83

до Берлин

преди 1 година

Не си прав, не си прав! 130 държави в Света са синхронизирани с Посолството. Затова и живота е толкоз "хубав"

82

Хо хо Полша

преди 1 година

Постигна с агресията си, да има насочини адрени ракети срещу тях на границата с Беларус и частна армия стационирана също там!! Много сигурни се чувстват ;)

81

Костя

преди 1 година

Вагнер срещу НАТО никакъв шанс. Мокри сънища на рубладжиите. Има-няма 20000 немци без авиация и с ограничен брой бронирана техника и без ресурси. Даже и месец ще е много ако искарат. Но Запада е цивилизован и няма фа се върже.

80

Берлин

преди 1 година

Не само правителството в София, но и правителството в Берлин и всички други в ЕС са синхронизирани с Посолството!! ЕС е васална колония на САЩ!

79

Анонимен

преди 1 година

До Шшш - усещаш се вече и подпрян отзад? Това е много неприятно! Друг път не се отвивай толкова и не наричай форумците с разните му там епитети без основание ))))

78

До 72 от Берлин

преди 1 година

Инсталирания от САЩ режим в Берлин на зелени социалисти е доста крехък! Клати се като орехова черупка в буря в морето..Щолц постоянно телефонира с Вашингтон, да го успокои Байдън, че ще го защити!! Защото и Шолц го е страх, ама мноого го и стра!

77

Анонимен

преди 1 година

Хората на запад живеели, чупели се от почивки. Така де, ама до следващата пЛандемия, когато всичко приключва!

76

Шефрет

преди 1 година

Ааа ам нещо не им е особено приятно така близко до Киев. Да не иде Пригожин докато тече " контра офанзивара" да опъне ухото на Наркомана къде се друса посред обед)

75

Шшш

преди 1 година

Копейкааа,копейкааа пак се правиш на ощипан и ръсиш глупости от девет планини в десета. Много добре знаеш какво имам впредвид под Натовска техника, но не ти изнася да го напишеш.. Познаваме ви вече копейкаджииските номера. Година и половина едно и също. Айде бягай да си доработваш минималния надник,че сега ще те види началника че си подпрян.

74

Зевзек

преди 1 година

Вагнер покачиха цената на памперсите в Полша и балтийските джуджета.

73

До 77

преди 1 година

Ти кога последно си падарувал или ходил на почивка в ЕС? Май скоро не е било ;)

72

запада и Вагнер

преди 1 година

Който готви концерт другиму - сам получава оркестър!

71

До 81

преди 1 година

Да бе изобщо на Запад не усещаме рецесията и инфлацията! Досега сме загубили от инфлацията и спирането на руска енергия ТРИЛИОН евро, от санкции итн, 80 милиарда от ЕС бюджета за Украйна и повишават вноските на страните членки! Всеки ден цените в ЕС растат! Но ти си вярвай, че тече мед и злато от чешмите, вярвай си!

70

Анонимен

преди 1 година

До 73 - Вагнерци са проoсти и не внимават какво говорят. Даже въобще не говорят, ами направи муат яко по главите на тия що са им отсреща

69

Анонимен

преди 1 година

До 80 Запада чупи всички рекорди по туризъм. Хората се забавляват. Като гледаме единствените потънали от цялата картина са руския народ и украйнския по неволя . Ама ти си живеи във фантазиите си копейкии:)) Ама твоите фантазии са до границата на НАТО ... после ще ядете още много бой :)))

68

Анонимен

преди 1 година

До Шшш - че то нищо друго няма в Бахмут, освен добре обстрелята и изгоряла техника от Полша, Турция, Холандия, Германия, Франция, Италия и Испания, който - какво - са от НАТО. Ах да и янки-техника също толко добре изгоря! За къде без нея ))))

67

Запад искаше

преди 1 година

Запада искаше проблем - получи проблем!

66

Анонимен

преди 1 година

До 75 А понеже не купуват и български оръжие нали :))) Заводите тук бълватт. Охльов ами да беше измисл един самолет в България и да продаваме и ние : )) Ама след с тъпия си соц мозък освен компоти друго нищо неможеш :))) Никой не те кара да купуваш Ф ... стой си без :)))

65

Христо Христов

преди 1 година

До 67 "Защо да се поправя? " - защото е политнекоректно. Сериозно, докато има Рамщайн и зелени либерали, режимът в берлин е непоклатим. Все пак, по волята на немците, германия не е държава, че да има собствена политика и правителство.

64

Анонимен

преди 1 година

НАТО си го премести, къде бил пирожкинн:))) НАТО е супер сила и всеки трябва да внимава, какво говори и как е провокира. Дори самия джуджакк, както виждате внимава адски много в картинкатаа, като говори. НАТО е голяма хапка за малките ви усти на повечето тук. Кварталнии бекове с интелект на амебии:)))