74

Пепи

преди 1 година

Да, постановка беше

73

Добрият старец-жужак

преди 1 година

напълни памперса , взе самолета и се измъкна от Москва

72

Circled White Star

преди 1 година

Превратът в турция също беше използван (при това успешно) за циментиране на властта на ердоган. Да не забравяме кой спаси ердоганя тогава.

71

Circled White Star

преди 1 година

Мда... Все по-вече прилича на постановка. В опит да се привлече китай на страната на русия. Този път даже мечопух мъцна нещо за законното правителство на рассия. Щото предишните опити бяха пълен провал. От "пращането на оръжия на украйна е начало на световна война" до опита за набеждаване на "запада" за взрива на каховка и подготвяното изтичане на радиация от запорожката ЯЕЦ не успяват да успяват да убедят китай да се намеси. А китай ще се намеси едва в края на войната за да си върне територии.

70

Анонимен

преди 1 година

"Постановка ли беше?"- Беше, беше, и още как! Сега Пригожко е на един х...й место от Киев с цяла батарея Искандери с тактически бойни глави. Зеленяка пълни памперса час през час!

69

Анонимен

преди 1 година

Toй Путин още наднича из шубраците, ама постановка

68

Анонимен

преди 1 година

Плюшените мечета не убиват а двоките гейовете и лесбийки са най-сладките влюбени двойки! Правете любов а не война!

67

Анонимен

преди 1 година

Такава излагация не става за постановка... 3 хеликоптера плюс 1 самолет бяха унищожени...

66

Анонимен

преди 1 година

И сега какво - терористи ли са вагнеровци или борци за демокрация?

65

Росен Плевнелиев

преди 1 година

Да направим един гей парад с плюшени мечета срещу Путин,Пригожин и всичките пияни рашки терористи!!

64

Анонимен

преди 1 година

Путин щеше да бъде свален с кървав военен преврат! Това ли е бъдещето на Русия? Нова гражданска война? Замеряне с ядрени ракети? Сега всеки военен лидер в Русия ще иска да сеи има ядрено оръжие за да може по-добре да изнудва. Ред е на Кадиров!

63

Анонимен

преди 1 година

Гебрев искал да получи застраховки за продукцията си. Това са приказки в стил Кремъл.

62

Анонимен

преди 1 година

Поне не нахлуха в Президентството! Помня как едни други в една друга диктаторска държава нахлуха в най- охраняваната сграда във Вселената - Белия дом!! Ама си мълчите, щото така ви учи пропагандата- да ревете за чуждото, а за вас ни лук ял, ни лук мирисал! Ние сме умни и красиви и винаги прави...

61

Анонимен

преди 1 година

И хоп шах и мат на 100 километра от Киев Вагнер и Кадиров .явно продължаваме промяната хахахахахах

60

123

преди 1 година

Копеийките два дена мълчаха като нсрани, защото нямаха идея каква глупост да измислят, от вчера вече руската пропаганда (която два дена също мълчеше) се ориентира в ситуацията, окопитаха се от шока и пуснаха дежурните опорки, за "великия играч Путин" . А истината е , че Пригожин е един престъпник, който уби руски пилоти - за това амнистия и ръкопляскане, а за плакат "Нет Войне" 5г затвор. Това е истната за психиатрията.

59

Анонимен

преди 1 година

Излагацията беше за Путин. Така че едва ли е постановка.

58

Край

преди 1 година

Човекът е грандоман Казва че е генерал, титулува се академик. Велик приор на някви си рицари кръстоносци. Всъщност е слабограмотен борец, който е бил охрана на бай Тошо.

57

до а бе

преди 1 година

ами информирай се де! Тук няма да ти кажат, щото са рубладжии като теб! Може и да си бот, щото тоя въпрос постоянно е закачен за тоя сайт! Ами продължава си контраофанзивата, освободени са 110 кв.км площ вече за 2 седмици. Понял или да ти го обяснявам като на руски ал ко холик пак?

56

Анонимен

преди 1 година

Оня ден даже рублофила професора Чуков каза, че Русия му приличала на Судан!!!! Там по същия начин се дебнат някакви генерали.

55

Анонимен

преди 1 година

В една западна държава не само , че не може някъв *** да се разхожда накъдето си иска с армията си гла ворези - това е руский мир, но и дори да се случи, след това ще го обе сят на площада! Но Рузия не е западна държава, а ди ва азиатсска територия като Китай, КНДр и Индия, към които принадлежи!