9

Анонимен

преди 10 месеца

"На следващо място са учениците, за които е важно да бъдат в час през учебната година" Щоо? Аз пък да ви издам една обществена тайна: в елитните столични училища огромен брой ученици не посещават часовете, за да не си губят времето, а вместо това ходят на уроци и накрая изкарват отлични резултати на матурите. Директорите си затварят очите и карат учителите да не пишат отсъствия и ниски оценки, за да не пада имиджът на училището. А и нали си изкарват НВО-то. Всичко е добре, когато завършва добре.

8

Смоленчанин

преди 10 месеца

Брей, брей- доживях новина от нашия край в която да не става дума за мечки или сняг:-))) Ако някой чужденец му преведат български новини, направо ще си помисли че ние сме българската Аляска:-)))

7

Светозар

преди 10 месеца

То в смолянско няма много българи. Населението почти не владее български. Тези резултати са манипулирани. Вероятно с подсказване.

6

...

преди 10 месеца

От край време се знае за подсказването по време на матурите точно в Смолян. Питайте в СМГ колко вярват на резултатите им и какви са после учениците пръкнали се от там. То бива да лъжете... ама това вече е прекалено! Измамници да бъдат рекламирани е гротеска!

5

Родопчанин

преди 10 месеца

До АнонименМного неподготвено изказване. Вие откъде знаете, че едва говорят български език? Ходили ли сте в Смолян? Видяли сте хората как живеят?

4

Анонимен

преди 10 месеца

В Смолян няма ромове и говорят по правилен български отколкото селяните в София и това е ключа на успеха.

3

Анонимен

преди 10 месеца

Подсказват им, какво ни къпете с разни фантасмагории... В ония краища едва говорят български, а на матурата шест...

2

Анонимен

преди 10 месеца

и после всички младежи бягат в Пловдив.. интересно не бягат в София , а в Пловдив искат да са близо до Родопите.

1

Анонимен

преди 10 месеца

Там все още има ценности и поне малко ред. Това е. А децата учат, защото знаят ,че "Или много трябва да учиш, или много да работиш". Със сигурност има нещо общо и с факта, че Смолянска област от както има държава , винаги е била на последно място по престъпност. Хората са си свестни като цяло.