36

Анонимен

преди 11 месеца

Че България е оразана като територия е верно, но ако сравниш територията ни с джуджетата Сърбия, Босна, Хърватска,Белгия, Холандия, Швейцария и прочие, направо ще се окажем великани :)))

35

Анонимен

преди 11 месеца

Щом като някоя държава отказва здравна и социална помощ на хора от определен етнос, значи тази държава няма място в ЕС.

34

Анонимен

преди 11 месеца

Другаря Сталин е бил мъдър затова я е направил Македонията.

33

Анонимен

преди 11 месеца

Колко хора умират у нас без никалва лекарска, социална и каквато и да е подкрепа, тоя ако си мисли, че тука на мутраците им пука за някой в БЮРМ... Тука има само един Господ - парата, неслучайно 3 милиона българи се махнаха...

32

Доброто

преди 11 месеца

отношение към тях, тези същества макетата го приемат като слабост и глупост. Гърците показаха как трябва да се процедира с такива!

31

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 29 А ЗАЩО НЕ СЕ ВЪРНЕШ ТАМ ОТ КЪДЕТО СИ СЕ ДОМЪКНАЛА? КАКВО ПРАВИШ ТУК? АМА АКО ИМАШЕ РЕЦИПРОЧНОСТ И ВИ ПОДКАРАМЕ ЗДРАВО, НЯМАШЕ ДА РАЗВАЛЯТЕ ВЪЗДУХА В БЪЛГАРИЯ!

30

Анонимен

преди 11 месеца

Незнам как бихме се държали Ние ако някой отрича съществуването ни ,не признава нацията и езика ни. Незнам как бихме се държали ако някой ни блокира за някъде само защото не искаме да приемем неговия вариянт на прочит на историята.Незнам как бихме се държали ако някой открива културни клубове с имена на хора ,които са били срешу България.Незнам как бихме се държали ако чужди политици от Европарламента казват ,че няма България!!!!!!!

29

Анонимен

преди 11 месеца

България сбърка с политиката към Македония. Трябваше да подходи като приятел ,който е до нея когато е необходимо. България трябваше да е основния двигател Македония да влезне в ЕС. Това щеше да промени всичко. Подхода беше и е много погрешен. А Можеби не е случайна грешка. РУСИЯ никога не е искала Бъкгария да има общо с Македония и затова се стигна до това ниво на отношения. Българските Политици създадоха невероятна омраза, която незнам дали ще отзвучи някога. Незнам как бихме се държали Ние

28

Алек

преди 11 месеца

Да влизаме да си я взимаме Македонията, сега му е времето ! Тъкмо ще изразходваме малко старо оръжие вместо да го даваме на Украйна да си го използваме ние!

27

Анонимен

преди 11 месеца

И още нещо, много бъркате ,че Македонец е Сърбин мразещ Българин. Македонците най-много мразят да ги наричат Сърби. Никога не са се възприемали за Сърби!!! В Македония има симпатии към Сърбия ,заради политиката към тях. В Сърбия има Македонско малцинство,Македонска партия в парламента и Македонците в Сърбия учат на майчин Македонски език.Сърбия винаги помага на Македония!!! Но Македонец ,никога не би се нарекъл и не иска да е Сърбин. Това е било винаги.

26

Анонимен

преди 11 месеца

Разделяй и Владей. Големите империи използват това старо римско правило. А малките държавици като България и Северна Македония са като овце. Накъдето ги подкарат натам вървят.

25

Анонимен

преди 11 месеца

Аз съм от Македония и живея в България. До сега не съм срещал проблеми в Македония ,заради произхода си . Но може и да има ,защото в Македония напоследък имат ненавист по иотношение политиката на България ( на определени политици) по отношение членството на Македония в ЕС. Като цяло основния проблем на Македония е Корупцията и другия е Партийната Поляризация на населението. Но още по-важния проблем е масовата миграция,която се увеличава всеки ден.Македонния вече е под 1,8 милиона.

24

Това какво е?

преди 11 месеца

Не е ли геноцид в 21 век?Кой успя до направи от тези хора такива изверги?как е възможно да има такава насадена омраза.Сега наистина разбирам, че сърбите са наложили с убийства, побоища, гонения и всякакви други гадости таза днешна картина в Северна Македония.С две думи, или си сърбин(разбирай македонец), или ще ти стъжним живота.Вижте и какво се случва в Косово, в Република Сръбска и ще разберете,че за всичко на Балканите в ОГРОМНА степен са виновни сърбите

23

Анонимен

преди 11 месеца

относно здравеопазването, дано разбере по-бързо грешката си.

22

Анонимен

преди 11 месеца

В отношенията между България и Северна Македония някой ни дърпа конците май. Въпроса е защо този Някой работи активно България и Северна Македония да се мразят.

21

2023

преди 11 месеца

България е Джипси Държава от мутри и милиционери, не си заслужава България! Остана само град София като опция!

20

Анонимен

преди 11 месеца

Човека се чувства българин, но требва да знае, че здравеопазването ни сега е на много лошо ниво, те дори немат носилки в линейките :)))

19

мдаа

преди 11 месеца

македонската нация е измислица на русия и сърбия за да режат жива плът от българия да я направят слаба и лесна плячка за задунайска губерния

18

баба мара

преди 11 месеца

върви се по сценария от украина

17

Македонец

преди 11 месеца

Е това вече си е долна пропаганда. Стига с тези платени статии. Не ти пише българин на челото за да получиш отказ от лечение. Нямаме чекари и апаратура, еднакво зле е за всички пациенти. Не е много по-различно от България, с исключение на София.