122

Военен

преди 10 месеца

Експлоатацията на един летателен апарат се определя от завода производител. В случай когато завод няма.... се преминава на експертна оценка, и прегледите стават все по чести. Това имах в предвид преди малко, че трябва да се пазите от подобни "експерти" като "прах в очите".

121

Анонимен

преди 10 месеца

Ето ви една стара новина от миналата година юни месец:Амнести: Русия е използвала касетъчни бомби в Украйна 13.06.2022 Десетки цивилни са убити от касетъчни бомби, които Русия е използвала в Харков, твърдят от правозащитната организация Амнести интернешънъл. Разследват се общо 41 нападения

120

Анонимен

преди 10 месеца

До 131Русия ако ползваше касетъчни, Зеления ще ше отдавна да е пропищял и това да се тръби по медиите.///Еми използва и медийте го отразиха ,бомбенето на Краматорск ,Харков и др.

119

То и на

преди 10 месеца

Украйна и остават 6 месеца преди войната да бъде замръзена..

118

Прах в очите

преди 10 месеца

Хахахаха, експлоатацията на един боен самолет се определя от летателни часове, не от дни и месеци, това да не е кисело мляко или маргарин. Да спрат да ги карат, и без това нищо не пазят и ще им удължат експлоатателния срок.

117

Военен

преди 10 месеца

Пълна глупост, че им изтича ресурса. Единствения проблем бяха двигателите. Ако няма двигатели, тогава е проблем, защото това е най натоварения агрегат. И като идват на ученията сърбите и поляците, нашите самолети са в много по добро състояние като цяло от техните. Нашите Мигове са под 1000часа нальот. Само да спомена като сравнение румънските ф16, които закупиха от Португалия, бяха на по 3000-4000часа нальот на планира и с 1 модернизация. Не вярвайте много на експерти, винаги едно на ум.

116

Анонимен

преди 10 месеца

Инвазия на пиндосити.

115

Тангра

преди 10 месеца

Кокаина дали не дойде за Миговете.

114

Анонимен

преди 10 месеца

Досега никой не спомена, че януари месец им изтича ресурсът, сега след идването на Зельо много удобно изведнъж ни обявяват, че така и така им изтича срокът след няколко месеца, що да не ги дадем. А от Граф Игнатиево и отворено писмо написаха срещу Тагарев и в него ни дума, че самолетите са зле, даже обратното, с тях носели дежурства под оперативното ръководство на НАТО. Да се чудиш кой лъже и кой маже?

113

СПОКО ,БЕ...

преди 10 месеца

РУНДЮ ШЕ ДОКАРА НОВИ РУСКИ ЩАЙГИ ОТ "ПЛОД-ЗЕЛЕНЧУКА" ОТ РУСКИТЕ СИБИРСКИ КРАСТАВИЦИ...!

112

Ко

преди 10 месеца

Русия ако ползваше касетъчни, Зеления ще ше отдавна да е пропищял и това да се тръби по медиите.

111

ко НЕ

преди 10 месеца

До ЗначиТИ какво мислиш.Расия не ползва касетъчни ?! Айде у лево !

110

Военен

преди 10 месеца

И Полша не се чуди от къде да взима двигатели, тя има заводи за ремонт, затова и си държи Миговете.Когато бях в САЩ, там самолет е се пенсионира, а се МОДЕРНИЗИРА!!! Когато им споделих как си *** самолетите се хванаха за главата и казаха, че това е един вид пълно кощунство, и че при тях има самолети от 1950г, претърпели модернизация и летят до ден днешен. Само ние сме богаташи, да хвърляме техниката на вятъра. И тия *** ф16, толкова скъпо изчезнаха, че можеше да сме със ф35 сега.

109

Tangra

преди 10 месеца

Идеята е да ни вземат парите. Защо посолството скочи за Грипените. Защото колониите трябва да си плащат и то авансово

108

Анонимен

преди 10 месеца

Първо: да променят името на граф игнатиев с името Димитър Списаревски. Второ: да уволнят всичкия персонал които поддържат МиГ-овете като им проверят мелодиите в телефоните ( които са руски от типа "ставай страна огромная....) И да изпратят до края на август всички годни МиГ-ове на Украйна.

107

Анонимен

преди 10 месеца

България е бедняшка държава ,не сме за ф-16/70 ,нито да продължаваме скъпата подръжка на МиГ-29.Всичко трябва да се пходаде докато е време и да преминем на бразилските Super Toccano.Цената му няма и 10 млн.долара ,разход на гориво за час е 6-700$.Може да купим 2-3ескадрили и пак ще ни останат пари милиардите за Ф-16/70.

106

До 124

преди 10 месеца

Изкаж да кажеш, че САЩ откраднаха 8 милиарда от нас за Ф-16 и сега няма да ги доставят ;))Аууу Какви партнйори и бизнесмени само ;)

105

Военен

преди 10 месеца

Камелия.... Камелия. Пишете глупост, след глупост. Сделка и ама отдавна. Проведе се явен конкурс и българската компания "ТЕРЕМ" спечели, с най добра оферта. Но те не могат да ремонтират двигатели и намериха посредник, така наречения под изпълнител(яко пране на пари или по меко казано триъгълна демократична сделка). В крайна сметка с днешна дата, този под изпълнител е Полша и става въпрос за 6 двигателя само. Второто нещо, Полша си е дала няколко МиГа, на служба има още поне 20.

104

Анонимен

преди 10 месеца

До Аууу поне едни - ___ - докатоп радев ги дрънка миролюбиви за агресивната русия, Ф16 ше видим на кукуво лято

103

Кънчо

преди 10 месеца

Добре ще е да уволнят и всичкия летателен и наземен персонал, затова че са преки и косвени участници в приземяването и разграбването на българските ВВС. Те с тези знания и качества за друго не стават