56

Анонимен

преди 10 месеца

Толкова ли не се сещате, че това е просто глупав PR, за да се сети някой за тая застаряваща просто-тутка? Та тая даже не знае кой е Вазов! Та тя не може да чете! Както беше и РутКолчева в Перущица? Успя да вбеси едно цяло градче и какво направи? Нищо. От този хълм турците са стреляли с оръдия по църквата долу, където са се барикадирали. Избили са почти всички. А обяснението беше инфантилно. Нямало табели?! И музей ли няма в градчето?? Ходил съм. Правят страхотно вино. Мавруд..

55

Анонимен

преди 10 месеца

Ангел Джамбазки да ходи да си сипи и да спре да всява смут и разделение. Много си е добре клипа, не виждам нищо срамно и пошло. Легнала да дърво и после кръжи около гроба на Вазов, който гроб е обществено място. Какво право има Джамбазки да ръси морал, след като го хващаха пиян да шофира.

54

Анонимен

преди 10 месеца

Вий пък и вий сега я вините все едно че тя знае изобщо кой е Иван Вазов. От Невежество просто го е направила.

53

malgiorno a tutti

преди 10 месеца

Ммм... Непълно... Като почитател на хубавата музика (сатанински блек метъл), бих препоръчал нещо по-зрелищно и дълбоко духовно за следващия подобен клип - в един момент певачката да бъде изкормена жива на надгробната плоча, червата и' пръснати наоколо, кръста строшен, а треперещото още сърце да бъде изтръгнато и набито на кол на мястото на кръста :).

52

+++

преди 10 месеца

Силиконово деграде,защо не слезна едно ниво по надолу за да предаде лично поздравите от баба си.

51

Анонимен

преди 10 месеца

Баба и,и дядо и се въртят в гробовете си от падението и гологъзенето на своята внучка в публичното пространство,а родителите и,и брат и харесват излагациите и..

50

Динко

преди 10 месеца

Чалгата играе на гроба на Вазов под ритама на "джанъм". Гейм оувар приятели, за има няма 150 години всичко приключи.

49

До сега си

преди 10 месеца

мислех,че е порноактриса,а то било "певица"!?!Мисля,че по-било и приличало и прилягало да се снима в някой порноклип,със сигурност щеше да има по-голяма гледаемост и по-голяма успеваемост,особенно сред мъжете на 80+!!!

48

Абе какъв е тоя

преди 10 месеца

фетиш да се оскверняват български гробове, паметници и литературни произведения?

47

Анонимен

преди 10 месеца

или обратното

46

Анонимен

преди 10 месеца

Възможно е прабабата да е прелъстила Иван Вазов и той да е издействал да замества Мими Балканска.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Това е "културата" от изтока.

44

Анонимен

преди 10 месеца

Разправят че Дядо Вазов издъхнал горкия върху някакава подмокрена българска ученичка. Абе градски фолклор. Ама може да имам аноснс някакъв с тази девойка

43

Анонимен

преди 10 месеца

Кубрат Пулев одобрява това, докато стои на един крак след нокдаун.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Ужас, то нито в профил, нито в анфас да го снимаш с тази пластика, подуло се от силикон.А за гаврата на гроба е просто срамота, тук трябва да има уволнени, но и осъдени хора, които са дали разрешение за това!

41

Анонимен

преди 10 месеца

Нещо мангизите от Кубрат свършват и започна да изтрещява тази.

40

Анонимен

преди 10 месеца

до 46 Тя тази маааалоумната не само след мача с Джошуа така се изцепи, а преди това и след като Кличко преби като куче Кубрат каза, че нейният мъж бил по-добър от Кличко но само малшанса не му е позволил да победи, а Кличко е изкарал огромен късмет. Щях да падна като я чух. Муахахахахаха....хич я няма горката на белия свят.

39

Тито

преди 10 месеца

Добър ПР на чужд гръб. Добре. че е Вазов, тада се заговори за т.н. певица. Дракула по й приляга на нея.

38

Анонимен

преди 10 месеца

до 47 Ми да живееш толкова време с Опулев не е лесно. Тази е по-смахната даже и от него. Когато Джошуа припарира нашия, тази се изцепи че Опулев бил най-добрият боксьор в момента в тежка категория. Толкова изтрещяла.

37

Анонимен

преди 10 месеца

Много черен запис, нищо не се вижда, освен едни голи гърди, предизвикателни пози, доста грозновата физиономия, апгрейдната яко, нищо интересно или различно от вижданото досега. И гроба на Вазов не се вижда ясно, така че, защо изобщо се занимавате с този нищо не значещ видеоклип.