411

Академик

преди 11 месеца

.....................на Запад академици няма.............................там хората стават професори и вземат Нобелови награди..................там науката се прави в университетите и няма БАН!!!А тоя Денков какво е открил???Нищо..................знам му дисертациите и публикациите.....................един посредствен учен в колоидната химия!!!

410

В.

преди 11 месеца

Стига с тази дъвка. 30 г.!

409

Академик

преди 11 месеца

.................каква е тая комунистическа титла..................тоя нали е срещу Русия............академици има само в РАН(Руската академия на науките) и в БАН......................я да се отказва от тая титла...................ако е принципен!!!!

408

ОЧИЛАТИЯ ПЛЪХ

преди 11 месеца

НЕ МОЖЕ ДА ВИДИ ПО-ДАЛЕЧ ОТ ДИОПТРИТЕ СИ

407

ОСТАВКА!

преди 11 месеца

на корумпираното правителство!

406

политикото

преди 11 месеца

Тия от "авторитетното издание" политико, ако им видите статиите свързани с България - ДО ЕДНА повтарят опорките на ПП и ДБ, правят реклама на ПП, ДБ и техни ключови представители, "громят" по неудобни на ПП и ДБ хора! БЕЗ ИЗКЛЮЧЕНИЕ! Как се нарича "издание", което отразява само една конкретна страна, открито я рекламира и напада противниците й без право на адекватен отговор, възползвайки се от самозаявилите се за "име в медиите"? Дали е "медия"? Камо ли "обективна"? Всичко е ясно, гьобелс!

405

Анонимен

преди 11 месеца

Бас ловя, че тоя дето се пише Германец тука не е излизал от бг. през живота си

404

Анонимен

преди 11 месеца

Вие българите сте уникално глупаво племе щом позволявате да ви правят на маймуни вече десетилетия наред, добре, че сте страхливи щото иначе вече да сте свърщили като украйна

403

Анонимен

преди 11 месеца

От друга страна, САЩ от 2023 г. са далеч от щатите от 1991 г., които току-що са се превърнали в единствената суперсила и фар на цивилизацията за останалия свят. В сравнение с онези златни времена, икономическият и научен потенциал на страната е спаднал значително както в относителен, така и в абсолютен смисъл и Вашингтон вече не може просто да налага волята си на никого, освен на своите ,,съюзници,,. Това се проявява във всичко, включително и в сферата на високите технологии.

402

ПроСоТо

преди 11 месеца

това нещастно същество и другите покрай него ОСМИСЛЯТ живуркането си ЕДИНСТВЕНО с хулене по Русия и срамно навеждане пред Кравария !...Никога в хилядолетната история на България не сме имали такива НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ като сегашните политподметки !..НИКОГА !

401

Анонимен

преди 11 месеца

Само изключително низше създание би клепало друга партия за гърба й в качеството си на премиер и пред медията на ЕС.

400

ПроСоТо

преди 11 месеца

Сламения "академик" е пропуснал да добави :..."..И да ги заменим с агенти на САЩ "..

399

Анонимен

преди 11 месеца

Защо Политико не интервюира американския посланик вместо това? Със сигурност знае повече от тази жалка пионка на снимката.

398

трудна работа

преди 11 месеца

няма отърване от Русия!

397

Германец

преди 11 месеца

Реват ли чебурашките, значи правиш всичко правилно. Само така, Ники :)

396

Анонимен

преди 11 месеца

Такава реч ли ти дадоха от посолството, продажна амебо?

395

ЗАПОЧНИ С ВАШИЯ КМЕТ

преди 11 месеца

ЯСНО ЛИ Е ШАРЛАНИ..??

394

До абе

преди 11 месеца

Дедо ти иван от село долно нанагорнище е само в твоята кръвна група.....най-вероятно си от коми. Не говори за Българския народ!

393

Анонимен

преди 11 месеца

Абе на тия oтрeпки все някакви агенти на Москва са им в главата. Всички евроатлантици са за психиатър.

392

Bad Face

преди 11 месеца

И какво стана? Оказа се че след служебните правителства на президента, България взе че напредна? Стига бе... за това трябва да ги премахнем.