263

АМИ правилно....

преди 11 месеца

БЪЛГАРИЯ--- Е комуно-фашистка Държава /"соц- рептил"/!!!!!!

262

Румен

преди 11 месеца

Ми истина е че сме слаба страна в ЕС . Има по малки но са силни в ЕС Словения, Хърватия . Тук се ширят някак ви си - За Руский Мир. И българи които нямат представа за думата Мир ги подкрепят. А то е Свят или подкрепа за руския Свят на руснаците. Къде има руснаци да ги подкрепяме . Добре де . Но канени ли са в България. Как са дошли с визи ли или като мигранти,

261

Анонимен

преди 11 месеца

Циганитеотскопие никога не са мислили да изпълнят задълженията си по договора с България, а как да дадат повече пари, с които да подкупят европейски лидери, и депутати, срещу България. Световните леви, предимно от еврейски и руски произход, също харчат луди пари и лобират за приматитеот РСМ, срещу България..Незнам, защо все още, има дебиликоито подкрепят агресора Русия, срещу Украйна.

260

Анонимен

преди 11 месеца

до къде ви докараха америкавските слуги - от македония да ви кажат че сте най-слабата държава

259

Анонимен

преди 11 месеца

Сърбите ни мразят неистово, имат комплекс за малоценност от нас, но макетата гледат от нас и виждат колко ни е сбъркана политиката, за това са прави :)))

258

да ама не

преди 11 месеца

докато сръбската агентура продължавакомандва в Македони ще гледат Европа през крив макарон.Решението е в ръцете на самите македонци -лустрация и европейско бъдеще или заден двор на Сърбия

257

Храна за вкъщи

преди 11 месеца

Това е за домашна консумация - набиват им канчето и трябва да се поежат малко, за да не се чувстват зле. Въпросът е, че това изказване е сериозна грешка за РСМ по (минимум) две причини: 1. С такова изказване показват що за стока (и то долнопробна) са и в ЕС вече всички разбират какво мислят да си вкарат...и дали да искат 2. Това може би всъщност е идеята - да се съботират да не влязат, защото всъщност не искат, ама не могат да го кажат. Та така за думите-нито е вярно, нито дразни, а вреди на ТЯХ

256

Абре Николоски

преди 11 месеца

Абре пиле шарено.Очевидно е дека страдаш от липса на пипе!Че ако България е най-слабия член на ЕС, то Северна Македония е много по-слаб кандидат за същия този ЕС на който България ВЕЧЕ е член!Вдяваш ли?И в този ред на мисли защо ще му е на ЕС да праща някой тежък дипломат да оказва натиск да се приеме един още посалб кандидат за сметка на така или иначе вече приет такъв?Глупости и фантазии, дето няма да помогнат на Северна Македония с нищо!

255

до 277

преди 11 месеца

Има - ти!!!!!!!

254

Бико

преди 11 месеца

Македонците са едни въшкари. Молят се да влезат в ЕС за да станат малко по забележими. Но колко са,я имат,я нямат 2,5 млн. От тях 40 % са шиптари и 5% са ***.Нещастници, мислят се,че като не са българи са нещо много голямо. Да ама,НЕ.

253

Анонимен

преди 11 месеца

мЪкедонците повеждат на индотурките в борбата за най-прoстУ плeме по сите земни кълбета

252

Ето

преди 11 месеца

Точно това е начинът им на мислене, на това разчитаха толкова време !

251

Анонимен

преди 11 месеца

Трябва да си доста ограничен в главата Та да си мислиш че някой ще се хване да натиска българия заради ...СМ ?? Първо няма никаква полза от това за който и да е в ЕС Второ няма и да се реши да го прави Защото големите държави в ЕС за разлика от македонските аматьори Знаят много добре че за българия СМ е национален интерес И никой не може да я накара да пренебрегне националния и интерес Не го направи нито меркел, нито марков нито пък байдън.. .ЕС за СМ зависи от БГ и закони съд корупция и тн.

250

Анонимен

преди 11 месеца

Гърци няма! Има Данайци - напридошли от Етиопия преди 13 век от преди новата ера. Направили градове колонии, покоряват народите на Белите Хора и в началото на 19 век стават държавата гърция!

249

Анонимен

преди 11 месеца

Ще видите ЕС през крив макаран.

248

Анонимен

преди 11 месеца

"ЕС е много по-нужен на България, отколкото България е нужна на ЕС. Никой не може да ме убеди, че най-големите столици на ЕС не могат да окажат натиск върху България"-----------------Нека позная- защото смятат плюнката РСМ за по-нужна от нас? :D :D

247

Анонимен

преди 11 месеца

Предлагам Макетата да си прекръстят сами държавата на Александрия, да престанат да сърбат попарата от времето на Югославия и да се пренесат всичките там където е била по времето на Александър Велики - Александрия - в Африка!

246

Анонимен

преди 11 месеца

"Човек се качва на коня, става конник и започва да препуска! Препуска! Препуска! Препуска! Но идва време или коня се изморява или ездача и те трябва да се разделят!"

245

Анонимен

преди 11 месеца

Знам, че коренът ми е софийски, всяка нощ се возя на мотриса. И да си призная - арабийската - от провинциалистите ме втриса!

244

123

преди 11 месеца

Преди години и гърците "бяха най-слабите" в съюза, ама ви прекръстиха! България направи достатъчно отстъпки, сега е ваш ред да си оправите закони, политика и да си промиете вдървените социалистически мозъци! Дотогава ще обикаляте около портите!