38

Анонимен

преди 10 месеца

Не са уточнили в заглавието дали склоняването ще е доброволно или не... Защото нормален човек доброволно няма да склони да яде буболечки наместо това, с което хората се хранят от изконни времена. Но като заиграе сопата, вместо моркова, като с лъжеваксините и локдауните, е, тогава вече не е ясно кой ще поддаде и кой не... Така че, опичайте си акъла овреме...

37

Офф

преди 10 месеца

Даже налраво ядат , като минат през тоалетната събират, преработват и пак ядат. Тези бюрократи в ЕС съвсем изтрещяха май. Скакалци, мишки, бръмбари за ядене, неопределености в мисленето уникални мисловни лауреати. Тотален разпад на градивното мислене. И понеже са много умни поканиха млн уж бягащи бежанци от други континенти. Ама тези като им дадеш да ядат буболечки ше те замерват с камъни. Това е малка подробност

36

Каква планета

преди 10 месеца

Тя вече е унищожена бойкот на всички продукти с насекоми!

35

Анонимен

преди 10 месеца

А милионите шансове за преносима болест смятате ли ги?

34

Анонимен

преди 10 месеца

"Никъде в ЕС идеята не среща толкова голямо недоволство, колкото в Италия."-В България неприемането и недоволството срещу тази вредна гадост не е по малко отколкото в Италия.Аз поне не познавам човек които да е казал ,че приема и ще яде насекоми.

33

Проф. Харари

преди 10 месеца

Революционна технология беше представена на последната среща на СИФ в Давос. Насекомите са отживелица. Новата суперхрана се получава от високотехнологична обработка фaкалии. Щом хората могат да ядат насекоми, защо да не им предложим фeкaлии, каза Клаус Шваб. Само така, допълни той ще се справим с климатичните промени, бинарните връзки, пренаселването на земята, християнството, семейството и др. отживелици.

32

Демократ

преди 10 месеца

Важното е върху цялата плодородна земя да бъдат разположение слънчеви панели! Зарзават ще ядете от Турция! Ще хапвате и щурци, и 50 годишно месо! Така е европейско!

31

Чичо Чеп

преди 10 месеца

Ходя за риба и не ме е гнус от червеи и насекоми, но все пак не ги ям, не мога да разбера и защо трябва да ги ям, след като имаме прекрасна и плодородна земя, която ражда всичко!

30

Анонимен

преди 10 месеца

"Но не става въпрос само за цената. Става дума за социално приемане." - не, става дума за отвратителна, вредна гнусотия, която не е човеишка храна! Както не може да храниш кучето с марули, нито кравата с пържоли, ТАКА НЕ МОЖЕ ДА ХРАНИШ ЧОВЕК С БРЪМБАРИИИ!!!

29

Анонимен

преди 10 месеца

КАК ЩЕ ЯДАТ БРЪМБАРИ, да не са умопобърканиии бееее!?!!!!

28

Анонимен

преди 10 месеца

Хем скъпо, хем от щурци, няма начин да не стане любимата масова храна на българина. Като гледам в бг всички на най-скъпото се хвърлят...

27

Анонимен

преди 10 месеца

Моето мнение е че нормалните хора няма да склонят. Разбира се винаги има хора които са отворени към експериментиране смятащи себе си за по интелигентни от другите,разкрепостени и готови да опитат всичко ново и модерно което им бъде предложено.Хора които без да си задават въпроси винаги трябва да са във вълната на мейнстрийма именно тези хора ще склонят.Те биха склонили на всичко.

26

Васко жабата

преди 10 месеца

Щом ядат жабешки бутчета, ще ядат и буболечки.

25

Анонимен

преди 10 месеца

абе едно време пускаха и слухове, че ЕС щял да забранява ракията ... който не е в час вярва на всякакви глупости.

24

КЪСНО Е ЧАДА БОЖИЙ

преди 10 месеца

Тази гнус вече се продава в България .Това е добавка в Кайма и Дюнери .

23

Анонимен

преди 10 месеца

До Xaxa 22 - Добро утро ... Целтта не е да провери нагласта, а да я промени.

22

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен 8 - Съвсем изкрейзахте ...

21

Анонимен

преди 10 месеца

Споко. Некоя неомъжена феменЕстка ще отиде, за да се чувства био, еко и напредничава, ще повлече прЕАтелки. Те ще почнат да кудкудякат на работа и вечер се прибираш и жена ти ти направила щурци. Обаче, истанбулска, нали и няма да можеш да решиш проблема патриархатно и традиционно, ами ще трябва само вербално да се караш с нея и да птидеш до магазина за кило свинско.

20

Xaxa

преди 10 месеца

Тия от днес бг слугуват ли слугуват на глобалистката пропаганда. Целта на тази смешна "статия" е да проверят нашата нагласа за ядене на канцерогенни за човека бъркочи от всякакъв вид населоми, а не видиш ли еди кой си дали шял да яде. Циркаджии.

19

Анонимен

преди 10 месеца

До Реалист - Ами и ти си ми излишен ...