34

999

преди 1 година

Дали в българското Министерство на отбраната има подобна практика чужди граждани да бъдат съветници?

33

Извинете ме

преди 1 година

но Съветник на Чужда Министерство, не те ли прави Част от Чужда Правителство?! ако си бил Част от Чуждо Правителство, не е ли меко казано НеЗаКонно да ставаш Част от Правителството ни - това трябва да се Запише в Конституцията, ако още не е там - просто е нелепо!!

32

Еrror 404 404 404 40

преди 1 година

По ми мяза на украински татрин отколкото на куцвлах..ама може и такъв да е!

31

#ДържавнаСигурност

преди 1 година

#ДС - За София, Белене - За ИнакоМислещите! Това не е Проблем - тука Конфликт на Интереси - няма, също както не е Проблем бъдещият Кмет на Столицата ни да е Син и Внук на Генерали от ДС!

30

Олимпий Панов

преди 1 година

Агент на ВСУ!Ясно сега как е станал министър!Предател!Веднага на съд.

29

Анонимен

преди 1 година

Щяли сме да изнасяме стока с изтичащ или изтекъл срок, демек негодна... Та това си е жива подигравка и с украинците и с цялата им борба за независимост! Смятай колко е циничен западния свят!

28

Анонимен

преди 1 година

Браво Тагарев! Няма по-подходящ човек за тази ситуация..

27

Анонимен

преди 1 година

Май това се води конфликт на интереси? Множество пътувания консултации, а сега им подарява оръжие и боеприпаси всичайки пари от гражданите на РБ.

26

Анонимен

преди 1 година

Е как може тоя да го слагат министър на отбраната. Тоя ще изнесе всичко за Украйна и това ще е най-малкото, очаквайте скоро и мобилизация. С една дума ще ни вкарат във войната.

25

От тях

преди 1 година

До Неразбрал Тагарев не е българи а куцовлах. В с. Пирин откъдето произхожда родата му е имало и доста каци власи и той е от тях.

24

Анонимен

преди 1 година

Щом в украина е работил без пари, тука да си дарява заплатата, ама не за снаряди, а за болните дечица дето и болница нямат. Американска демокрация...

23

Анонимен

преди 1 година

Може би тогава не е взел, но сега монетизира. Я вижте племенницата му какво прави в столичният общински съвет, айде и тук да се разследваме и какво направи в Панчарево и Бистрица.... Кой е съпругът на племенницата му и т.н.

22

Анонимен

преди 1 година

То това не е новост за тия, дето го познават. Както е усъветвал украинците, личи си как по положението им, така ще го свърши и у нас. Ей, все едно, като търсят хора за такива длъжности, главните критерии са да са *** и гадняри.

21

Анонимен

преди 1 година

ЧУЖДИ АГЕНТ НАВСЯКЪДЕ

20

Анонимен

преди 1 година

Ти си предател отвсякъде бе. Престъпник.

19

УУУУ

преди 1 година

Агента Тагаренко да заминава за Украйна че вместо гривна да не получи въжен гердан тоз предател!

18

Анонимен

преди 1 година

Не знам къде и как е станал професор, но знам, че е п,одъл търговец на оръжие! Посредник между консорциуми на войната! Национален предател, властолюбец и сребролюбец! От типа хора, които въртят опашка като кученце пред всеки, който яде баничка... Готов е на всичко в името на парите и американския народ! Не българския! И когато той се появи, почват пожарите в складовете на Гебрев! Руснаците са виновни...

17

Неразбрал

преди 1 година

Значи укроамерикански агент работещ против интересите на българското население!Защо американските агенти не ги гонят от България а само руските чистачки в посолството щото били агенти!?

16

Тагарев

преди 1 година

е украинска ***!!!!!!!!!!!!!!!

15

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Това си е...чист украински агент в българското правителство. Даже тази държава не е в НАТО. Има нещо...гнило в това,но този който го е вкарал във...власта,явно в знаел това и той е от същото...котило. Едва ли в натовските ни...съюзници,има подобна...подводница в изпълнителната власт