33

гурбетчия

преди 15 години

Да,съгласен съм с теб:),но това за'българския манталитет'мисля,че е въпрос на възпитание.Да,не съм в БГ за съжаление,но не крия да кажа,че съм българин,и не спирам да живея с мисълта на Б-я,но всичко това което се случва е доста нагло.Така че скъпа ми непокорна'българщината' е просто нещо индивидуално.Иначе си добър събеседник,а аз от скоро чета коментарите и ако можеха да променят нещо,то Б-я щеше да се промени за добро отдавна.Хубав ден ви желая на всички истински българи и тези които се чустват такива:)обаждай се непокорна;)добра си!

32

X

преди 15 години

Лифта беше минутка на усамотение и време, в което пред човек минава целия му живот... Но откритието дойде след срещата с Путин, където се разбра, че са ни толкова сърдити, че ще ни спрат парното тази зима. Ама ние не сме без вина виновни - и в миналото и сега ние ги снабдяваме с крадени технологии, пък те нас с газ. Газът си е газ, ама некадърно открадната технология си е сериозен проблем - има по разрушителен ефект от конвенционално оръжие.

31

преди 15 години

на лифта па може и да откриеш още нещо

30

Nepokorna

преди 15 години

*** са племенен народ- множат се с много бързи темпове,въпреки болести, безпаричие, бездомие; "единството" е част от техния инстинкт за самосъхранение...Тази черта в цивилозованите народи, към които се отнасяме и ние, е изчезнала, смятам че ви е ясно защо. С нея изчезват междуплеменните боеве(т.е. войните) и безразборните действия в името на оцеляването.Това е мое мнение.И пак ще ти кажа,гурбетчия, че деятелността зависи от човека,от личностните му качества и от стимула.А я ми кажи,моля, ти в БГ ли живееш? Говориш като хората, които се бунтуват на българския манталитет, а всъщност не осъзнаваш че това си наше и типично, имало го е винаги, това си е българщината, няма причина да го отричаме!

29

СОФИЯ

преди 15 години

СМЪРТ НА МУТРАТА!

28

КДИМБ

преди 15 години

Гражданите на София масово отрязват Топлофикация от жилищата си, като си купуват бойлери. Включете се в кампанията Да изхвърлим мафията на Борисов. Мутрата Борисов рекетира коректните софиянци, които си плащат топлинните услуги. Борисов открадна от столичани 200 милиона лева само чрез Топлофикация. Сега мутрата откри нов фронт на войната си срещу софиянци. . Коректните платци наказват некоректността на мафията на Борисов, като я изхвърлят от жизненото си пространство Кампанията Да изхвърлим мафията на Борисов призовава гражданските организации да заведат иск срещу общината ( Топлофикация е нейна фирма) за връщане на заграбените 200 милиона. Ако считате, че сумата е по-голяма, предоставяйте доказателствата публично. Не забравяйте, че съдът също е престъпна организация. Правото е на страната на по-силния. Два милиона софиянци определено са по-силните. Да изхвърлим мафията на Борисов призовава живущите във всички блокове в София да се противопоставят на грабежа и рекета на мутренската банда и да конфискуват абонатните станции и цялата топлинна инсталация във входовете като ЕДИНСТВЕНА форма на компенсация за откраднатите от тях 200 милиона. Тръбите в жилищата са собственост на техните собственици . Топлофикация няма как да получи акт за собственост върху тях. Ако мутрата Борисов се опита с някаква наредба да присвои част от вашето жилище просто го смачкайте. Да изхвърлим мафията на Борисов се обръща към всички производители и търговци на отоплителна техника, топлоинженери и топлотехници, изобретатели и автори на топлинни системи да предложат на жилищните блокове ефективни индивидуални системи за отопление, за да бъде изхвърлен завинаги рекетьорът Борисов и неговата Топлофикация от живота на софиянци. В Европейския съюз всяка сграда има своя самостоятелна система за отопление. Като държава от ЕС България също е длъжна да въведе европейските стандарти. ОТ КАМПАНИЯ ДА ИЗХВЪРЛИМ МАФИЯТА НА БОРИСОВ.

27

преди 15 години

както казват старите хора "лани баба пръднала,сега й замирисало" , че и Сергей сега се сетил за корупцията

26

edin

преди 15 години

На хондата,***!Газ и да те няма,***!Заради такива като тебе никой не ни бръсне по света!Хвалипръцко!!!

25

гурбетчия

преди 15 години

ей,ти наистина си палавка най вероятно,ама от както се помня само на думи се вършат неща.Виждам колко са много недоволните,но никой неизлезна да се противопостави.Само отделни като горките млекопроизводители и т.н.Ако имаше единство щеше да е много по-лесно,но за жалост май *** остават най единните,а ние обичаме да се плюем и обвиняваме.Иначе непокорничке кефиш ме;)да ти звънна ако искаш:)))

24

преди 15 години

horata ot es ni spryaha 1 miliard evro po programi zaradi korupciya a toy 4ak sega si priznava,basi naglyara!!!

23

преди 15 години

Боже,колко простотия по тоя свят,Боже! С "общите усилия на правителството и Народното събрание-ей тука вече ще падне голям смях.Общите усилия са-как аджеба/дето казват неговите съюзници/ да вземат пари без да ги уличават в корупция.

22

X

преди 15 години

Когато Путин и Станишев стигнали до въпроса за клонинга на софтуера на Дойче Бьорзе, стъкмен специално за руския пазар и Путин попитал на кой трябва да отреже главата за 17 процента спад за един ден на руската борса, Станишев веднага посочил корупцията и бързо се прибрал да се бори с нея. За всеки случай докато се пребори с корупцията ще стои в бомбоубежището на министерски съвет, щото Путин е много ядосан...

21

Sgt.Hale

преди 15 години

Тоя съсел не заслужава и *** да си хвърлиш върху него....що ли се хабим изобщо да го коментираме:)

20

КОЛЕВА

преди 15 години

КЪДЕ Е ТЕПИХА ДА НАБЛЮДАВАМЕ И НИЕ БОРБАТА

19

преди 15 години

БРАВО НА СЕРГЕЙ-ОТКРИ ТОПЛАТА ВОДА....КОЛКО СМЕШНО И ЖАЛКО

18

Nepokorna

преди 15 години

ако сме реалисти,да,в случая наистина не можем да го направим това с безконечния лифт,а за другото че в БГ нищо не се прави- зависи от човека и дали е или не е политик ;)И да непокорна съм си и палава... хаха

17

летец

преди 15 години

Смешнишев да иде да гледа Final Destination и да си наляга парацалите , че онази с косата го чака ;)

16

Алекс

преди 15 години

Станишев сега ли чак разбрал, че има корупция??? Тогава имам още една новина за него - в правителството му друго няма. Не може да я сведе до нула, така че направо да ходи на лифта!

15

верди

преди 15 години

Кога слезе от лифта кога взе да ръси мозък тоя хамстер тюю язак как го подмина съдбата този път да се надяваме другия да си свърши работата

14

гурбетчия

преди 15 години

хех:) ти май доста палавка и непокорна ще излезнеш;0нали знаеш,то в Б-я само се говори а нищо като действия!Обади ми се може да измислим нещо;)