама твоята Украйна не е или не става за ЕС

117

Анонимен

преди 10 месеца

До 128 Бегай в бандерията си да си играеш с парцалките.Несе занимавай с неща,с които не те бива.

116

Анонимен

преди 10 месеца

До 113 Ти ли ще ме биеш бе просещ клоун,а да и доста такива като теб разбраха по трудния начин,че в България валута е български лев.Пиши си още,ама аз имам методи да показвам.Успех ти желая с писането.

115

Боби

преди 10 месеца

До 119 "Хората се борят за оцеляване, той опозиция търси... Докато не приключи войната, цялата власт ще е в Зеленски." Ти история знаеш ли? РФ влезе ли в Харков и от три страни беше обградила Киев? Като 8 години преди това им казваше не избивайте рускоезичнигте и им дайте елементарни законодателни права! В Стамбул подписха ли РФ и Киев? РФ изнесе ли се от Киевска област? След това за да се съботира процеса Украинците си убиха преговарящия и исмислиха БУЧА... за да продължат касапницата...

114

Анонимен

преди 10 месеца

Що за гнусна държава трябва да си да позволиш да съществува този сайт?!?

113

Анонимен

преди 10 месеца

На някой чивията му изби, посегна с пръст и ме изтри! Трудничко е братя мили, да се живей сред русофили!