46

Анонимен

преди 10 месеца

Bloomberg прогнозира безпрецедентно покачване на цените на енергията. Изданието съобщава, че световната икономика навлиза в нов 30-годишен цикъл, когато цените на петрола, газа и други ресурси ще се повишат. Русия може да спечели най-много от този цикъл.

45

Анонимен

преди 10 месеца

Руските гей организации подкрепят Медведев.

44

Анонимен

преди 10 месеца

къде....шайкатаа дъртаци си пият вечер газ . Никъде немоге да отиде . И да отиде някаква част ,ще е на доста по ниски цени. Около тях само бедняци. Европа е една. Довиждане.

43

До 29

преди 10 месеца

По-точно казано е, че войната избухна, за да спре Русия да доставя газ на Европа, а да я доставя САЩ................................ Ами по вашата "логика" САЩ управляват Русия. Защото точно Русия започна войната. Първо започнаха "учения" на украинската граница. После Захарова нарече "луди" всички които смятаха че Русия ще напада Украйна и после започна специалната операция която щеше да Денацифицира Украйна.

42

Анонимен

преди 10 месеца

Само децата до 5 годишна възраст не са разбрали още, че отива в Европа, но по други пътища. Я през Турция, я през Азербайджан, я през Катар....

41

Зеленски

преди 10 месеца

Къде ли,отива в Сащ,там я втечняват и я пращат на България на двойна цена.

40

Анонимен

преди 10 месеца

ЕС е зелен, газ не им трябва, зима топла пак ще си поръчат, а на рашките много им здраве и на евтиния им тръбен газ също. Всеки да се оправя как може.:))

39

До 31

преди 10 месеца

"Проблемът е, че Китай сам си помпа огромни количества газ и внася общо едва около 50 милиарда кубически метра на година." - я пак опитай. 2022 година Китай внася 168 милиарда кубика. При това в частичен период на локдаун.

38

Къде отиде всичкият

преди 10 месеца

Ами една част отново си идва в Европа - и по тръби и като LNG, ама ние ( политиците де ) не го искаме.Къде ще отива? Ами към Азия, защото в ЕС са 450 милиона, а само Китай и Индия са 3 милиарда.Сега едни се радват, че цената паднала на 60 евро/мегават в България и била по-ниска отколкото в началото на войната. Аз пък си спомнам цена не на газа а на парното под 60 лв./мегават. И цената на газа тогава почна да се повишава заради *** решение на ЕС за създаване на енергийни борси.

37

Анонимен

преди 10 месеца

ЕС продължава да си купува руска газ. И ако цената е ниска, то е защото китай още не се е отворил напълно, а ЕС и САЩ са в или пред редесия.

36

Анонимен

преди 10 месеца

Путин стяга газовите камери за враговете с партиен билет

35

Анонимен

преди 10 месеца

Кой му дреме вече в Европа за ъовнгазз,бе?;Да си го правят каквото искат

34

Анонимен

преди 10 месеца

Къде отиде руският газ ли? Ами САЩ я купуват и я продават на нас и на демократичния свят няколко пъти по-скъпо! Е там отиде! Будали!

33

Анонимен

преди 10 месеца

До 34. Да разбирам ли, че, според теб, целта е да се открадне газа от Русия и Иран? Понякога ви избива на откровение. Но искам да поохладя ентусиазма ти. Няма да се получи.

32

РЕСТИТУТКАТА

преди 10 месеца

нарекла се АнонимеН още се дави в собствената си злоба... така ще е докато даде фира.

31

Анонимен

преди 10 месеца

Лицемерие е да се твърди, че европа спира да купува газ от Русия заради украйна. На Русия отдавна и въртят номера.

30

АнонимеН

преди 10 месеца

ТОЗИ КОЙТО ЩЕ СЪЖАЛЯВА Е ПУТЪНА! ИЗОБЩО ДА НЕ СЕ САМОЗАЛЪГВА НЯКОЙ , ЧЕ ПУТЪНА ЩЕ ОСТАНЕ ЖИВ ! СЛЕД ПАДАНЕТО НА ПУТЪНА ЗА ЕС ЩЕ ИМА ГАЗ НА БЕЗЦЕНИЦА БУКВАЛНО И ТО ЗА 10-КИ ГОДИНИ А СЛЕД ПАДАНЕТО НА ИРАНСКИЯ АЯТОЛАХ ЗА ЕС ЩЕ ИМА ГАЗ ЗА 100 ГОДИНИ ЕВТИН! ПУТЪНА ПРИКЛЮЧИ И ЗАВЛЕЧЕ И РЕЖИМИТЕ В ИРАН И СЕВЕРНА КОРЕЯ СЪЩО КАТО СЪУЧАСТНИЦИ!

29

тТт

преди 10 месеца

Как къде - където трябва, където имат нужда от нея! ))) Руската газ им навика да сменя "гражданството си" в момента в който напусне границте на Русия. -))))

28

Анонимен

преди 10 месеца

За съжаление на Москва или за съжаление на Европа? Кой съжалява повече?

27

Анонимен

преди 10 месеца

Проблемът не е в инфраструктурата. Проблемът е, че Китай сам си помпа огромни количества газ и внася общо едва около 50 милиарда кубически метра на година. Няма как русия да замени Европа с Китай. Освен това Китай не се е втрурнал да внася само от русия. Съвсем наскоро Китай подписа дългосрочен договор с Катар. Казахстан също е наблизо. Само хората с петолъчки вместо мозък си вярват, че русия може да замени Европа с Азия.