83

до Берлин

преди 11 месеца

Не си прав, не си прав! 130 държави в Света са синхронизирани с Посолството. Затова и живота е толкоз "хубав"

82

Хо хо Полша

преди 11 месеца

Постигна с агресията си, да има насочини адрени ракети срещу тях на границата с Беларус и частна армия стационирана също там!! Много сигурни се чувстват ;)

81

Костя

преди 11 месеца

Вагнер срещу НАТО никакъв шанс. Мокри сънища на рубладжиите. Има-няма 20000 немци без авиация и с ограничен брой бронирана техника и без ресурси. Даже и месец ще е много ако искарат. Но Запада е цивилизован и няма фа се върже.

80

Берлин

преди 11 месеца

Не само правителството в София, но и правителството в Берлин и всички други в ЕС са синхронизирани с Посолството!! ЕС е васална колония на САЩ!

79

Анонимен

преди 11 месеца

До Шшш - усещаш се вече и подпрян отзад? Това е много неприятно! Друг път не се отвивай толкова и не наричай форумците с разните му там епитети без основание ))))

78

До 72 от Берлин

преди 11 месеца

Инсталирания от САЩ режим в Берлин на зелени социалисти е доста крехък! Клати се като орехова черупка в буря в морето..Щолц постоянно телефонира с Вашингтон, да го успокои Байдън, че ще го защити!! Защото и Шолц го е страх, ама мноого го и стра!

77

Анонимен

преди 11 месеца

Хората на запад живеели, чупели се от почивки. Така де, ама до следващата пЛандемия, когато всичко приключва!

76

Шефрет

преди 11 месеца

Ааа ам нещо не им е особено приятно така близко до Киев. Да не иде Пригожин докато тече " контра офанзивара" да опъне ухото на Наркомана къде се друса посред обед)

75

Шшш

преди 11 месеца

Копейкааа,копейкааа пак се правиш на ощипан и ръсиш глупости от девет планини в десета. Много добре знаеш какво имам впредвид под Натовска техника, но не ти изнася да го напишеш.. Познаваме ви вече копейкаджииските номера. Година и половина едно и също. Айде бягай да си доработваш минималния надник,че сега ще те види началника че си подпрян.

74

Зевзек

преди 11 месеца

Вагнер покачиха цената на памперсите в Полша и балтийските джуджета.

73

До 77

преди 11 месеца

Ти кога последно си падарувал или ходил на почивка в ЕС? Май скоро не е било ;)

72

запада и Вагнер

преди 11 месеца

Който готви концерт другиму - сам получава оркестър!

71

До 81

преди 11 месеца

Да бе изобщо на Запад не усещаме рецесията и инфлацията! Досега сме загубили от инфлацията и спирането на руска енергия ТРИЛИОН евро, от санкции итн, 80 милиарда от ЕС бюджета за Украйна и повишават вноските на страните членки! Всеки ден цените в ЕС растат! Но ти си вярвай, че тече мед и злато от чешмите, вярвай си!

70

Анонимен

преди 11 месеца

До 73 - Вагнерци са проoсти и не внимават какво говорят. Даже въобще не говорят, ами направи муат яко по главите на тия що са им отсреща

69

Анонимен

преди 11 месеца

До 80 Запада чупи всички рекорди по туризъм. Хората се забавляват. Като гледаме единствените потънали от цялата картина са руския народ и украйнския по неволя . Ама ти си живеи във фантазиите си копейкии:)) Ама твоите фантазии са до границата на НАТО ... после ще ядете още много бой :)))

68

Анонимен

преди 11 месеца

До Шшш - че то нищо друго няма в Бахмут, освен добре обстрелята и изгоряла техника от Полша, Турция, Холандия, Германия, Франция, Италия и Испания, който - какво - са от НАТО. Ах да и янки-техника също толко добре изгоря! За къде без нея ))))

67

Запад искаше

преди 11 месеца

Запада искаше проблем - получи проблем!

66

Анонимен

преди 11 месеца

До 75 А понеже не купуват и български оръжие нали :))) Заводите тук бълватт. Охльов ами да беше измисл един самолет в България и да продаваме и ние : )) Ама след с тъпия си соц мозък освен компоти друго нищо неможеш :))) Никой не те кара да купуваш Ф ... стой си без :)))

65

Христо Христов

преди 11 месеца

До 67 "Защо да се поправя? " - защото е политнекоректно. Сериозно, докато има Рамщайн и зелени либерали, режимът в берлин е непоклатим. Все пак, по волята на немците, германия не е държава, че да има собствена политика и правителство.

64

Анонимен

преди 11 месеца

НАТО си го премести, къде бил пирожкинн:))) НАТО е супер сила и всеки трябва да внимава, какво говори и как е провокира. Дори самия джуджакк, както виждате внимава адски много в картинкатаа, като говори. НАТО е голяма хапка за малките ви усти на повечето тук. Кварталнии бекове с интелект на амебии:)))