56

Сандо

преди 11 месеца

да ама не я плащат! имам заведени поне 15 жалби за неизплатени помощи. Украиниците които бяша настанени при мен се наложи да ги пратя да си ходят

55

Анонимен

преди 11 месеца

Не мога да напиша истинското си мнение защото ще ми изтрият коментара. Изпитвам злоба като гледамснемката и чета статията. Оставка и избори на момента.

54

Анонимен

преди 11 месеца

Младите хора които гласуваха за ПП забиха пирон в ковчега на обикновения Българин, този с най-ниските доходи. Халал да ви е

53

Анонимен

преди 11 месеца

Мизерните предатели пак раздават от парите на нашите деца и родители на тези, на които не сме задължени с нищо! Вън предателите от България!

52

Браво За Българите

преди 11 месеца

се Погрижихте добре, за това вече 100% се Фокусирайте върху Украйна и Украинците!

51

Антикомунистка София

преди 11 месеца

До 53 С Любо Жечев ще те държиме докато Трансджендъри ти го подават у хралупите русороб жалък

50

Житовни

преди 11 месеца

Наесен да не забравите да гласувате ЖИВОТНИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ

49

Ъ

преди 11 месеца

Хело дневник и телевизии елате на Черноморието обиколете кръчмите и направете репортаж как се хранят урките не забравяйте да снимате и паркираните коли пред кръчмите .Накарайте този председател да посети гладните урки

48

Анонимен

преди 11 месеца

За бедстващите Българи нищо а ние спим. Знаете ли, че тези неблагодарници Укропите са регестрирали роднини в Окрайна дори и умрели да вземат пари. А нашите предатели не дават косъм да падне от тях докога бе Българино ще ги търпим тези нещастници които продават България ?

47

do 51

преди 11 месеца

Благодаря ти скъпа, но този поздрав със хомо е за теб. Отивай при Люба Жечева да си правите хомоподкасти под масата

46

ХомоСексуален ли е

преди 11 месеца

Денков или просто таки си ИзГлежда!

45

Антикомунистка София

преди 11 месеца

До 47 Поздравявам те с песента на Азис Рузката Баня хомомилиционер

44

До 41

преди 11 месеца

Навлеците ни струват над 14 милиона месечно, и това е само за хотелите. Отделно им дават пари на ръка, безплатно паркиране, безплатна винетка, безплатна медицина. И май Копейкин е прав, че досега тия скакалци ни струват над милиард. А за наводнените български села пари естествено няма!

43

Муахаха

преди 11 месеца

А Булгарите да Плащат по Левче за 1 Кокоше Яйце и да Умиират от Глад!

42

R

преди 11 месеца

Проклет да си, моето семейство от Бургас гледа през прозорците на ресторантите как зелеукрите си хапват сладко с рибни деликатеси и шампанско а ние си хапваме сиренце и домати .Проклет да си ,не знам какво да кажа на децата си защо и ние не можем да си го позволим

41

София е малка, гейче

преди 11 месеца

Поздравявам третополовия фен на ППДБЛГБТ+, който от немощ вече нарича другите, че са хомосексуалисти, след като беше разкрит с песента на Азис - Напипай го .

40

Патриций

преди 11 месеца

Работата е за плебеите патрицийте си лежът и правят бизнеси и изкарват яко кешовица

39

Анонимен

преди 11 месеца

Абе що се занимавате с дре? Я направо гласувайте помощи за 50 години, че да им гарантирате на хората, че са осигурени до живот. И после очаквайте да си търсят работа или да се интегрират. Ще станат същите като брат'чедите. Пък ние робите да работим и едвам да оцеляваме, защото 1 работещ храни, 5 неработещи.

38

Кабинетът

преди 11 месеца

явно е проукраински, наместо пробългарски

37

Фамилията Mс Kennedy

преди 11 месеца

Дайте всичката гнусна ръждясала рузка техника на Украйна да го смаже този скапан агресор!А съюзниците ще ти дадът натовска техника!Защото вече България стана да смях и пред Македония дори!