39

Анонимен

преди 10 месеца

Падне ли шенгеня, ойде коня у ряката!

38

Онзи

преди 10 месеца

Мутренцата ***! Нема да им стъпим!

37

Анонимен

преди 10 месеца

От 15 мин гледам тенис на Уимбълдън и ако не е карето с резултата нямаше да рабера, че едната състезателка е рускиня. Коментатора говори единствено и само за американката Мадисън Кийс и нейния безбрежен талант... Но към момента американката губи от рускинята Мира Андреева... То бива бива, ама... Надминаха всяка комунистическа пропаганда.

36

селянин

преди 10 месеца

do 38 изключително си прав за пътя а на мене ми е още по близо 2 часа и половина до халкидики по миналата седмица бях там пръво 10 дена по 20 лв паркинг =200 лв +да речем 40 лв шезлонг и чадър=400лв до тук са само 600 лв по скъпо от черноморието па по нататъка не ми се продължава

35

Мда

преди 10 месеца

Обикалям Далмация в момента и ме напуши на смях от тази статия. Нищо конкурентно не можете да предложите на българските туристи. Никой не търси бетон и цииганния..

34

Пфф

преди 10 месеца

Все тая. На хората от София Гърция им е по-близо отколкото Черноморието и поради тази причина ще продължат да ходят в Гърция, а всички хора с пари са софиянци.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Замърсена и радиационната вода на Черно море с уран от Украйна и мутренско отношение. Не, мерси. Загубихте ме като клиент отдавна. По-добре в Гърция или някъде на планина.

32

ahaha

преди 10 месеца

сетил се мутрагенът че освен да *** и да наглее трябвало и туристи да има 2023 година и пак не ви вярвам

31

Анонимен

преди 10 месеца

Голям хит в САЩ е станало нашето черноморие!!! Няколко хиляди са резерациите отвъд океана за родните плажове! Ще се наложи трафика от американски туристи да бъде поет от съседни на България летища. Така и превозвачиъе ще имат работа! Търси се персонал в хотели и ресторанти! Ако идете с тениска с надпис Слава Украине, получавате бонус към заплатата всеки месец по хилядарка.

30

Анонимен

преди 10 месеца

Динкова, а пpaшкaтa ти какъв цвят има? Лесно ли се влизa в нeя? Напудpена ли е? Ако е вмиpисaна с каква пyдра я пдyриш? Кoсмъpлaкa изчeткан ли е? Въобще напиши нещо реално, а не фантастика, като парите - колко стрyваш?

29

И КАКВО МОЖЕ

преди 10 месеца

ДА МИ ПРЕДОСТАВИ ЕДИН БЕТОНИТАН ГЬОЛ ДЕТО СЪБИРА ОТПАДНИТЕ ВОДИ НА ЦЯЛА ЕВРОПА.

28

Анонимен

преди 10 месеца

В напъни кой по-силно да вика срещу Русия, как замърсила нашето черноморие и за да получат потупване по рамото от Посолството и някой солиден бонус в зелено, забравиха, че България се храни основно от туризъм. И след като родните хотелиери се надигнаха лекичко да кажат, че бизнеса им заминава от антирекламата, сега всички говорят, че морето и плажовете ни са чисти като сълзица, ама нейсе - белята е сторена. Ей къде е Гърция и Турция - хем по-евтино, хем по-хубаво. Путин оцапа черно море.

27

Анонимен

преди 10 месеца

Сао руснаците и британците от простолюдието могат да итърпят селкия и мутренски манталитет на Кефевоморието.

26

Анонимен

преди 10 месеца

Хора, сега се връщам от Тунис. Няма по-хубаво от българското море, каквото и да пишат някои. Може да е само за два месеца, но е несравнимо. Жалко, че мутрите го окепазиха донякъде, но все пак си остава ненадминато.

25

Мишо

преди 10 месеца

Ненормалния къде видя таратор за 18 лв при вас на село ли?Безделници и неграмотни хейтъри ли сте. Нямате какво да правите ли, че абсолютни тъпотии драскате?

24

Анонимен

преди 10 месеца

изгонихте руските туристи , ся ще затваряте хотели

23

Анонимен

преди 10 месеца

Помните ли бяха се засилили да е рекорден сезона - смях, прекараните хора няма да върнете втори път. Национална стратегия - веднъж вземи парите пък дали ще се върнат на кой му пука

22

Анонимен

преди 10 месеца

оценяват ги с таратор от 18 лв

21

Мишо

преди 10 месеца

Повечето хора които пишат негативно за българското черноморие дори не са стъпвали там или нямат пари да си го позволят. Естествено ако си избрал долнопробен хотел за супер без пари то и услугата която получаваш е съответстваща.

20

Анонимен

преди 10 месеца

Предпочитам бирата вкъщи, пред оценяващия благосъстоянието ми сервитьор. Тоя виж го, едни пържени картофи взе и една бира, сигурно 1 лев бакшиш ще остави, ако въобще остави. Ще му слугувам аз тука ..