17

преди 15 години

Това което ме отблъсква в азис е неговата ниска обща култура. Той просто е елементарен, незнаещ и невежа. Неговите семпли знания се ограничават до мода и други елементи на суетата и толкова. Иска ми се в България да се възхищаваме на умни хора, интелигентни, знаещи и интересни като Георги Китов (RIP) или Божидар Димитров например. Контактите с такива хора са запомнящи се и те обогатяват. А иначе прости звезди в България колкото щеш, всеки може да парадира като азис че разбира от хубави жени.... а предаването му не го гледам защото не ме интересува кога му идва мензиса...

16

Малечка

преди 15 години

Аз или съм сляп или много глупав,че не мога да видя всички добри качества на Азис,които се изброяват.Този мазен *** е един клюкар,един манипулатор и нищо повече,за интелекта му няма да говоря,всеки който е гледал Биг Брадър е разбрал ,какъв умник е.

15

преди 15 години

Азис е един миризлив *** и нищо повече.

14

преди 15 години

Азис е много готин човек. Защо хората гледат само повърхностните факти? Всеки един от Вас които го критикувате би направил всичко това което и той направи за да живее по- добре. Колко хора които са учили само до пети клас могат да станат като него? Той е много по-възпитан от много хора които имат висше образование. Той се държи с уважене към всички гости в неговото шоу и демонстрира почит към тези които са с по- голямо творчество от неговото. Винаги е лъчезарен и отворен към хората. За съжаление явно се налага да вземе това решение за доброто на неговото дете. Вие които го критикувате възпитавате децата си в омраза към по- различните. И разбира се в България това малко и невинно създание би било обект на подигравките на Вашите жестоки деца.

13

преди 15 години

Достатъчно е бегъл поглед ,за да се види ,че това дете не е на Азис! Азис е черен ром ,който се пудри с 1 см пудра ,за да побелее а майката Галя е не по-малко *** от Азис а детето е бяло като сирене!! Всеки сам да си прави заключенията!

12

mr Smith

преди 15 години

Не понасям чалга и чалгари. Не ме интересува и сексуалната ориентация на хората.Но, гледайки няколко епизода от помията "Вип Брадър", Установих следното-Азис има повече положителни човешки качества от останалите измислени "БГ-випове".Ако става дума за приятел, той е най-човечен.

11

чичо

преди 15 години

И аз като теб му пожелавам ПОПУТЕН вятър!

10

diamond65

преди 15 години

Азис не ми е любимец, но има някакъв чар в него. Не бива да ги заклеймияваме затова че е различен. Има много по-голяма пошлост в държавата от него. Всяка страна си има свойте Азисовци. А нашият Азис е просто един образ, герой, фалш.

9

gogo

преди 15 години

Да последва и той бебето си..марш към Испания *** гаден!!!

8

ime

преди 15 години

Ха,ха.. далеч от хорската шумотевица, или далече от селската, недоразвита, самоунищожаваща се, бедна, ***, скапана България?Азис е гнусен ***, но никои не може да оспори факта, че всеки нормален човек предпочита да отгледа детето си далеч от селянията и мизерията тук!

7

Светлана

преди 15 години

Засрамете се бе хора докога таз дискриминнация към личноста.Аз не само ,че харесвам Азис като човек,но го и обожавам,който не е общувал с него той надали ще го разбере.Радвам се ,че е взел това решние и съм сигурна ,че няма да му е лесно ,но въпреки всичко му пожелавам УСПЕХ и попутен вятър. Макар и много да бяха като него ,ама НЕ увиииииии

6

преди 15 години

Ах колко лой за *** може да се изкара от тоя мазен ***! Само Димо Боргир за тебе, Василке!!

5

преди 15 години

На кой му дреме за тази дебела ***???? Правилно се е насочил към Испания-то и без това там избягаха всички ***.Айде стига сме се занимавали с тез *** ,има толкова по важни неща.

4

преди 15 години

Все го теглят топли страни и ритми.Голям избор за спокойствие !Там е пълно с такива преселници !

3

Tamplier

преди 15 години

Как може един такъв човек да създва новини? Всичко пошло и долно е концентрирано в неговото "творчество" и живот. България върви на зле... народа е от *** по-***!

2

преди 15 години

Dalech ot horskata shumotevica ili zashtoto ne moje da i otdelq dostat1chno vreme ot rabota ?

1

Nana

преди 15 години

Хубав ***