11

Анонимен

преди 1 година

Скоро никъде няма да участвате , освен в самодейния хор на бай Ставри в Централния .

10

3000 za dolar

преди 1 година

Господин Фалит откога стана такъв морален . Румене , познаваме те - и майка си ще продадеш само и само да си във властта . Няма мръсотия която не си готов да свършиш , за$дник който да не оближеш , само и само да продължиш да *** . Ама понеже ви изритаха като мръсни котета , сега го играеш принципен. В края на краищата , без власт Гечев е просто един злобен старец , който го грози затвор. За нищо не става.

9

Анонимен

преди 1 година

Хора, през 1987 1991 година е секретен сътрудник на Първо главно управление на Държавна сигурност с псевдоним Економов.През 1990 година Румен Гечев докара държавата до катастрофа. 9 банки фалираха за един ден, другарю Гечев по време на твоя мандат като икономическа бащица на републиката, помниш ли? Аз помня всичко. Осъзнай се и престани да ръсиш мозък, че е непростимо.

8

Георги Пенчев

преди 1 година

Явно може 30 год. да седиш в парламента, да си нон - стоп по телевизиите, да станеш професор, а в същината си да си един безполезник. Не знам какво друго да напиша за г- н Румен.

7

дедо ви

преди 1 година

бсп става се по смешна , плачеща и молеща се :) хубавото е че никой не ги отразява

6

Анонимен

преди 1 година

Скоро няма да участват никъде май:)))))))))))

5

Лора

преди 1 година

Ааааа нагледахме се ,наслушахме се на лъжливи лозунги ,излизате от Парламента без да получавате заплати.Те на това му се вика да не участвате в паралелна държава Другото е лъжи с които си чешете дългите езици.Аре на работа без повече излишно Бла,Бла,Бла.

4

Анонимен

преди 1 година

БСП участва само във фалити на България. Професорът по фалити на България е Румен Гечев. Който не вярва да провери в нета как закопаха България с идеите на Гечев.

3

Анонимен

преди 1 година

Тия па още ли са в парламента?

2

Анонимен

преди 1 година

Как само се пръскате от яд, че не сте в управлението. Как спите с толкова омраза. Трите партийки - БСП, Изpaждане и ИТН - най-простите човеченца влизали в парламента.

1

Анонимен

преди 1 година

Айде стегнете се малко най-накрая - "парлалена" държава и то в заглавието...