46

Анонимен

преди 11 месеца

До Анонимен 43Французите никога не са били на наша страна през третата българска държава, като почнем подкрепата им за сърбите през Сърбо-българската война, дето бихме сърбите като прани *** и се стигне до Балканските войни и ПСВ, знаете Дойран и как сме се изправяли срещу англичани, французи, гърци и сърби, през ВСВ Хитлер ги превзе за 6 седмици и не се стигна ние да им клатим задните части :)))

45

Чапо

преди 11 месеца

Корабите товарете и към Алжир засилете!

44

Анонимен

преди 11 месеца

До наблюдател до 10 Знам че в едно село ги биха френските барети, мерси за инфото :)))Явно в Копиловци има яки селяни :)))

43

Анонимен

преди 11 месеца

Времето франсетата бяха сред тези които ни се караха на нас че не сме интегрирали ромите.

42

МУЛТИКУЛТУРО-логия

преди 11 месеца

Да живееш в МУЛТИКУЛТУРНО общество, да работиш в МУЛТИКУЛТУРНА среда - това са ВИСШИ ЦЕННОСТИ на ГЛОБАЛИЗМА. Да ама зад паравана от лицемерни лозунги имаме взаимоненавист, омраза, разделение, неприемаме и т.н. В едно общество, за бъде "ЗДРАВО" е нужно да има БРАТСКИ отношения, добронамереност, мекота, правда, Обич, разум.

41

наблюдател до 10

преди 11 месеца

В Коиловци е случката с битите френски барети

40

Наблюдател

преди 11 месеца

ФранКия ке падне !

39

Харбелите

преди 11 месеца

Нали са ти брачеди ве кмете!Що не спиш ?

38

Анонимен

преди 11 месеца

Не са само ромите .Имаше и много българи които живяха в болонския лес за да е безплатно . Макрон каза - ,,По добре африканци отколкото българи и украинци ,, Сега ще си чупи главата . На Франция не и трябват нито африканци ниот българи нито украинци . На Франция и трябват французи а самия Макрон не е направил нищо по въпроса ;)

37

Муахаха

преди 11 месеца

ЦРУ вече Няколко Опита за Цветна Революция му Организирана на Малкият Рон след като Оди на Среща със СиЗинПин и си Поиска и Покана за Годишната Среща на БРИКС! Нема Лабаво, ако се Изправиш срещу ЮдеюСемитите от Вашингтон!!

36

Анонимен

преди 11 месеца

Неудобните коментари се трият, а това е достатъчно за да нйи се изясни картинката и причината за всичко това което се случва в ЕС. Благодаря

35

Анонимен

преди 11 месеца

Да се оплаче на арменския поп, или на Урсула. Нали искате глобализация и диктатура? Малко ви е!

34

Анонимен

преди 11 месеца

До Някой Иначе българските роми били ужасни и ни ги върнаха да си ги гледаме, а арабите и африканците били техни хора...хахахаха :))) Френско лицемерие се нарича :))

33

Анонимен

преди 11 месеца

Все още сте в предверието Тепърва обонговците ще ви разказват играта.

32

Някой

преди 11 месеца

Е колко му бяхме бесни на Макрон, че събра и ни върна българските роми хахаха колко писаха да ги прати с ракета на Марс хаха. Нека му сега. Не беше ли тогава дискриминация????????? Сега изкача с разни предложения неподготвен. Ами май е грешен и му се връща. Всеки който ни навреди Господ връща точно както трябва.

31

ШО ТЕКА ?

преди 11 месеца

НАЛИ ЕС Е РАЙ !

30

Макарон

преди 11 месеца

,, По добре африканци отколкото българи ,, :)

29

Някой до 24

преди 11 месеца

Нещо не си ме разбрал. Аз човекът който най-малко ги иска тези в Европа и от близо година и половина говоря, че до това ще се стигне в цяла Европа като троянски кон са и са нагли и безобразни и тъпчат и унижават и си правят мюсюлмански клетки като избутват християни и германци от работните им места. Други германци мълчат от страх за закона срещу дискриминацията и съм писала обяснения и потулват от страх и слава богу, че не ме осъдиха при положение, че аз съм жертва и ме премахват като християнка

28

СпоредТяхнатаРелигия

преди 11 месеца

Мома на 13 г. и момче на 15-16 г. са вече годни да са родители. Значи могат да поемат всякаква отговорност, щом така държат на културата на катуните, откъдето произхождат. Тогава да си поемат отговорността - трудово-възпитателни училища, в които 5 часа ще учат, 9 часа ще работят, по 5-6 часа ще им обясняват колко са заблудени. И евентуално, може да им оставят по 4-5 часа за сън, та да кротнат малко, след като са подбуяли вследствие на изобилната храна и спокойния живот във Франция.

27

Анонимен

преди 11 месеца

Сами са си виновни франсетата и наглетата, все пак тези при мати идват от бившите им колонии, не са дошли от нищото :))) А това, че франсетата са меки, то това е ясно на целия свят, не че англетата са кой знае какво, но са с една идея по-твърди :))