48

Анонимен

преди 1 година

"Страните се съгласяват, че въоръжено нападение срещу една или повече от тях в Европа или Северна Америка ще се счита за нападение срещу всички тях и следователно се съгласяват, че в случай на такова въоръжено нападение, всяка от тях, при упражняване на правото на индивидуална или колективна самоотбрана, признато от член 51 от Устава на Обединените нации, оказват помощ на атакуваната страна или страни, като незабавно предприемат, индивидуално и съвместно с други страни, такива действия, като счита за необходимо, включително използването на въоръжена сила".

47

Анонимен

преди 1 година

Въпрос: Каква помощ могат да окажат членките на атакуваната страна, и какви дейстия може да предприеме всяка "каквито сметне за необходимо" да помогне друга членка която се е превърнала в купчина радиоактивен кирпич? Примерно ако Финландия, която е само 5 милиона държавичка изведнъж изчезне? Какво може да се "сметне за необходимо" тогава?

46

Анонимен

преди 1 година

Всичко е възможно когато ще го тургат в гъъъзоо на Съветския Съюз на Путин! и така трябва!

45

Анонимен

преди 1 година

Никога досега американска дивизия не е извършвала атака която да пробие отбрана на противник. Американците пускат авиацията която да унищожи всичко и после дръгват като на разходка. Какво е това танкова дивизия, или армия, или операция като "Багратион" не знаят, само в книжка са чели. НАТО не е готов за конвенционална война в Европа - нито по количество въоръжение, нито по обучение, нито по отработена тактика - нищо от това не могат. А в тактическите ядрени оръжия Русия превъзхожда НАТО многократно.

44

Анонимен

преди 1 година

Никой не иска УкроЛандия в НАТО, да не сме луди? Естествено - ще ги лъжем, че някога ще ги приемем, за да се самоубиват по фронта с Русия. Един мъртъв руснак - добре, едно мъртво укри - още по-добре! Накрая Полша ще си дръпне малко територия и айде, кой от къде е.

43

Сармат

преди 1 година

Еми айде да ви видим как ще изпълните петата статия.

42

Анонимен

преди 1 година

Днеска още хиляда и двеста укропа са се преселили при бай ви Гитлер, да си правят густото. Давайте, давайте още оръжия, да измират по-бързо укритата и да се свършва, че взе да ми писва.

41

Анонимен

преди 1 година

Джо Байдън пред CNN: Не мисля, че Украйна е готова да се присъедини към НАТО. В НАТО няма единодушие за приемането на Украйна в момента, докато тече войната. Защото ако го направим, тогава... и не се шегувам... ще трябва да защитаваме всеки сантиметър от територията на НАТО. Това е наш общ ангажимент, какъвто и да е той. И ако означава война, значи война. И в този случай това ще бъде война с Русия.

40

Анонимен

преди 1 година

Медведев: "Нашата цел е проста да премахнем заплахата от членството на Украйна в НАТО. И ние ще я постигнем. По един или друг начин. Днес дори "напушените" лидери на киевския режим признаха, че в състояние на конфликт Бандерокраина (както сега е прието да се наричат неговите гниещи останки), няма да бъде приета в алианса".

39

Анонимен

преди 1 година

"Например, може да се договори, че задълженията за помощ съгласно член 5 от Договора за НАТО ще бъдат изпълнени само в случай на атака срещу тези части от украинска територия, където правителството в Киев в момента упражнява фактическа юрисдикция"ФАКтически Русия бомби цяла ОркКрайна, заедно с троловете им. Те какво мислят, че ако приемат Лвов в НАТО и Руснаците ще спрат да млатят ли? Хехех .Оптимизъм. Укрия няма да види ни ЕС, ни НАТО. Щото на нас не ни трябва трън в гащите.

38

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Да преведа на умнокрасивитета какво казва Раязмусен като неофициален говорител на САЩ (НАТО) . Пича предава на широката западна и прозападна общественост какво е предложено от Вашингтон на Москва - Пичове, да делнем Украйна както преди Германия, а? Което означава че Украйна, както и Германия (преди) вече е ***. "Контранастъплението" е тотал щета и Запада вече няма смисъл, сили и възможности да потдържа Украйна. Ккаински вече е пътник ! Да му мислят тези със селфитата с Кокаински !

37

Феята без зъбките

преди 1 година

Зеленски ще черпи ако останат някакви части от О.крайна

36

да

преди 1 година

украйна няма да я има! украинците ще се пръснат по света, друг е въпроса, кой ще ги търпи тия бандити?.....днес си признаха че са гръмнали кримския мост, и колко още има да признават...

35

Реалист

преди 1 година

Натиска на запада да приема Украйна в НАТО е причината за войната и начин за поддържането и.

34

Дядката

преди 1 година

Проблема че не остават части за НАТО, Русия ще си ги вземе всичките!

33

Зевзек

преди 1 година

Тия съвсем откачиха

32

Анонимен

преди 1 година

Такъв план означава, че всяка съседна държава ще си вземе части от Украйна, ще я поделят и Украйна няма да я има и Зеленски също. Той затова тук се перчеше, ама краят му е близо. Ако остане в Украйна ще го убият.

31

Анонимен

преди 1 година

Украйнна е ЧАО - то е ясно.... Въпроса е как ще се оправим с украинските олигарси дето завзеха Черноморието на ни щото украинските *ИТ специалисти и лекари* вече цяла година не искат да се хванат на работа, а ние им плащаме хотела и по 40лв дневни на калпак да си имат за водкка и цигари.В Бургас е лудницца. Купуват апартаменти, пускат ги под наем ама си живеят в хотела на наш гръб. Адски нагло племме!

30

Анонимен

преди 1 година

Украйна не е полезна на САЩ в НАТО и ще трябва да се жертва за благото на САЩ.

29

Анонимен

преди 1 година

Тролите се излагат, днес даже един пусна опорните да се пишело против самолетите на САЩ и да се ползвал опера браузър с ВПН