9

Бруте

преди 11 месеца

До кога ще разграждате тая държавица градена 1300 години, за колко продадохте душите си? Няма ли да има дреца тази държава или вече сте я харизари на Хамерилканците предатели такива!

8

Анонимен

преди 11 месеца

Нищо няма да продадем. Даже накрая ще си гласуват да го подарим и ще обясняват,че го правят за наше добро. За да спестим разходите за поддръжка.

7

Анонимен

преди 11 месеца

Големи търговци са Добрев и Сие . Купуват , продават. Страхотни.

6

Анонимен

преди 11 месеца

Това означава, че изобщо не мислят за наща нужда от електричество и просто закриват проекта Белене. Защото ще дадат това оборудване, купено на мизерни стари цени, на същата мизерна цена, а после ще подложат дирник за купуване на тройно и четворно по-скъпо оборудване от американците. Всичко - на гърба и на сметката на вноските на българския гражданин. Пак гласувайте за тия безумни продажници и следващия път.

5

Скъпи Сънародници

преди 11 месеца

Ако някой от вас е имал поне четворка може и тройка по математика нека да светне каква финансова грешка беше за България проекта АЕЦ Белене.Па и колко се окраде покрай него.

4

Анонимен

преди 11 месеца

Този сериозно ли говори? Може, но само и той замине заедно с оборудването и без право да се връща.

3

Анонимен

преди 11 месеца

Американците си вкараха таралеж в гащите с нас. Мислят си, че ще ни доят,но явно не помнят историята. Скоро ще си скубят косите.

2

от 1 юли

преди 11 месеца

тока пак го вдигат, и българите да го д у хат. важното е да слушкаме и шепа продажници да ни затриват, нямам думи.

1

Анонимен

преди 11 месеца

направо да идват и да сядат на мястото на джумерката и дълговратестата и да се свършва