24

Анонимен

преди 1 година

Да всички световни агенции говорят за това че Лукашенко е дал заповед на армията за пълна бойна готовност.Нещата стават все по зле за Украйна и Зеленото джудже.Нападнат ли от Север почти няма бандеровски войски които да ги спрат.Всичкото укри са в Запорожието и Донбас.

23

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 20 - точно така другарю! А като се събудиш - чаршафа мокър, пръстите в контакта, а по телевизията - Руское телевидение! Прекаляваш със самогона и махорката.

22

Анонимен

преди 1 година

Да да, лошия Запад иска колективно да ни умори ;) друго си е ние да си крадем народа и да го морим собственоръчно. Лош Запад, и айфоните им лоши и мерцедесите им лоши и прошутото лошо и моцарелата. А и Путин и Лукошенко и Медведев са с айфони от лошя и упадъчен Запад;) смешници

21

Анонимен

преди 1 година

До Красимир Петрофф!! - започни депедерастизацията със себе си - замини в РуZия и ни отърви от мъките си пенсионерски! Ако не те затруднява, вземи по пътя и Костя Късописалков.

20

Анонимен

преди 1 година

Напротив, Колхозният Дядо Горски спаси великана Касчей 2-ри Безсмертний Памперсний.

19

Анонимен

преди 1 година

200 хиляди беларуски войници вече са в пълна бойна готовност плюс Пригожин и Вагнер и Киев ще падне за час.Не повече от два часа работа за музикантите и беларуската армия.Слава России!

18

Q

преди 1 година

Запетайката при заглавието на статия не е поставена на правилното място или въОбще е излишне.Заглавието н много странно и неразбираемо.

17

Лаврентий Берия

преди 1 година

Ето така един тоталитарен лидер язди народа си! Първо му обяснява, че отвън искат да го унищожат. И само той е "спасението". След него - сина, дъщерята и т.н. До '89 и на нас обясняваха същото, но междувременно сина на Другаря Велчев учеше икономика в Лондон. Един ден, той се върна тук с НВ Дълбоко неуважаемия Симеон, продаде външния ни дълг и направи едни много пари. А после, Лукашенко заяви, че Родината му е "от Брест до Владивосток". Т.е на вас отделна страна ви не трябва. Горките белоруси!

16

Анонимен

преди 1 година

До Красимир Петрофф!!демек, който е по-умен от тебе бие на леуо, така ли?

15

do 9

преди 1 година

Значи според теб всеки може да нахлуе където си иска. Ами ако от Беларус действително решат да нахлуят от север, то амерканците пратят 2 самолетоносача да изравнят Минск? Ей така, за назидание на руснаците? Луда работа, нали? Толкова сте елементарни рашистите.

14

Красимир Петрофф!!

преди 1 година

Призовавам за пълна денацификация на руските украйнини и пълна депедерастизация на България и Европа - вън всички леворезбари, като кокорчо, кирчо, мартин димитров, евгени минчев, къдравия лорер, христо иванов, плевнелиев разбира се, паси и къдравата папионка от СЕМ!

13

Анонимен

преди 1 година

От пентагона са звъняли в киев да не осъществяват удари по руска територия , по време на събитията вено има трезви хора и на запад не само клакьорки

12

Анонимен

преди 1 година

Собствените им хора се бунтуват и имат право, но вече са с оръжие и не могат да ги арестуват толкова лесно... Пак ще търсят външен враг за да оправдаят безсилието си да предложат нормален живот на народа си.

11

Анонимен

преди 1 година

Май Лукашенко ще нападне Украйна.Натам отиват нещата.От границата до Киев са 100 км.Пригожин и Вагнер ще ги вземат за час.

10

Красимир Петрофф!!

преди 1 година

колективните западни леворезбари и памперса от още по-назапад проповядват гейщина, леворезбарство, мракобесие и омраза, налагайки своите правила на живот. Да, аме не!

9

Анонимен

преди 1 година

Бая промит мозък има на Изток. Този вече не прави разлика м/у първо лице ед.ч и мн.ч.

8

Анонимен

преди 1 година

Току що Лукашенко е провел армията в пълна бойна готовност.Май ще нападнат Украйна от Север.Ненапразно Пригожин е в Беларус.В ход е голяма игра.С бандеровците е свършено.

7

Анонимен

преди 1 година

Русия яко граби територии около себе си последните 20 години. Не могат да се справят с каквото имат, защото умните бягат от там. За това търсят я някоя мина за въглища, я някой язорвир да стане техен, да могат да цоцат олигарсите за бентлита.

6

Хаха

преди 1 година

Е как пък не! Лукчо, Вова и Женя станаха ГЕРОИ на силно въздействаща порнография, която вдъхнови и техните верни почитатели като копейката да достигнат до върховен екстаз.

5

Анонимен

преди 1 година

Мъдър ръководител! В Беларус няма ровещи в кофите хора. Имат производство и износ.