7

Анонимен

преди 11 месеца

В петък по Панорама водещия Бойко Василев правеше интревю с американския посланник .В това интервю Василев със сервилна наведена поза зададе още по сервилен въпрос към Кенет Мъртън и го запита дали третата политическа сила в парламента имайки предвид Възраждане е заслужила някакъв интерес пт посолството на САЩ .Отговора който получи това влечуго водещия от посланник Мъртън беше следния: Лидера на Възраждане е човек който обича България и е много ревностен в идейтв които изповядва.

6

Анонимен

преди 11 месеца

продажници са сърбите продажници

5

Сядай си на мястото

преди 11 месеца

Този динггил вместо да говори врели-некипели да си види рейтинга и че сърбите не го искат. Затова постоянно ръчка осите и се мъчи да направи беля я в Косово, я в Босна. Косово е населено на 99% с албанци и никога няма да е сръбско. Или да го разбере и забрави или да се готви да яде шамари и от курти, и от Европа и от Щатите. Руснаците имат предостатъчно грижи за да подкрепят. Ще го свалят самите сърби. Ако курти е зеленски, нали динггила се сеща него с кого го отъждествяваме? Много тпп србин.

4

Както си тръгнал

преди 11 месеца

Ще има съвпадение.........на подведените под отговорност за насърчване на война и разпалване на омраза.Ще има съвпадение на номерата на килиите в Хага.В освободента от Путин ще настанят тебе Вучич, хитрата сврака с двата крака!

3

Българин

преди 11 месеца

Сърби има до Войводина, след това са унгарци! В Косово има изкуствено заселени сърби, които трябва да освободят земите на албанците! Вучич да спре да тормози българите в Западните покрайнини, за да не си разделим Сърбия с албанците!

2

Анонимен

преди 11 месеца

А ,в Украйна до в момента Контранъстапление е Пълен Провал! Руснаците гърмят всичко живо що " мърда" на хоризонта! Укрите спряха за пореден Път " Контранастъплението " си! И даже Зеленски Призна,че това било по план на " НАТО и САЩ"! Демек си изтри ръцете с тях! Тоест,това " контранастъпление" не е Украинско!-:) Виж за Сърбия,не знаем какво всъщност се случва там!

1

Анонимен

преди 11 месеца

Естествено... Нали кукловода е един и същ...