86

някой

преди 15 години

радвам се, че си купих хубава книга, която напълно ме лишава от внимание към брадърите и танцуващите. просто простотията ми идва в повече. ще наблягам на книгите

85

Петя

преди 15 години

За тези, които искат да гледат секс по телевизията без да се налага да плащат за кабелна мога да кажа: "Спокойно и мъже ще им вкарат, нека първо да се поизнервят малко"Не бойте се другари за утрешния ден!

84

Nqkoi

преди 15 години

Здравейте на всички...Женя е голяма интригантка...така че ще има сейр...а тая с фереджето 1ва ще си тръгне...освен ако някои от мажете е по-зле и от нея....аз съм за Наталия....гласувайте за нея!!!

83

Петя

преди 15 години

Сред началото на Денсинг Старс и Биг Брадър4 мога само да кажа, че надеждите ми са в Сървайвър! Очаквам го с нетърпение и се надявам да заслужи напълно най-високите рекламни цени с истинско шоу!

82

дед

преди 15 години

Наистина ми писна от тия телевизионни простотий.Айде в началото некък вървеше но сега е направо порнография.И журито и участващите са едни ***.Подбират се хора без и най-елементарно възпитание.Като искат и имат пари нека си го правят но е жалко защото тинейджарите се възпитават погрешно/ако това може да се каже че е възпитаващо/.Това го прави и една телевизия която има наглостта да се нарича"НАЦИОНАЛНА".В края всичко се свежда до две неща:предаването събира голям зрителски интерес и давайте SMS-и да покрием разноските и да приберем наистина една ама наистина не малка печалба.Апа М. Цветков не е това което беше в началото на своята кариера!Сега е еден нервник и не му ли ходиш по гайдата веднага те реже от телефона.Но тая работа има и добра страна.Лично аз никога не бих допуснал че Катето Евро може да е такъв ***!И къде в западна Европа има такава долнопробна кабеларка?Абе ние и срам немаме бе!

81

Ха ха ха

преди 15 години

ХОДИ ДА РАЗРИНЕШ НА ПРАСЕТАТА.НЕ МИ ГОВОРИ ЗА ИЗГРАДЕНИ ВЪЗГЛЕДИ ,ЧЕ НЕ ТИ ПРИЛИЧА.

80

boby

преди 15 години

Успях да видя повечето от участничките вчера, определено са се престарали продуцентите в опитите си да се правят на интересни. Абсолютно freak show, не виждам какво да му гледаме. 100 пъти по-интересен ще е Survivor, убеден съм.

79

не съм чалгарка

преди 15 години

Българите само плюем, обаче си гледаме сеира! Аз си признавам, че редовно си гледкам брадърите и поне до средата на предаването ми е интересно! е, не съм от тези крайно зарибените дето го гледат по цял ден на живо, все пак работя! Затова пък не пропускам предаванията като Голямата уста и т.н., обичам да слушам коментарите. Само че съм малко разочарована от това, че бяха обещали едно, а се оказа друго. Казаха, че хората, които ще влязат този път ще са много по-различни и интересни от тези, които участваха в предишните предавания. Уви, същите персонажи тъй като гледам. Добре е, че има четири красиви жени, оттам нататък всички ми се виждат скучни, т.е. едва ли ще ни изненадат с нещо ново. Дето се казва това вече сме го гледали! Жалко! За сега моя фаворитка е 18-годишната. Лапето е поне е непринудено и забавно!

78

Приятел на Наталия

преди 15 години

Аз съм един от приятелите на Наталия,мисля че тя бе една от малкото свестни момичета там.дано да се справи със тайната мисия,пожелавам и успех от сърце.:)

77

Ви

преди 15 години

Уф че сте! Естествено, че ще има мъже, виж на официалния сайт, че има незапълнени квадратчета. Тва да не ти е някъв лесбийски ББ :D

76

преди 15 години

kato ne vi haresva ne go gledaite..nikoi ne vi e vyrzal na sila za TVto...a 6to se otnasq za izvadkata ot momi4etatat...naistina BB4 se izloji toq pyt...vsi4kite sa ot k....nagore...ima i po svestni momi4eta...no te nqma da sa taka razglezeni i razkreposteni kato teq....i nqma da ima intrigi...taka 4e BB trqbva da pomisli dobre za sledva6toto izdanie...no az 6te go gledam za6toto iskam da vidq kak 6te se predstavqt i koi 6te spe4eli...no nai mi haresa BB1 tam vsi4ko si be6e realno a ne kakto sega naglaseno.... i spokoino i muje 6te vkarat nemoje da sa samo jeni...ina4e 6te se izbiqt na 3tiq den i nqm ada ima 6ou :)))

75

асд

преди 15 години

не са взели *** *** от махалата, защото те ще ревнат че не са взели някоя добра и умна. все пак репутацията им в БГ е лоша и няма нищо по-хубаво от това да покажат, че има и добри хора ***. Аз уважавам ***, стига да не са нагли крадци и престъпници.

74

боби

преди 15 години

Щом предавания като Биг Брадър,Шоутата на Слави и Азис се гледат от толкова много хора това говори за интелекта на българите.Какво интересно може да има в това няколко души да стоят в една къща и да си говорят глупости?докато интелектуални програми като Стани богат имат в пъти по-ниска гледаемост.

73

преди 15 години

Най-добрия Биг Брадър! Онова ментелажно шиу Денсинг Старс репи да яде! Много ми дреме как Илияна Раева си поклаща дебелия *** в опити да танцува.В Биг Брадър 4 ще има и мъже. Те в момента си бият чeкии в къщата в очакване на жените. Трябва да сте много , за да мислите че цялото предаване ще мине в самолета. Пуснаха обратния брояч - след около 60 часа времето ще изтече и ще разберете как ще се развият нещата по-нататък.А денсинг-старс само пенсионери на възрастта на Нешка Робева могат да го гледат.В ББ4 не ми допада единствено водещия - защо трябва да повтаря всяко изречение по 3-4 пъти?

72

преди 15 години

Поредния буламач, роден от извратеното съзнание на комплексирани психопати! за съжаление това е и отражението на обществото ни - дава му се това, което иска! Хляб, зрелища, ракия и зелева чорба! Явно е поне оит визитките, че има и 2-3 свестни момичета! не мога да разбера защо са се съгласили да учстват! Което само по себе си е съмнително!

71

зрителка

преди 15 години

Гледах старта на Биг Брадър и мисля, че жените и момичетата, които влязоха съвсем не са представителна извадка от нежната половина на България, за каквато претендират организаторите. Туркинята - да, но българките съвсем не всички са дебели, руси и ***, като повечето в самолета. Дебеланата е и със самочувствие и без всякакви скрупули от сланини и целулит, а повечето дебели хора са скромни и не вдигат шум около себи си. Тази все едно ни крещи в очите - "Вижте колко съм *** и дебела!". А що се отнася до ***, защо са взели тези подържани и изкъпани момичета, това ли е истинската *** в България. Защо не са взели от махалата някоя ***, беззъба и нахална ***, с полуизрусена дълга коса и силен акцент при говор на български език, та извадката наистина да е представителна!

70

мен

преди 15 години

на мен почти всичките жени ми харесват като визия и като всичко.значи аз не разбирам вие какви очаквания имате за тая пумия, но аз съм много доволен от момичетата, дори съм приятно изненадан от първата русата, която се изказваше дори доста интелигентно при венета райкова, нищо че на тръгване се преби (гледайте в господари на ефира как :))) ) вие какво искате от биг брадър ?все сте недоволни ебасимайката

69

преди 15 години

Ама как само жени!! Та то ако няма свалки и ревност то това предаване вече съвсем изтъпя.. Мисля ,че Денсинг Стар ще бие Брадъра. Просто не виждам утре като завали и тия жени как ще обикалят като мокри кокошки и ще интригантстват зад гърба си. А глад и нтриги не са от най-предпочитаните за гледане неща. Дано е някаква шега и да вкарат мъже. Поне ще има свалки ,ревност и ще е по-интересно.

68

sister

преди 15 години

jalko che producentite i horata , koito stoiat zad podobni halturi kato dancing brother i sister , ne si davat smetka che nosiat ogromna otgovornost spriamo kak izlagat i "izlagat" bulgarskata kultura .. jalko che niama i otgovorna istitucia koiato da filtrira kakvo se dava po tv - promivkata e iasna , no iavno celta e totalnia razpad na bogatata bulgarska kultura i dushevnost - i tova go gledat decata , posle niama na kakvo da stupiat , a nie za razlika i ot turci i ot *** imame zdrava osnova i tova go pokazva istoriata...

67

преди 15 години

Определено Dancing Stars ще е по- интересното, по- разтоварващото предаване. Сега в Big Brother ще започнат едни интриги и както обещаха да изпитаме "шок и ужас" и това се смята за забавно шоу. Забавно та дрънка!