50

Някой

преди 10 месеца

Дискриминацията е н0ж с две острит@. Сега ние сме дискриминирани от престъпници и мигранти и фашисти и всичко си изкарват на хората който работят и са принудени да мълчат. После ЕС изкача с глупости от сорта на агресор и жертва. Ехооо не ви слуша главата я се вижте вие и колко струвате пък хвърляйте камъни в чуждите градини. И това го казах, че войната и мигрантите сега са само далечно завихряне на това което идва.

49

Анонимен

преди 10 месеца

На територията на Русия живеят мирно над 190 различни народа, говорят се над 200 езика. Това което извратените западно-европейците се опитват да постигнат с така модерния сега мулти-културализъм, но никак не им се получава.

48

До 44

преди 10 месеца

Вълкът дори и родена в зоопарк си остава вълк. Няма как да го събереш с овца и да няма последствия от това. Това че са родени във Франция няма никакво значение, когато си отгледан в гетото от с култура в която няма нищо френско. Ние не предизвикваме расизъма. Мигрантите с техния манталитет и отказ да се адаптират към европейския начин на живот, разбиране, закони, общество и държанието им в такова го правят.

47

Анонимен

преди 10 месеца

Гледам Русия вече трябваше да е рухнала от санкциите.Франсетата и Европа усеща че санкциите работят

46

Анонимен

преди 10 месеца

До Анонимен Русия е отритната от цял свят, така че е паднала отдавна.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Какво става с отслабването на Путин и на Русия, падна ли вече Путин, рухна ли Русия?

44

Анонимен

преди 10 месеца

Тези не са мигранти, тези са французи 3то и 4то поколение родени във Франция, а предците им са били избивани и грабедни от французите и насила направени французи. Французите трябва да се променят и да се адаптират към тяхната култура и поведение, те какво искат, избивахме ги и ги грабехме 300 години и сега пак ще ни слушат и ще живеят по нашите правила - е няма да стане така.

43

Анонимен

преди 10 месеца

То даренията показват идеално мнението на обществото, което винаги е в разрез с това на политиците, които всъщност трябва да служат на обществото.... Докато престъпността не се бори с желязна ръка и се прикрива зад човешки права - то тя ще продължи да процъфтява и увеличава. Когато нямаше мигранти живота и обществото бяха в много по добро състояние. А сега..... ще съдим полицаи за добре свършената им работа и ще продължаваме да се дупим на мигрантите да ни го сложат отзад! Евала на ЕС!

42

Анонимен

преди 10 месеца

Не са прави да му повдигат такова обвинение. Той е стрелял, за да спре непознат човек, който току що се е опитал да убие двама души, при това униформени полицаи, които са на служба. Ако вдигнеш ръка над полицай, докато той е в работно време и си изпълнява задълженията, това означава, че вдигаш ръка срещу държавата.

41

читалище заря

преди 10 месеца

изключително приятно е да наблюдаваш как един човек води сам дискусия по абсолютно неадекватна опорка. добре де, двама анонимници са ама са седяли на един чин и са преписвали един от друг, а домашното го е писала отрядната председателка. днеска сте особено жалки, имайки предвид че и шизака и дежурния в редакцията са на мачета

40

Някой до 32

преди 10 месеца

Още 2015 при идването ми в Германия казах, че си имат троянски кон. Може би българите имаме богата история и опит във всичко и това е шесто чувство.

39

Някой към 32

преди 10 месеца

Още при короната казах, че ще ни върнат по селата. После видях колко са лоши хората от коментарите им и действията им и казах, че ще дойде време ще стане лошо много лошо само от поведението им и войната. Казах и за мигрантите и фирмите със лошо управление дойде време тръгнаха си много обидени и разочаровани и погнусени. Също казах и, че заради мигрантите ще дойде време да се крием чак в Украйна и Русия ще е по-безопасно. Това сега е новата война.Не е нужно да си гледачка или анализатор

38

Анонимен

преди 10 месеца

Това не са протетести, това са геймъри които играят много видео игри и сега вандалстват. В ЕС и във Франция всичко е наред, няма причини за протести.

37

Някой до 15

преди 10 месеца

Това са банди престъпници с престъпно мислене и всичко за пари да сме ясни и точни. Мене защо никой не ме праща да паля, чупя и убивам. Предпочитам по-далече от едните и другите. Имам си дете като слънце за което не желая такива хора около себе си. Обаче в света взе превес злото и става все по-трудно за устояване. Сега мечтата ми като всички нормални хора е да се прибера да отида да живея на село някъде си където да няма никакви такива. Нищо, че трябва да правя зимнини и т.н. Света вече е зъл

36

Анонимен

преди 10 месеца

решението е простоВолодя засилва една ракета към Мароко или Алжири всички братчеди в Париж си сядат на дирницитеи си налягат парцалитеТака е в природатаКато се изреве лъвъти в джунглата настъпва тишина и ред

35

Лято

преди 10 месеца

Жега. А след 4 месеца започва отоплителния сезон? Ще има ли пари да се компенсират гражданите за високите цени на енергията. Ако няма пари - какво тогава? Какво ще правят тези които ще останат без пари и ще им прекъсната и ток и вода и оптопление - никой не дава даром? Какво ще правят? Ще си стоят мирно на студено и на тъмно? Или? Трябва да се намерят пари, или да се напечатат.

34

Анонимен

преди 10 месеца

През последната година и половина Европейският съюз е похарчил 646 милиарда евро, за да избегне паниката на пазарите и да компенсира основните потребители за покупки на енергия на рекордни цени. На тази сума аналитичната агенция "Брьогел" оценява намесите.

33

Анонимен

преди 10 месеца

Бюджета на ЕС за 2025-2027 е на червено заради похарчените пари за Украйна и Европейската комисия поиска от страните да се увеличат вноските.

32

Анонимен

преди 10 месеца

Михаил Хазин още преди година прогнозираше, че в Еропа ще започнат безредици. Всъщност не е нужно да си анализатор, за да стигнеш до извода, че когато ЕС обеднява, големи групи от хора ще паднат под жизнения минимум и ще започнат безредици. Франция не е последната, ще има и други.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Путин не е пролял и капка кръв. Вагнер стреляха срещу хеликоптерите и самолета. Излезе от ситуацията блестящо, справи се гениално, а западняците получиха диаpии.